Autor Tema: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?  (Pročitano 803381 puta)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Odg: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?
« Odgovor #135 poslato: Decembar 04, 2009, 04:45:25 posle podne »
Ja joj upravo poslao mail!!!

:ok:

Poslao i ja mejl novinaru koji je već radio jednu emisiju na Pinku o MS-u.Izuzetno ga cijenim odličan je novinar i nema dlake na jeziku.Ne škodi pa šta bude...

i tebi  :ok:

Juče sam poslao mailove svim MS udruženjima na teritoriji Srbije. Niko još nije našao za shodno da mi barem kaže da sam budala, a da ne pričamo o nekom smislenom odgovoru.

Ovde ćutim. 

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #136 poslato: Decembar 04, 2009, 04:48:41 posle podne »
"Je li nekome od vas naticalo lice i glava? Meni već jedno vrijeme natiče glava, nosim naočale pa to primjećujem po tome što mi se urezuju u glavu iznad ušiju, udebljala se nisam, naočale se nisu smanjile... Ne uzimam kotikosteroide da njih proglasim krivcem, pa ako tko ima sličnih iskustava zna li o čemu je riječ?
Još prije prvog ispada MS-a imala sam dva naticanja lica, izgledala sam kao da me Tyson sreo u mraku, ali tada sam mislila da su možda bubrezi, možda moja tadašnja alergija, a danas mislim da je to moja Emesa "
(ovo je dio mog posta na drugom forumu, koji sam napisala 2007. nije baš bilo odgovora) Zanima me ima li koga s potvrdnim odgovorom na moje gornje pitanje?
U svjetlu ovog novog pristupa mislim da je vrlo moguće, vene ne odvode onečišćenu krv (a i limfu) iz mozga. Za limfu sam sigurna da je to oticanje glave baš to, ali doktori moje pitanje preskaču. Ja i danas povremeno osjećam naticanje i tad mi postane lošije stanje, umor strašan.
Što se tiče udruga u HRV, nisu ništa bolje nego Vaše, neke se trude,, ali kako se po netu se piše svašta o sprezi udruga i farmaceutskih kuća kojima jedan ovakav pristup i mogućnost izliječenja nije u interesu, a s obzirom da udruge šute, mogla bi biti i istina.

Ne mogu da tvrdim da mi otiče glava, ali mogu da tvrdim da u licu vrlo često budem vruć, a samim tim se osećam naduveno. Isto je i sa grudima.
Što se tiče udruga, društava, udruženja ili kako već, mislim da će uskoro jedna osoba da na Forumu.hr objavi svoju korespodenciju sa MS udrugom iz Zagreba po pitanju ovog novog otkrića. Vrlo je ljuta na njih. Ni ovde, izgleda nije bolja situacija. Balkan!

Van mreže ms italija

• Član
  • **
  • Slobodan je SLOBODAN
« Odgovor #137 poslato: Decembar 04, 2009, 06:03:31 posle podne »
Upravo sam saznao da su Italijanske vlasti zabranile doktoru Zamboniju dalje operaciije pacijenata dok ne dokaze tacnost njegove teorije!

Van mreže gliša

• Član
  • **
« Odgovor #138 poslato: Decembar 04, 2009, 06:10:25 posle podne »
Da ne gubimo više vrijeme i energiju na udruženja (iskreno sam razočaran i nisam se nadao da je baš takva situacija) da mi vidimo šta ova naša mala gerila ovdje može još korisno uraditi.

Van mreže gliša

• Član
  • **
« Odgovor #139 poslato: Decembar 04, 2009, 06:16:56 posle podne »
Juče na fejsbuku je bilo prikupljanje potpisa podrške DR Zamboniju(ima grupa na fejsbuku trenutno oko 4600 članova)najavljivali su danas sastanak nekakve komisije,i ovoga su se pribojavali.Isuviše jak farmaceutski lobi ima protiv sebe!

