Autor Tema: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?  (Pročitano 802639 puta)

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?
« Odgovor #1350 poslato: Februar 11, 2010, 09:02:33 pre podne »
Apsolutno se slazem! "Moje zdravlje je u pitanju, moj život je u pitanju...,"

Van mreže ms italija

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Slobodan je SLOBODAN
« Odgovor #1351 poslato: Februar 11, 2010, 09:31:23 pre podne »
vbswolf...
nemojte se svadjati sa neurolozima...

U svakom slučaju, nisam đak kome će učiteljica da ispriča šta misli da treba, a ja da ćutim da ne bih otišao u ćošak. Jel' treba da ćutim da ne bih nekome ugrozio sujetu? Moje zdravlje je u pitanju, moj život je u pitanju..., Ako se nekom glumi ludilo, ako je neko sujetan, nadrkan, uobražen..., sve je to lepo, ali te stvari mogu kod kuće, kod žene, dece, mame, tate,..., ovo je previše ozbiljna stvar, bar za mene.

Bravo Tauruse ti si kralj!  :ye1:

Jedan moj prijatelj bi rekao "DOKLE TAJ STRAH"

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #1352 poslato: Februar 11, 2010, 09:36:24 pre podne »
Na to i ja mislim.
Imam pravo da ih pitam sta su uradili ili nameravaju na temu CCSVI. I da znaju da mi ne zivimo na Marsu i da vrlo dobro znamo sta se desava u svetu.
Nikada nisam ni cutala. Uvek sam se sa mojom doktorkom dogovarala oko terapije, tako da taj tip ni nisam.
Imam sastanak u 13, pa se nadam da cu stici i da cu moci da pobegnem sa posla. Nadam se da hocu.
Vidimo se.

Van mreže Daca

• Član
  • **
« Odgovor #1353 poslato: Februar 11, 2010, 09:38:24 pre podne »
Citam vec nekoliko puta unapred,unazad i opet sam na istom.Da se razumemo ja poverenje u ovo dvoje dr.nemam.Ista sam po tom pitanju kao i mnogi ovde.Od udruzenja jos vise,nemam ali apsolutno nista pozitivno sto bi me navelo da podrzavam iste.E sad,radimo vec toliko dugo na tome,sad su nam bar pred nosom pa dza il bu.Sta smo konkretno postigli objavljivanjem u "Politici"?Izlecenje nismo,ali smo bar stavili do znanja da smo upoznati da se u svetu nesto radi!E pa gospodja koja je bila tamo mora da da neko objasnjenje,mi smo neuroloski pacijenti a ona je neurolog!?Svakako da ako ne dobijemo nista,jos manje mozemo da izgubimo ako se pojavimo,pitamo,slusamo...Lazna nada jeste najgora,s'tim se slazem,no imamo pravo da bar pokusamo da guramo dalje celu stvar.To ne znaci da aminujemo nego da napadamo,jer ako cutimo nece oni doci na nasa vrata.Da izuzmem ogorcenje i skepsu uglavnom svih nas,moramo da se borimo jer radi se o nama ne o njima.Normalno,kulturno i sve sa dozom rezerve,mozda proradi doktorska etika!  :m3:

Van mreže bandja

• Član
  • **
« Odgovor #1354 poslato: Februar 11, 2010, 09:42:25 pre podne »
cuo sam se sa udruzenjem tema predavanja je CCSVI,doticni doktori su navodno spremni da odgovore na sva pitanja,ko moze da ode bilo bi ok,jer drustvo sa ovog saita dosta zna i mogli bi im postaviti dosta pitanja sto bi bilo dobro..............

da je ozbiljna stvar jeste a mozda dobijemo i neki pozitivan odgovor.....

predavanje je u 15h............

Van mreže vbswolf

• Član
  • **
« Odgovor #1355 poslato: Februar 11, 2010, 09:59:45 pre podne »
vbswolf...
nemojte se svadjati sa neurolozima...

