Citajuci simptome na ovu temu, vrlo brzo sam sam sebe svrstao u ljude obolele od multipla skleroze. Imam 22 godine, pre 2 meseca iz cista mira mi je javio prekid osecaja u desnoj shaci i desnoj nozi dok sam sedeo za racunarom, ali je bilo samo na trenutak, tipa 4-5 sekundi i odmah se sve vratilo u normalu. Nakon 2 nedelje poceo sam osecati slabost u misicama nogu, bol u zadnjoj lozi, bol u listovima, osecaj umora u ledjima, "isprekidane pokrete" svih ekstremiteta ( pri izvrsavanju pokreta imam osecaj kao da u zglobovima imam zuvchanike), umor prstiju shaka, blage vrtoglavice, nemogucnost fokusiranja ociju na "ono" u sta zelim da gledam, vec gledam kroz "to" imajuci osecaj da se tada oci odmaraju i sto me je na kraju i najvise uplasilo, povremen gubitak motorike u prstima shake pri obavljanju finijih radnji (zakopcavanju rajsfishlusa, kucanju poruka na telefonu, zakljucavanju brave) pogotovu kad su mi shake hladne.. Nakon toga sam se javio lekaru, posetio 2 neurologa, odradili su mi uobicajan neuroloski test i prepisali bromazepam i b complex. Simptomi nisu prestali, imam osecaj da me niko nije shvatio za ozbiljno i pomalo sam uplasen. Jos da dodam da sam u depresiji vec godinu i po dana i da se svi prethodno navedeni simptomi pojacavaju pri bilo kakvom uzbudjenju.
Zeleo bih da mi neko kaze sta je na kraju bilo sa clanom "Mamlaz" jer sam uvideo neke slicne simptome izmedju njega i mene i voleo bih i bio bih zahvalan na svakom odgovoru ili savetu ako imate za mene.