Van mreže gliša

• Član
  • **

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #141 poslato: Decembar 04, 2009, 06:35:53 posle podne »
Da ne gubimo više vrijeme i energiju na udruženja (iskreno sam razočaran i nisam se nadao da je baš takva situacija) da mi vidimo šta ova naša mala gerila ovdje može još korisno uraditi.

Poslao mailove na adrese: B92,pink, politika, blic, kurir, beohradska hronika...

Van mreže gliša

• Član
  • **
« Odgovor #142 poslato: Decembar 04, 2009, 06:39:19 posle podne »
Tauruse kralju  :ye1:

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #143 poslato: Decembar 04, 2009, 06:59:31 posle podne »
Čika Zambonija zezaju u Italiji. Da ga pozovemo da dođe kod nas?

Van mreže ms italija

• Član
  • **
  • Slobodan je SLOBODAN
« Odgovor #144 poslato: Decembar 04, 2009, 07:40:26 posle podne »
Ajd da ga kidnapujemo! :D

Van mreže gliša

• Član
  • **
« Odgovor #145 poslato: Decembar 04, 2009, 07:42:20 posle podne »
Склер је изгледа видовит као да је очекивао ово па је спомињао Кубу

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #146 poslato: Decembar 04, 2009, 07:44:52 posle podne »
Ajd da ga kidnapujemo! :D

Pa kad je došao FIAT u Kragujevac, može  i on.

Склер је изгледа видовит као да је очекивао ово па је спомињао Кубу

Ima i bližih destinacija, Irska, Poljska..., tamo uveliko rade.

Van mreže gliša

• Član
  • **
« Odgovor #147 poslato: Decembar 04, 2009, 07:51:56 posle podne »
А Србија?

Van mreže Maka

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #148 poslato: Decembar 04, 2009, 09:02:56 posle podne »
Upravo sam saznao da su Italijanske vlasti zabranile doktoru Zamboniju dalje operaciije pacijenata dok ne dokaze tacnost njegove teorije!
Strasno!
Ja ne znam kako ti ljudi spavaju i kako troše te krvave pare. Možda zvučim naivno, ali ne razumem.
Imaju i previše i bez toga da ljudima ne daju da ozdrave.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #149 poslato: Decembar 04, 2009, 09:15:17 posle podne »

Zmija čuva svoj napitak mudrosti?!

Da li imaš neki link mimo ovog sa fejsbuka koji je Gliša postavio?

Što se tiče "ponuđenih" destinacija, Poljska će sigurno ispasti iz priče. Njihova ministarka zdravlja mora da ode posle onog izlaganja u vezi vakcine i time će njihov zdravstveni sistem biti stavljen pod kontrolu. Irska, takođe ne verujem. I oni su "legli na rudu" i predali deo suvereniteta Evropskoj Uniji. Da budem precizniji, ne verujem da će u Evropi moći da se uradi ovaj zahvat. Rusija? Ne znam. Ovi njihovi šefovi mi nit smrde, nit mirišu. Srbija? Apsolutno nema šansi!!! Upravo je u toku lov na veštice ... pardon, na "nadri lekarku" koja uspešno i za lepe pare, leči poznate fudbalere. Doktor koji bi se prihvatio tog posla, vrlo brzo bi bio žigosan i uhapšen. Ostaju Kuba i verovatno azijske zemlje. Ja radije biram Kubu.

Dopuna:

Nisam prokomentarisao ovo. Zašto ovde ne važi ono čuveno "nije dokazano"? Vakcine mogu da se dele jer nije dokazano da su štetne ali hirurška intervencija ne može da se radi jer nije dokazano da je korisna? Jbt!!! Prokleti MATRIX!!!
Kako nije dokazano kada postoji naučni rad prof. Zambonija i kada postoje pacijenti koji evidentno imaju poboljšanja? Ko to treba da dokazuje da li je teorija tačna ili ne? Protivnik njegove metode? Apsurd. Živimo u slobodnom svetu? Aha, kako da ne. Bojim se da ovaj internet mora nestati jer omogućava brzo i masovno širenje vesti koje baš i nisu podobne.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.