Autor Tema: Razne vesti  (Pročitano 265654 puta)

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
Odg: Razne vesti
« Odgovor #375 poslato: Maj 28, 2013, 09:35:53 pre podne »
Ja nisam,a i ne sećam se da me ikada ujeo krpelj.  :m1:

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Grad: NBgd
« Odgovor #376 poslato: Maj 28, 2013, 09:56:23 pre podne »
ni mene nije ujeo krpelj nikada  :n14: a što se antibiotika tiče,kao što reče tanja,ispila sam ih,isprimala u inekcijama samo tako
da sam,kad su radili test, bila pozitivna na lajmsku,valjda bi mi i dali još neki pride, ne kortiko  :n14:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Grad: Beograd
« Odgovor #377 poslato: Maj 28, 2013, 12:52:40 posle podne »
Nije rec o tome da li je jedna ili druga bolest, vec da MS ne postoji da je to lajmska bolest izazvana specificnom bakterijom

Али сада имаш одговоре неколико нас који смо рекли да смо тестирани на лајмску болест и она није нађена.
Да не буде забуне, тај тест ми је рађен на инфективној, ако се добро сећам. Ово помињем пошто сам у делу постављеног текста видео неке конструкције како су сви повезани да та "истина" о лајмској болести не изађе на видело.

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #378 poslato: Maj 28, 2013, 02:23:32 posle podne »
e,sad bi dobio odgovor da nijedan od tih testova nije pouzdan..barem tako pisu na f  :n14:
Kad sam bila u banji upoznala sam coveka koji ima lajamsku bolest..iskrivile su mu se ruke i noge i nije mi bas bilo slicno multiploj  :n14:

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #379 poslato: Maj 28, 2013, 02:39:06 posle podne »
Nemoj da mLogo pridaješ važnosti šta pišu neki **** na fb. Po njima ispadoše lekari mala deca...a i medicina vala :n30: Da li je baš tako :m1: ?

Van mreže naca

• Global Moderator
« Odgovor #380 poslato: Maj 28, 2013, 02:42:55 posle podne »
Benćo!..

2x mi radili test na lajmsku,na dve različite infektivne klinike, tako da... za mene je to završena priča  8)

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #381 poslato: Maj 28, 2013, 03:48:40 posle podne »
Sada su na fb. udarili priču o antibioticima...i ovde i čak do Slovenije. Msm, još od prošle godine!! Ja to nisam radio nikada. Znam da me krpelj nije nikada ćap. I ne zanimaju me više razne te priče, od kojih samo boli glava, a zvanična medicina ih ni ne pominje :)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #382 poslato: Maj 28, 2013, 04:03:09 posle podne »
e,sad bi dobio odgovor da nijedan od tih testova nije pouzdan..

Побогу ... па у шта онда веровати? Тестиран сам иако не памтим да сам икада имао контакт са крпељом. Моји родитељи су исто негирали. наца је такође поменула да је није крпељ грицко, тестирана је и нема лајмску. По мом мишљењу, ово лагано прелази у опсесију. Довољно је да се појави неки текст на интернету и бинго. То је то. Живели смо у заблуди деценијама а решење је тако једноставно. Лајмска и удружени злочиначки подухват неуролога и инфектолога (напомена за оне са јефтинијим улазницма, ова реченица је иронија).

Лов на духове, јбт.

Van mreže raca

• Moderator
« Odgovor #383 poslato: Maj 28, 2013, 04:49:04 posle podne »
Lajmsku bolest nije baš tako retka, (na žalost ima je i moj komšija) da je mi obični smrtnici oboleli od MS ne možemo uporediti sa našom bolesti i da mi mislimo da u stvari imamo Lajmsku bolest. Stvarno lečimo se oboje na neurologiji, (čak smo bili jednom u isto vreme u dnevnoj bolnici), ali niko nije pomenuo da ja imam u stvari njegovu bolest.  :n11:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #384 poslato: Maj 28, 2013, 04:51:31 posle podne »
Ево га сурови партибрејкер.  :n30:

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #385 poslato: Maj 28, 2013, 04:55:38 posle podne »
Ispadoše neurolozi totalne neznalice. Bez obzira na sve, što je mnogo-mnogo je :) (ne mislim pritom ništa na racu).

Van mreže raca

• Moderator
« Odgovor #386 poslato: Maj 28, 2013, 05:03:22 posle podne »
Nisam partibrejker i ja mislim da je tu bilo udruženog zločinačkog poduhvata krpelja (i to ne bilo kakvog nego onog sa "specijalnom" bakterijom Borrelia burgdorferi) i neurologa, infektologa..... :n11:
Btw. čitam da se to može lečiti jabučnim ocatom. Zato brže u prodavnicu po par litara istog.

Van mreže naca

• Global Moderator
« Odgovor #387 poslato: Maj 28, 2013, 05:34:43 posle podne »
По мом мишљењу, ово лагано прелази у опсесију. Довољно је да се појави неки текст на интернету и бинго. То је то. Живели смо у заблуди деценијама а решење је тако једноставно.
amin :ok:
ok je informisati se,al ne uzimati sve zdravo za gotovo  :n14:

Van mreže Čorba

• Član
  • **
  • Dg: ms,diskus henrija
  • Grad: POZEGA
« Odgovor #388 poslato: Maj 28, 2013, 07:00:27 posle podne »
mirise mi na neobavestene :m3:

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #389 poslato: Jun 06, 2013, 10:52:45 pre podne »
Povezanost MS i alergije (ja imam prvi put u zivotu):

http://www.sciencedaily.com/releases/2013/06/130603113243.htm

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.