Mozda neko moze da mi da jos koji savet...
Znaci pre oko 2,3 meseca poceli su blagi bolovi u desnoj ruci, nakon toga i trnjenje u prstima..Posle nekog vremena pojavio mi se bol i u prstima leve ruke. Odlazim kod kiroprakticara namesta mi vrat, radim magnetnu i nadju minimalnu protruziju c4-c5,c5-c6. Nakon toga odlazim kod tog mog kiroprakticara jos jednom malo mi iskrcka vrat, nista agresivno i odlazim na more. Nakon toga na moru pocinje da me boli srednji deo ledja, vrat, lopatice, povremeni bolovi u kljucnim kostima, bol u predele grudi i ispod rebara kod stomaka sa prednje strane. Povremeno osetim trnjenje i u prstima na nogama. Uz sve to koci mi se misic sa desne strane vrata i bol se siri nekako do uha i ima povremene glavobolje u temenu glavu. Sad koliko god da sam laik nesto mi ne deluje normalno da od te blage protruzije mogu da imam sve te probleme. U medjuvremenu sam drzao dijetu i smrsao 7 kila za 12 dana. I spavao i ziveo celo ovo leto pod klimom. Da li neko mozda ima neku ideju od cega sve to moze da bude uzimajuci u obzir sve ovo. Inace odradio sam sam dopere ruku koji su ok, eho srca ok, eho stitne ok, bubrezi, jetra, slezina, analize krvi sve ok ??? Pomagajte ljudi....