Nemam vezu na KC-u. Tamo sam već bila kod vaskularnog hirurga, a u novembru imam zakazano kod endrokrinologa.
Samoj sebi delujem kao neka baba koja ide po lekarima,

ali šta da radim kad ne mogu mesecima da mi otkriju zašto imam otoke na skočnim zglobovima i na levoj šaci?! Otoci su gotovo stalni i bolni.
Zbog toga sam i sada na bolovanju, plus mi je bolovanje otvorila i psih. zbog odlaska kod neurologa i zbog nervoze i simptoma koje sam već opisala.
" Problem " je što sam i ranijih godina, po savetu ortopeda išla kod neurologa ( čini mi se kod dva ili tri ) i nekako me " otkače " kada kažem da sam imala hemiparezu leve strane, da sam se tako rodila.
Hemipareza je staro stanje i ne može da se pogoršava i prepišu mi Dikofenak duo ili eventualno predlože banju i kraj.
Mislim da sam pogrešila što odavno nisam uradila MR koju mi je savetovao jedan prijatelj-doktor fizijatrije.
Da li da ovde napomenem da od ortopeda već imam dijagnoze; atrofija mišića kolena, koksatroza kuka, gonatroza, degenerativne promene...
Ortoped je na poslednjem pregledu predložio banju u trajanju od mesec dana, ali ja nikako da odem i predam u Nemanjinu zahtev.
PS. Da ne " davim " server novim postovima...samo da dodam još jedan " neobičan " simptom koji mi je potpuno nejasan:
Smeta mi muzika. Smeta mi i glasan zvuk na TV-u i uživo-kad neko glasnije priča.
Slušam tiho muziku ili je uopšte ne slušam...već mesecima me to drži...i bezveze mi je zbog toga, jer volim muziku. Na poslu se čude zašto ne pojačam zvuk, i ne znam kako da objasnim da mi to smeta.