Evo mene sa novim informacijama.
Prvo,snimanje o kome sam pricao necu raditi, bar ne tamo gde sam mislio. Cika doktor je pregledao protokol koji sam mu poslao i posteno mi rekao da njihov aparat ne odgovara po kvalitetu i mogucnostima. Dakle, samo snimanje ne bi bio problem uraditi (mada, kako kaze traje dugo i trebalo bi tehnicare malo do-obučiti), ali zbog zbog karakteristika aparata rezultati ne bi bili validni. Pošteno!
Inače, kaže da u onom "našem" tekstu ima sve što treba, svi podaci i linkovi i da je sve to isčitao. On smatra da bi to moglo da se odradi na dva mesta kod nas. Prvo je KC Srbije. Međutim, tu je velika gužva i pre svega potrebno je da se neko tu zainteresuje i posveti tome. Takođe, važno je i ko čita, a on mi kaže da bi bilo dobro ako mogu da dođem do dr Lavrnića. I ja sam čuo ranije da se taj dr Lavrnić vodi kao broj jedan kod nas kada je u pitanju "čitanje" ovih stvari.
Drugo mesto koje mi je preporučio (možda čak i bolje od ovog prvog) je Sremska Kamenica. Rekao mi je i prezime lekara, ali, da me ubijete, ne mogu da se setim. Znam da počinje na "S", da je kratko i retko kod nas. Sad ću da pogledam na njihovom sajtu, možda nešto piše tamo.
Inače, pošto je on radio na MR u Zavodu za zaštitu radnika ŽTP, pitao sam ga i za njihovu magnetnu, jer se vodi kao najbolja. Međutim, on kaže da ta magnetna jeste najjača, ali ne i najbolja. Fali joj dosta prateće opreme, pa izgleda da sa njom ne bi dobili validne rezultate za naše potrebe.
Kako bilo, saznao sam neke nove stvari, pa sad nastavljam dalje u tom pravcu.