Autor Tema: Lekari  (Pročitano 86101 puta)

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: MS
  • Grad: Leskovac
Odg: Lekari
« Odgovor #15 poslato: Jul 31, 2008, 09:13:51 posle podne »
Meni poseta lekaru traje po sat vremena. Dok se izdivanimo ... :)

Van mreže Maka

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #16 poslato: Avgust 01, 2008, 09:07:15 pre podne »
Meni poseta lekaru traje po sat vremena. Dok se izdivanimo ... :)
:a1:
Ovo je za mene misaona imenica, sem kad poznajem lekara pa dodjem kad je dezuran, pa se ispricamo.
Regularno, nikad.

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #17 poslato: Decembar 09, 2008, 01:41:13 posle podne »
Zasto me ovaj opminje da nije pisano vise od 120 dana i da razmislim da li zelim novu temu? ::)

Danas sam se prijatno iznenadila.
Kod mene u firmi je poceo da radi lekar opste prakse. Ja sam otisla jer sam se povredila kada sam sredjivala nokte pa se inficiralo i prijatno se iznenadila.
Otvorila sam karton, doktorka je i nutricionista, vec je smislila sta bih mogla da ubacim vezano za moj gluten. Raspitace se i za vitamine koje bih trebala da ubacim (a da su bez glutena), upisala mi krvnu grupu (isto zbog hrane). Hoce da mi da OHB12, ali po nekoj semi tako da su depoi stalno puni. Bila sam odusevljena. Prvi put da me je neki lekar gleda kompletno, kao zivo bice, kome zeli da pomogne.

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #18 poslato: Decembar 09, 2008, 01:50:08 posle podne »
Zašto meni niko od lekara u Novom sadu ne pominje da primam OHB12.
Nisam to primila ima 3 god,i da li smem sama da uzmem pa da primim kao i pre svaki drugi dan recimo 5 kom.Dok sam ovde dobijala terapije u D.Zdravlja onda mi je i davala ohb12 a sada niko od njih tamo.

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #19 poslato: Decembar 09, 2008, 02:01:02 posle podne »
Ena, ne volim da delim takve savete, ipak nisam lekar, ali mislim da on ne moze da bude stetan.

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #20 poslato: Decembar 10, 2008, 08:58:37 pre podne »
Znam i zato mi nije jasno što mi niko de daje da primam.Mada ću ja pitati čim se vidim sa Dr.

Van mreže VojkanTodorovic

• Član
  • **
« Odgovor #21 poslato: Januar 17, 2009, 09:51:15 pre podne »
peco i ja se lecim kod dr Bobana,i zadovoljan sam.Doduse nije mi dao preporuku za LDN. KAO JOS NIJE CUO ali neka bude kako hoce ja se opet hvatam za slamcicu,jer samo ja znam kako mi je.JA SE SA NJOM BUDIM I LEZEM U ISTU POSTELJU.

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #22 poslato: Januar 18, 2009, 12:01:48 posle podne »
nije ni meni rekao za ldn, kaze da ne zna o tome nista. Ja sam mu davao i neke podatke o Enkortenu, ali mi je on kasnije rekao da je taj lek jos u fazi ispitivanja i da je veoma slican interferonu, pa nema potrebe da se "cimam" mnogo oko njega.

Van mreže sama

• Član
  • **
« Odgovor #23 poslato: Januar 20, 2009, 11:42:35 pre podne »
Juce je bio doktor koje pregledao cerku.To je jedan od retkih doktora od koga sam dobila mnogo infornacije u vezi MS  i o  konkretnom stanje cerke.Taj doktor je "dusa od coveka"
Jako sam zadovolna,a posebno zato sto cerka je puno bolje od zadnji  pregled.

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #24 poslato: Januar 28, 2009, 03:49:36 posle podne »
jao,trebala sam za par dana da podjem na zakazani pregled kod mog neurologa kad me jutros zovu iz neruloske klinike da mi kazu da je na bolovanju da ce me primiti tek u aprilu.ovih mojih  6 mjeseci cekanja na pregled mi se oduzi....

A šta se dešava ako se lekaru, ne daj Bože, nešto desi, ili ga uhapse, ili dobije sedmicu na Loto-u, pa neće više da radi..., jel' to znači da nikada više nećemo ići ni kod jednog lekara??? Da li sve stane ako neko ode na bolovanje ili odmor? Pa ne popravljaju oni automobile, nego ljude!

Van mreže Goga

• Član
  • **
« Odgovor #25 poslato: Januar 28, 2009, 04:28:05 posle podne »
A šta se dešava ako se lekaru, ne daj Bože, nešto desi, ili ga uhapse, ili dobije sedmicu na Loto-u, pa neće više da radi..., jel' to znači da nikada više nećemo ići ni kod jednog lekara??? Da li sve stane ako neko ode na bolovanje ili odmor? Pa ne popravljaju oni automobile, nego ljude!
Naravno da i lekari imaju pravo na odmor :-\ , ali bi bilo jako uvidjavno kada ne bi zakazivali preglede u to vreme, ili kada bi nasli sistem kako da se izbegnu ovakve situacije (a znam da je vrlo moguce izbeci ih). Ipak nije humano da se prvo mesecima ceka na zakazani termin a kad se termin primakne da se, zbog odmora odlozi za jos nekoliko meseci... Upravo zato sto "popravljaju ljude"  ;D a ne automobile.... Posto se ovde konkretno radi o bolovanju (i samom lekaru je potreban "majstor")- bilo bi logicno da neki dobar kolega preuzme rad sa njegovim pacijentima. Bar se u svetu to tako radi i pregledi se ne odlazu u nedogled (osim ako je Maki tvoja izricita zelja da ides opet kod tvog neurologa...).
Da li si ih pitala za tu mogucnost?

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #26 poslato: Januar 28, 2009, 04:57:06 posle podne »
Znate, malo mi je pun "q..."  neurologije u Dr Subotića i nezainteresovanog i oholog ponašanja mnogih tamo. Pre neki dan, cela ekipa pacijenata koja je u nekoj studiji je htela kolektivno da napusti studiju zato što satima čekaju na redovnim pregledima i niko ih ne zarezuje 2%. A za svakog učesnika u studiji se dobijaju solidne pare. I tu nisu samo ljudi iz Beograda, već mnogi satima putuju na pregled, a onda naiđu na nezainteresovane, mrzovoljne... Pa gospodo, promenite posao ako vam se ne sviđa ili ste slabo plaćeni, nismo vam mi krivi za to.

Van mreže Tia

• Global Moderator
  • Master of the Universe
« Odgovor #27 poslato: Januar 28, 2009, 06:01:24 posle podne »
Ma plava koverta je cudo!!! Mada moze i bela, ne prave pitanje oko boje!

:a13:

Van mreže Roxi

• VIP
  • MS
« Odgovor #28 poslato: Januar 28, 2009, 06:29:32 posle podne »
Zbog toga sam i prestala da idem u dr.Subotica - mada, ni neko drugo mesto nije bolje po pitanju cekanja na pregled... Kao da nam je malo to sto imamo ms. Kako sam zamrzla doktore zbog tog njihovog bahatog stava prema pacijentima.
kao da mi uzivamo u dolascima kod njih i kao da smo mi tu zbog njih, a ne oni zbog nas...
univerzitetske klinike, tako je to...

Van mreže Goga

• Član
  • **
« Odgovor #29 poslato: Januar 28, 2009, 06:37:33 posle podne »
Roxi, nisu bas svi takvi ;) , ima casnih izuzetaka :-X ... koji potvrdjuju pravilo mali1

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.