vbswolf...
nemojte se svadjati sa neurolozima...
Ja još nisam siguran da li ću se pojaviti ili ne na tom predavanju. Ne zavisi samo od mene. Ako se pojavim, naravno da neću da se svađam ni sa neurolozima, ni sa bilo kim.
Ali, poučen iskustvom, odavno sam napustio koncept gledanja u njih kao u bogove, snebivanje, šlihtanje, povlačenje... Da se razumemo nešto, svakako na polju neurologije ne možemo da vodimo ravnopravan razgovor, jer su daleko stručniji od mene. Ali tu se i završava neravnopravnost. Postoje oblasti u kojima sam ja daleko stručniji i upućeniji od njih, pa ne mislim da sam uhvatio Boga za ...
U svakom slučaju, nisam đak kome će učiteljica da ispriča šta misli da treba, a ja da ćutim da ne bih otišao u ćošak. Jel' treba da ćutim da ne bih nekome ugrozio sujetu? Moje zdravlje je u pitanju, moj život je u pitanju..., tako da me baš zabole ako će neko da se vređa na "nezgodna" pitanja.
I šta bi bila posledica cele priče? Zameriću im se? Prestaće da me leče (mislim, do jaja su me lečili sve ove godine)? Da neće da me biju?
Dakle, nema razloga bilo kakvom svađanju ili raspravi. Moje je da pitam, njihovo da odgovaraju. Ako se nekom glumi ludilo, ako je neko sujetan, nadrkan, uobražen..., sve je to lepo, ali te stvari mogu kod kuće, kod žene, dece, mame, tate,..., ovo je previše ozbiljna stvar, bar za mene.