Autor Tema: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?  (Pročitano 802469 puta)

Van mreže vbswolf

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
Odg: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?
« Odgovor #630 poslato: Januar 20, 2010, 10:47:09 pre podne »
Da, da, kaže se U ZDRAVLJE, živeti se može i na aparatima :)

da,na zalost,evo vec 4 god nekadasnji Izraelski politicar i cuveni oficir,vojskovodja  Arijel SARON je posle mozdanog udara u vegetativnom stanju

Van mreže goxy

• Član
  • **
« Odgovor #631 poslato: Januar 20, 2010, 11:43:40 pre podne »
Super Taurus, a jesi li poslao i protokol za dopler i za MR ?

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #632 poslato: Januar 20, 2010, 12:00:18 posle podne »
Strana 41, četvrti post... to sve sam im poslao.

Van mreže vbswolf

• Član
  • **
« Odgovor #633 poslato: Januar 20, 2010, 02:59:38 posle podne »
Treba da budeš srećan zbog toga. Negde, u brdu ovih poruka, koje imam, stoji moje iskustvo. Prvi neurolog sa kojim sam došao u susret je rekao da treba da igram košarku (valjda zbog visine) i nikakav dodatni pregled. Srećom, pa me sudbina dovela do KCS-a. Ko zna kada bi se saznalo šta je moja dijagnoza i kakve bih dodatne probleme napravio živeći u istom režimu. Inače, u pravu si da se ništa ne zna o MS-u. 

hm....kosarka,a meni dali tada kada nisu znali,ortopedi naravno zadatak da plivam......mogao sam vise i duze da plivam nego da hodam,prijalo mi je ali doslo do zamora materjala i kada su videli da se ljuljam...bilo je kasno,nego pregledah internet,pogledacu link gde mi je,neki dr mr prof akademik....kaze da je ms imunoloska bolest,naspram Zambonijeve procedure,jer kada kao zaustave imuni sistem bolest ne napreduje i staje,sto je za njega dokaz .....to sam ja onako uprosceno preveo jer nisam neki lingvista!?Boga pitaj,videcemo,pratimo dalje i navijamo za resenje!

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **

Van mreže goxy

• Član
  • **
« Odgovor #636 poslato: Januar 21, 2010, 02:33:50 posle podne »
Asja jel mozes ukratko da nam objasnis sta se moze naci na ovim linkovima, bas ima mnogo materijala !
Vidim da smo maloutihnuli u iscekivanju informacija,  ! :-\

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #637 poslato: Januar 21, 2010, 03:30:24 posle podne »
to goxy:

Da li su ti se javljali iz KBC Beograd?
Meni nisu.

Van mreže Ha Even

• Zabranjen
  • Pol: Žena
« Odgovor #638 poslato: Januar 21, 2010, 03:45:25 posle podne »
http://www.ajnr.org/cgi/content/full/28/9/1639
prvi link mi je predugačka (došla s posla nema se snage)
ovaj koji sam ostavila kaže da su već pazi sad 2007. godine našli taloženje željeza , ali u sivoj jezgri (kako s to kaže? zoni) u mozgu kod oboljelih od MS.

Van mreže goxy

• Član
  • **
« Odgovor #639 poslato: Januar 21, 2010, 04:25:20 posle podne »
Taurus niko me nije zvao, a ni mail nisam dobio ni od koga, moguce zato sto je juce bila slava pa su se svi razbezali... Cekam jos danas pa sutra zovem ponovo sve u krug ! ](*,)

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #640 poslato: Januar 21, 2010, 04:27:53 posle podne »
Tako ću i ja.

Van mreže vbswolf

• Član
  • **
« Odgovor #641 poslato: Januar 21, 2010, 04:29:55 posle podne »
ljudi,nesto razmisljam kakav vam je nivo hemoglobina u krvi,kod mene uvek na gornjoj granici normale,visok,koliko se secam u njemu je gvozdje koje vezuje kiseonik :m4:,da nema to veze neke ](*,)!?

Van mreže goxy

• Član
  • **
« Odgovor #642 poslato: Januar 21, 2010, 04:42:47 posle podne »
vbswolf zanimljiva hipoteza, iskren da budem sigurno par godina nisam ni radio krvnu sliku.Sledeci put cu proveriti,samo ne znam na koji nacin to lekarima predociti kao mogucu idikaciju problema kad su oni nezainteresovani jer nas poklapa ova stara dijagnoza i oni na sve novo odmahuju glavom. :m3:

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #643 poslato: Januar 21, 2010, 05:33:04 posle podne »
ljudi,nesto razmisljam kakav vam je nivo hemoglobina u krvi,kod mene uvek na gornjoj granici normale,visok,koliko se secam u njemu je gvozdje koje vezuje kiseonik :m4:,da nema to veze neke ](*,)!?

I meni je visok hemoglobin ( preko 140 ). To se vodi kao dobro, ali... ko zna, ima neke logike.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #644 poslato: Januar 21, 2010, 07:58:53 posle podne »
Kod mene ide 160 i jače. Da pravimo anketu za ovo?

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.