to goxy...
E ovako, tip kome sam poslao ona uputstva, a i sa kim sam se čuo je radiolog. Imam blagi utisak da nema pojma o čemu sam mu pričao, ali to i nije bitno, jer će shvatiti čim pročita. Uzdam se u doktore koji su mi veza, pa ne verujem da će da me tako lako otkači. Šalim se, videćemo narednih dana koliko i kako je ovo izvodljivo.
Što se tiče magnetnih rezonanci, ja sam u Beogradu bio na tri - KBC Bežanijska kosa, KC Srbije i u železničkom domu zdravlja u Savskoj. Za tu MR u Savskoj rekli su mi da je najbolja, čak i među par najboljih u Evropi. Izgleda da je to bila neka donacija, pa je tako ta MR stigla kod nas. Kažu da i kad najzdraviji "legne", ona mora nešto da mu nađe.
Ako sve ovo bude kako treba, to što su neki nezainteresovani biće njihov problem. Radiće snimanje ako treba i pod pretnjom likvidacije.
Što se tiče Slovenaca i Bugara, ja lično, trenutno imam više poverenja u Bugare. Zašto, ne znam. Nekako ta snimanja se rade u okviru (kako piše) nacionalne kardiološke klinike, dok su ovi u Sloveniji, ipak mala privatna klinika. Probaću da i jedne i druge kontaktiram putem maila, čisto da vidim cene i kako to može da se odradi. Na kraju krajeva, ako sve to zaživi, biće još onih koji to rade, pa ni Italija neće biti daleko.