Zmija čuva svoj napitak mudrosti?!
Upravo sam saznao da su Italijanske vlasti zabranile doktoru Zamboniju dalje operaciije pacijenata dok ne dokaze tacnost njegove teorije!
Da li imaš neki link mimo ovog sa fejsbuka koji je Gliša postavio?
Što se tiče "ponuđenih" destinacija, Poljska će sigurno ispasti iz priče. Njihova ministarka zdravlja mora da ode posle onog izlaganja u vezi vakcine i time će njihov zdravstveni sistem biti stavljen pod kontrolu. Irska, takođe ne verujem. I oni su "legli na rudu" i predali deo suvereniteta Evropskoj Uniji. Da budem precizniji, ne verujem da će u Evropi moći da se uradi ovaj zahvat. Rusija? Ne znam. Ovi njihovi šefovi mi nit smrde, nit mirišu. Srbija? Apsolutno nema šansi!!! Upravo je u toku lov na veštice ... pardon, na "nadri lekarku" koja uspešno i za lepe pare, leči poznate fudbalere. Doktor koji bi se prihvatio tog posla, vrlo brzo bi bio žigosan i uhapšen. Ostaju Kuba i verovatno azijske zemlje. Ja radije biram Kubu.
Dopuna:Upravo sam saznao da su Italijanske vlasti zabranile doktoru Zamboniju dalje operaciije pacijenata dok ne dokaze tacnost njegove teorije!
Nisam prokomentarisao ovo. Zašto ovde ne važi ono čuveno "nije dokazano"? Vakcine mogu da se dele jer nije dokazano da su štetne ali hirurška intervencija ne može da se radi jer nije dokazano da je korisna? Jbt!!! Prokleti MATRIX!!!
Kako nije dokazano kada postoji naučni rad prof. Zambonija i kada postoje pacijenti koji evidentno imaju poboljšanja? Ko to treba da dokazuje da li je teorija tačna ili ne? Protivnik njegove metode? Apsurd. Živimo u slobodnom svetu? Aha, kako da ne. Bojim se da ovaj internet mora nestati jer omogućava brzo i masovno širenje vesti koje baš i nisu podobne.