Autor Tema: Pogled unazad - naše priče  (Pročitano 322769 puta)

Van mreže marina65

• Član
  • **
Odg: Pogled unazad - naše priče
« Odgovor #285 poslato: Decembar 01, 2010, 02:57:58 posle podne »
Ja sam nova,sveza ovde pa se ne snalazim bas najbolje!I ja se druzim sa ovom goropadi od bolesti,evo vec 5 godina.stanje nikad gore!Padam,propadam i fizicki a pukla sam i sa psihom.Dogodilo mi se svasta mozda vise ne bude ovog foruma dok ja ukratko ispricam svoju tuznu pricu.Trudim se da se izvucem ali nesto slajfujem?

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #286 poslato: Decembar 01, 2010, 03:00:38 posle podne »
Marina opušteno,forum je tu i nigde ne ide.Ti kad osetiš potrebu raspiši se,mi smo tu da saslušamo jedni druge i naravno podržimo.:)

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Pol: Muškarac
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #287 poslato: Decembar 04, 2010, 04:31:25 posle podne »
A sta treba da radi,da svako jutro sebi govori pazi sta radis danas imas MS, ma pusti zivot da ide.Dok sve skockamo on ode. :n23:

svako sam sebi bira neku odgovarajucu granicu i meru, tako je najbolje
jedino sto se ona kod msovaca, mozda malo brze spusta nanize, kako idu godine  ;)

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #288 poslato: Decembar 04, 2010, 10:34:08 posle podne »
Slazem se Nesli :(

Van mreže marina65

• Član
  • **
« Odgovor #289 poslato: Decembar 06, 2010, 02:10:36 posle podne »
Dragi moji,imam dovoljno godina i iskustva ili neiskustva da mogu sa svime da se slozim,ali ovaj j***ni zivot kakav god da je,moj je!Nazalost prezivljvam ga sama,ponekad sama sebi kazem da sam dobila sta sam trazila.Ali ovaj uzas i samoca,bespomocnost ili sta vec prevazilazi moje mentalne sposobnosti!Valjda ovde mogu kukati,jer kazu papir trpi sve,u ovom slucaju ovo sokocalo.Rekla sam Vam na pocetku,mozda ce forum i da se ugasi dok ja samo mrvicu mojih problema probam da vam docaram!Hvala vam sto postojite i sto barem neko procita,kad vec ne mozete da me cujete!Mozda je tako i bolje!Nikoga ne boli 100 batina po mom d... stajnom trapu!!

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #290 poslato: Decembar 06, 2010, 02:15:25 posle podne »
Tu smo, citamo i uvek smo tu za  :n20:

Mozes da znas da vise nisi sama, a problemi, polako, resice se....
 :a10:

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #291 poslato: Decembar 06, 2010, 02:50:20 posle podne »
marina,znaš da smo ovde svi za jednog jedan za sve. n32
Rekla sam ti pre dolaska ovde,da ovde možeš naići na podršku,razumevanje i druženje koje te natera da se smeješ i kad bi plakala.
Zato budi uz nas a mi uz tebe. :a10:

Van mreže Nesli

• Moderator
« Odgovor #292 poslato: Decembar 06, 2010, 03:06:32 posle podne »
ubedjivacemo te da budes pozitivnija kada na momenat to zaboravis da budes ili kada jednostavno nemas ideju kako bi to trenutno mogla, ako nista drugo, makar cemo te nervirati ali neces se vise osecati tako sama  :a4:

Van mreže marina65

• Član
  • **
« Odgovor #293 poslato: Decembar 06, 2010, 06:15:17 posle podne »
hvala vam svima na svakoj vrsti podrske!Ja i kritike stojecki,muski podnosim pa ako neko i drugacije misli,opalite ti sam!

Van mreže marina65

• Član
  • **
« Odgovor #294 poslato: Decembar 06, 2010, 06:17:31 posle podne »
Narode,objasnite mi ove smajlice kako cu i ja da postavim?Ena,onaj give me a five mi se mnogo dopao!

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #295 poslato: Decembar 06, 2010, 06:34:34 posle podne »
Imaš pp. ;)

Van mreže marina65

• Član
  • **
« Odgovor #296 poslato: Decembar 06, 2010, 07:32:12 posle podne »
Ena,sta je pp.?

Van mreže Moviefreak

• Član
  • **
« Odgovor #297 poslato: Decembar 07, 2010, 11:31:41 pre podne »
samo da objasnim: ovo ljeto bila sam u toplicama i vidjela sam osobe pune duha i zelje za zivotom ( vjezbaju, prate terapiju i slicno ) i depresivnije koje ocito neprati neurolog kako bi trebao koji jedinu temu imaju MS....iskreno ja ne mogu vise da citam i pricam o tome jer sam postala dosadna sebi...od kako sam shvatila da ima mnogo gorih bolesti i stanja (CNS) moram reci da mi je u glavi lakse...Na pocetku godine 2 relapsa i dvije pulsne...bila sam kao napuhani depresivni balon...i poslije toplica i dragih ljudi nekako se sve prelomilo....Ponedjeljkom i srijedom idem na yogu, petkom me frendice toleriraju i igram s njima badminton )))) cak nekad i pobjedim bez da mi se popusta...
Smetaju mi dnevni simptomi sto je normalno ali ne vladaju vise sa mnom i mojim vremenom....to je bila cijela poanta pijanstva za rodjendan ))))....manje pusim istina ali nikako da prestanem i sto sad da radim...))) budem jednog dana....pozdrav svimaaaaaaaa i cuvajte se.... a pomogne i razgovor s psihologom....eto rece mi ona da mi je htjela preporuciti da idem na tecaj keramike samo je strah da bi to meni bilo dosadno....a ne moze biti dosadnije do yoge...)))) btw...ja se u zivotu nisam bavila niti jednom rekreacijom a vidi me sad ))))

Van mreže Nesli

• Moderator
« Odgovor #298 poslato: Decembar 07, 2010, 11:58:23 pre podne »
bravo, super si  :ye1:

htjela preporuciti da idem na tecaj keramike samo je strah da bi to meni bilo dosadno....a ne moze biti dosadnije do yoge...))))
mali1 :)hah :ok:

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #299 poslato: Decembar 07, 2010, 12:12:09 posle podne »
Joga, dosadna? Hm. Naravno, ali nije lose...

Ja se prevrnula preko glave. Radi se neka vezba i ja op, op, dizi noge i kad ono kolut :)hah

I kao kul, nije nista bilo mali1

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.