Dragi prijatelji,
danas sam se vratio sa kontrole. Ovo i jeste za vašu informaciju, bila samo kontrola: k.dopler, MR. i pregled kod neurologa. Po dolasku sam se javio Jeleni, koja me je poslala na preglede. Dopler mi je radila dr Petković. Nema restenoze. Ali desna j.vena koja mi je rađena je na ušću prečnika 5mm., a odmah potom prelazi u 2,4mm. Takva je celom dužinom. Doktorka nije znala da mi kaže da li je već za reintervenciju. Rekla mi je, da su primeteli da svi imamo "nenormalne" vene, u odnosu na zdrave-"normalne" ljude, čak i kad su rađene. Ispada, da je trebala da se balonira čitavom dužinom. (Balonirana je samo na samom ušću u lobanji i na samom donjem kraju). Potom sam otišao na MR. a zatim kod neurologa. Dr neurolog je obavila opet onaj celokupan pregled i konstatovala je pogoršanje, naročito moje cele leve strane tela, koja mi je i bila problematičnija. Rekla mi je da je dobro što sam isprimao pulsnu terapiju, ne samo zbog duplih slika, već i zbog svega ostalog. Ona mi je već naznačila, da će ovo danas biti samo kontrola na tri meseca od intervencije i da je tako sa svima koji su u studiji, koja je počela od juna meseca. Zato, oni koji su ranije odrađeni ni ne prolaze sve ove preglede. Zatim smo dobijene nalaze odneli Jeleni. Rekla nam je da možemo da idemo i da će me pozvati opet za tri meseca. Supruga je porazgovarala sa Prof Bošnjakovićem i pitala ga je da li može nešto ranije, s' obzirom da imam pogoršanje. I Prof. joj je rekao da ne može, jer treba prvo da se pregldaju današnji rezultati i da se uporede sa pređašnjim. Tako se i završio naš današnji boravak u KC Niš. Pomalo razočarani, (jer smo potajno očekivali i moguću reintervenciju), krenuli smo kući.
PS./ Sami smo svuda išli, sin me je gurao u kolicima. Nema sestre kao kod intervencije, da nas svuda sprovodi. Sami smo se snalazili. Valjda se podrazumeva, da nam je sada lakše nego prvi put. Ovo samo napominjem zato, da se ne iznenadite. Pozdrav svima!