Ja još nisam siguran da li ću se pojaviti ili ne na tom predavanju. Ne zavisi samo od mene. Ako se pojavim, naravno da neću da se svađam ni sa neurolozima, ni sa bilo kim.
Ali, poučen iskustvom, odavno sam napustio koncept gledanja u njih kao u bogove, snebivanje, šlihtanje, povlačenje... Da se razumemo nešto, svakako na polju neurologije ne možemo da vodimo ravnopravan razgovor, jer su daleko stručniji od mene. Ali tu se i završava neravnopravnost. Postoje oblasti u kojima sam ja daleko stručniji i upućeniji od njih, pa ne mislim da sam uhvatio Boga za ...
U svakom slučaju, nisam đak kome će učiteljica da ispriča šta misli da treba, a ja da ćutim da ne bih otišao u ćošak. Jel' treba da ćutim da ne bih nekome ugrozio sujetu? Moje zdravlje je u pitanju, moj život je u pitanju..., tako da me baš zabole ako će neko da se vređa na "nezgodna" pitanja.
I šta bi bila posledica cele priče? Zameriću im se? Prestaće da me leče (mislim, do jaja su me lečili sve ove godine)? Da neće da me biju?
Dakle, nema razloga bilo kakvom svađanju ili raspravi. Moje je da pitam, njihovo da odgovaraju. Ako se nekom glumi ludilo, ako je neko sujetan, nadrkan, uobražen..., sve je to lepo, ali te stvari mogu kod kuće, kod žene, dece, mame, tate,..., ovo je previše ozbiljna stvar, bar za mene.

ok,to sam i mislio reci.....videcemo sta oni znaju vise od nas i te informacije koristiti i objaviti nama koji ne mozemo prisustvovati,neko moje vidjenje je da u nekoj buducnosti se stvari moraju razgraniciti ako se pokaze i dokaze da smo bolesni zbog "vaskularne greske" i zbog toga trpimo "neuroloske posledice" ,znaci neurolozi ce biti kao dijagnosticari,vaskularci ce leciti a radiolozi ce traziti "suzenje vodova/krvovoda"......mozda se pojavi i neko multidiisciplinarno zanimanje,kao sto se sada razni psihijatri predstavljaju kao seksolozi mali1 :)hah......... :o videcemo,neka nam Bog pomogne svima i u svemu :ye:

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #1356 poslato: Februar 11, 2010, 10:18:56 pre podne »
To je tamo gde je sala za vezbanje u bloku 70?

Moram da odstampam neke papire, da se nadje.

A gde je Asja? Cuti, sumnjiva mi je. ;)

Van mreže bandja

• Član
  • **
« Odgovor #1357 poslato: Februar 11, 2010, 10:22:52 pre podne »
jeste gde je sala za vezbanje i osvetlajte nam obraz i bombardujte sa pitanjima...........

Van mreže Tosh

• Član
  • **
« Odgovor #1358 poslato: Februar 11, 2010, 10:47:45 pre podne »
I šta bi bila posledica cele priče? Zameriću im se? Prestaće da me leče (mislim, do jaja su me lečili sve ove godine)? Da neće da me biju?
Dakle, nema razloga bilo kakvom svađanju ili raspravi. Moje je da pitam, njihovo da odgovaraju. Ako se nekom glumi ludilo, ako je neko sujetan, nadrkan, uobražen..., sve je to lepo, ali te stvari mogu kod kuće, kod žene, dece, mame, tate,..., ovo je previše ozbiljna stvar, bar za mene.
E, bravo, k'o da sam ja ovo rekao, isto mislim, samo si ga ti lepše sročio  ;D
Najviše me nervira što misle da su svi sem njih nepismene budale... pa misle da mogu da se ponašaju kako hoće...
da sam se ja tako odnosio prema svojim klijentima, bio bih bolestan od dobijenih batina, a ne ms-a...

