I šta bi bila posledica cele priče? Zameriću im se? Prestaće da me leče (mislim, do jaja su me lečili sve ove godine)? Da neće da me biju?
Dakle, nema razloga bilo kakvom svađanju ili raspravi. Moje je da pitam, njihovo da odgovaraju. Ako se nekom glumi ludilo, ako je neko sujetan, nadrkan, uobražen..., sve je to lepo, ali te stvari mogu kod kuće, kod žene, dece, mame, tate,..., ovo je previše ozbiljna stvar, bar za mene.
E, bravo, k'o da sam ja ovo rekao, isto mislim, samo si ga ti lepše sročio

Najviše me nervira što misle da su svi sem njih nepismene budale... pa misle da mogu da se ponašaju kako hoće...
da sam se ja tako odnosio prema svojim klijentima, bio bih bolestan od dobijenih batina, a ne ms-a...
Stvarno ću se potruditi da odem na to predavanje (nisam još 100% siguran da ču uspeti), iz par razloga:
1. bilo bi super da uživo upoznam po nekog odavde

2. strašno me zanima koiko je ekipa koja ne prati ovaj sajt konkretno upućena u CCSVI dešavanja.
3. da gledam doktore kako se peku "na gradele", kad krenu pitanja

elem, vezano za broj tri...
ajd da sastavimo listu konkrektnih, pametnih pitanja,
da pitamo za sve drugare koji neće moći da prisustvuju
tom prvom jubilarnom i istorijskom predavanju naših neurologa o CCSVI.
p.s. ja osao brez tonera
](http://www.hendidrustvo.info/forum/Smileys/default/eusa_wall.gif)
, ako bi neko ko ide mogao da odštampa najbitnije oko nalaza živadinova i zambonija, da imamo cifre i konkretne činjenice da se ne brukamo, i da budemo spremni... videćemo koliko će oni dobro da urade domaći...
btw, jel bus 95 ide dotle? i šta još vozi tamo, slabo se snalazim po blokovima...