voleo bi da vidim tog tarzana sto gusla sobni bajs dva sata ,a pritom da je iz nase branze 
Vidis ja sam taj Tarzan koji moze da vozi biciklu dva i vise sata,naravno da nisam mogao odmah jer bicklu nisam pre toga vozio 20 godina.Naravno da sam mislio da cu poginuti kada sam seo na nju ,naravno da sam padao sa nje ,naravno da sam iskasapio noge na pedale posto sam imao problema sa motorikom ,naravno da sam imao problema sa ravnotezom. Sada ce hvala bogu treca godina kako vozim biciklu i to satima po kosutnjaku u sumi stazicama izmedju drveca bez problema,a sve probleme koje sam gore naveo sam uglavnon prevazisao ,nema problema sa ravnotezom ,nemam problema sa motorikom ,vratio snagu noznih misica,itd.Samo da naglasim da Ms imam po neurolozima 20 godina ,kada su mi pre tri godine utvrdili Ms imao sa kvadriparezu tako da jedva hodao a o ravnotezi i ostalom da ne pricam.Najlakse je reci ja ne mogu i jednostavno sesti i pustiti da ti atrofiraju misici,vec jednostavno trebas da imas celicnu volju i da radis mnogo na sebi da bi pod broj jedna vratio muskulaturu na zavidni nivo i funkciju po funkciju koju si izgubio.
Toliko od mene a ko ne veruje moze na voznju po kosutnjaku