Stvarno ću se potruditi da odem na to predavanje (nisam još 100% siguran da ču uspeti), iz par razloga:

1. bilo bi super da uživo upoznam po nekog odavde  ;D
2. strašno me zanima koiko je ekipa koja ne prati ovaj sajt konkretno upućena u CCSVI dešavanja.
3. da gledam doktore kako se peku "na gradele", kad krenu pitanja  ;D  :ye:  :)hah

elem, vezano za broj tri...

ajd da sastavimo listu konkrektnih, pametnih pitanja,
da pitamo za sve drugare koji neće moći da prisustvuju
tom prvom jubilarnom i istorijskom predavanju naših neurologa o CCSVI.

p.s. ja osao brez tonera  ](*,), ako bi neko ko ide mogao da odštampa najbitnije oko nalaza živadinova i zambonija, da imamo cifre i konkretne činjenice da se ne brukamo, i da budemo spremni... videćemo koliko će oni dobro da urade domaći...

btw, jel bus 95 ide dotle? i šta još vozi tamo, slabo se snalazim po blokovima...

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #1359 poslato: Februar 11, 2010, 11:15:53 pre podne »
btw, jel bus 95 ide dotle? i šta još vozi tamo, slabo se snalazim po blokovima...

Ide, blizu. Svi tramvaji, sve što kroči u J.Ggarina.

Lično, mislim da teško neko može da barata sa više informacija od učesnika ovog Foruma, pa makar to bili i dotični neurolozi.
Drugo, izjava JD iz Politike od pre neki dan je da ima nekih rezultata kod RR oblika, ali se ne zna za PP i SP. Draga doktorko, na sajtu thisisMS ima brojnih svedočenja ljudi sa PP i SP koji su prošli tretman. Ili ona druga izjava "prošlo je samo 18 meseci". Često pominjem šta je Roxi odgovorila na to: "ja da nemam pogoršanja 18 meseci, pristala bih da mi se sve ponovo vrati"

Još nešto, MS društvo Srbije pojma nema da se danas održava ovo predavanje i ko su gosti. Saznali su od mene, a ja od vas. Sad mi sve još više smrdi kad je u pitanju MS društvo Beograd i razni doživotni predsednici, neurolozi i drugi grebatori.

I na kraju, u izgledu je novi članak u Politici  :)

Van mreže gliša

• Član
  • **
« Odgovor #1360 poslato: Februar 11, 2010, 11:20:15 pre podne »
Je li Živadinov?

Van mreže Daca

• Član
  • **
« Odgovor #1361 poslato: Februar 11, 2010, 11:23:33 pre podne »
Sad su mi rekli u udruzenji na N.B. da ce doticni doktori i da ostave nesto u pisanoj formi.Da bi oni koji su spreceni mogli da procitaju!  :m1:

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #1362 poslato: Februar 11, 2010, 11:26:39 pre podne »
Je li Živadinov?

Ako uspeju, obaviće intervju s njim u subotu ujutru (tako im je napisao u mailu), a ako ne, moraće da sačekaju da se vrne iz Australije. Pre toga možda izađe članak o objavljenim rezultatima i sinoćnom prenosu vestio od strane Sky news-a, BBC-a i ostalih.

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #1363 poslato: Februar 11, 2010, 11:29:45 pre podne »
predavanje je u 15h............

Da budem malo zloban, zar nije njihovo radno vreme od 8-16h?
Pa posle ti čekaj 6 meseci na pregled!

Van mreže gliša

• Član
  • **
« Odgovor #1364 poslato: Februar 11, 2010, 11:32:43 pre podne »
Ako uspeju, obaviće intervju s njim u subotu ujutru (tako im je napisao u mailu), a ako ne, moraće da sačekaju da se vrne iz Australije. Pre toga možda izađe članak o objavljenim rezultatima i sinoćnom prenosu vestio od strane Sky news-a, BBC-a i ostalih.
Sve bolje od boljeg.Lavina je krenula ne može je više niko zaustaviti!

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.