Autor Tema: Klinički centar Niš - zakazivanje intervencije  (Pročitano 306739 puta)

Van mreže martina

• Član
  • **
Odg: Klinički centar Niš - zakazivanje intervencije
« Odgovor #360 poslato: Decembar 03, 2010, 10:19:04 posle podne »
Aman ljudi,
realno gledano ni hleb vise ne mozete da kupite bez veze.Samo me zanima da bi li neko od nas (koji jos uvek cekamo poziv) da ima neku vezu u KC Nis sedeo i cekao svoj red zbog drugih ili bi iskoristio to.Nemoj da se lazemo, svi bi mi da mozemo otisli da imamo vezu i to je ovde nekako postalo normalno.Nema potrebe polemisati o toj temi,kaze se u narodu STRPLJEN-SPASEN !!!!!!!
@Barbika, svaka cast za ovaj komentar  :ye1: Ne samo u ovoj situaciji, skoro svakodnevno se srecem sa ljudima koji to nece da priznaju, a svaka ti je na mestu! Bravo jos jednom  :cheers:
@Sklerozica, ti si me sad malo "izmestio" sa ovim, pa ima li ko iole prihvatljiv odgovor na ovo????????????? :m3:

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #361 poslato: Decembar 03, 2010, 10:56:09 posle podne »
@Sklerozica, ti si me sad malo "izmestio" sa ovim, pa ima li ko iole prihvatljiv odgovor na ovo????????????? :m3:

Mislim da bi na ovo pitanje Nislika najbolje odgovorila,jer mnogima nije jasno. :m1:
Pročitaj još jednom,kako je Skler napisao. ;)

Ko, šta i zašto ovo radi?

e-mail u tvom profilu http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php?action=profile;u=2112 je isti e-mail Jelene Stanković na koji se piše radi zakazivanja http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php/topic,3322.0.html
Imajući u vidu, da je aktivacija naloga na forumu moguća samo preko e-maila koji je unešen prilikom registracije, nije moguće da neko registruje nalog sa e-mailom, kome nema pristup!!!

Objašnjenje, moliću.

Svi ostali, pogledajte i sami profil Nislike i e-mail koji je u profilu.

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #362 poslato: Decembar 04, 2010, 12:39:10 pre podne »
Aman ljudi, :n22:
realno gledano ni hleb vise ne mozete da kupite bez veze.Samo me zanima da bi li neko od nas (koji jos uvek cekamo poziv) da ima neku vezu u KC Nis sedeo i cekao svoj red zbog drugih ili bi iskoristio to.Nemoj da se lazemo, svi bi mi da mozemo otisli da imamo vezu i to je ovde nekako postalo normalno.Nema potrebe polemisati o toj temi,kaze se u narodu STRPLJEN-SPASEN !!!!!!!
Naoruzajmo se strpljenjem i pozitivnom energijom i sacekajmo svi taj dugo ocekivani poziv od Jelene ... :n21:  :a11:

Pozdrav svima od Barbi  :a6:

Bravo,barbi,apsolutno se slazem sa tobom i podrzavam te u svemu sto si rekla..  n32 ..mislim da treba stisati strasti ,vremenom cemo svi doci na red..pozz  :n23:
 n32 n32

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Pol: Muškarac
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #363 poslato: Decembar 04, 2010, 10:08:23 posle podne »
...e-mail u tvom profilu http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php?action=profile;u=2112 je isti e-mail Jelene Stanković na koji se piše radi zakazivanja http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php/topic,3322.0.html
Imajući u vidu, da je aktivacija naloga na forumu moguća samo preko e-maila koji je unešen prilikom registracije, nije moguće da neko registruje nalog sa e-mailom, kome nema pristup!!!

... pa ima li ko iole prihvatljiv odgovor na ovo????????????? :m3:

i mene to jako zanima zato sto nam je ta adresa jedini kontakt sa kc nis

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #364 poslato: Decembar 05, 2010, 12:04:08 pre podne »
Prihvatljiv odgovor?
Nepotrebna blamaža za jednog medicinskog radnika, koja je samo kolateralna šteta uzrokovana izvođenjem pakosnih akcija prijatelja ili "prijatelja" sa fb-a.

Van mreže djurkan

• Član
  • **
« Odgovor #365 poslato: Decembar 05, 2010, 01:23:55 pre podne »
Prihvatljiv odgovor?
Nepotrebna blamaža za jednog medicinskog radnika, koja je samo kolateralna šteta uzrokovana izvođenjem pakosnih akcija prijatelja ili "prijatelja" sa fb-a.

:ok:......Najbolje biti  8)

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #366 poslato: Decembar 05, 2010, 10:34:42 pre podne »
Prihvatljiv odgovor?
E sad nista ne razumem. Ako neko zeli da sakrije identitet, neka otvori drugu e-mail adresu na primer..Neznam..

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #367 poslato: Decembar 06, 2010, 11:09:39 posle podne »
E sada dali moze neko da nam kaze o cemu se sada ovde radi, jer ako je ovo lazna adresa na koju smo se prijavljivali onda smo svi u velikoj zabludi i cekamo nesto sto cemo tesko i docekati .
Evo ja sam upravo dobio jutros odgovor da sam 926 na listi ,a sinoc sam poslao upit da mi odgovori ako je moguce kada ce od prilike moj termin i koji sam  na listi.

Sada sam u velikoj dilemi da li je to bas tako cini mi se da je bilo manje ljudi kada sam se ja prijavio, a ako se neko poigrava sa nama mora samo da ima jedno na umu da ce mu se sve vratiti i veoma jednostavno ne cini ono sto nezelis da ti drugi cini.

Van mreže Бањалучанин

• Član
  • **
« Odgovor #368 poslato: Decembar 13, 2010, 01:49:41 posle podne »
као прво, драго ми је што су интервенције поново кренуле.
што се тиче ових штела и веза код заказивања, овако, могу да разумијем неке који то раде.
Иако можда није праведно према осталима али треба имати у виду једну ствар а то је тренутно стање пацијента.
Док многи са МС и даље можда могу да раде и живе колико-толико добро с обзиром на све, други се боре за живот и постоји вјероватноћа да једноставно не дочекају свој ред (а стицајем околности су даље на листи).

Такав је случај са мојом мајком.
Прије 7 дана је отпуштена из болнице гдје је била 21 дан на интензивној због сепсе и уросепе (усљед лежања бактерије у урину дошле и у крв..) и то је побиједила.
Али, јуче смо поново звали хитну и сад је на ендокринологији на интензивној јер се буквално замало угушила, јер нема снаге да искашље шлајм, а то све је изазвано прогресијом болести.
Стање јој је и даље неизвјесно мада мало боље него јуче.
Зато мислим да овакав начин заказивања "ко прије дјевојци његова дјевојка" и није баш коректан.
Доктори би требали да одаберу најтеже случајеве али ипак да на крају одреде неки рок у границама ког би сваки пацијент требао бити третиран а да то није предуго..
И зато, ја сам буквално спреман на све, да имам икакву везу не бих оклијевао ни секунде.
Свјестан сам да је питање уопште може ли се помоћи људима у овако тешком стању али шанса постоји, ако ништа онда бар да побољша неке функције попут гутања, кашљања, мокрења...до неких бољих времена...

Van mreže Бањалучанин

• Član
  • **
« Odgovor #369 poslato: Decembar 13, 2010, 01:52:23 posle podne »
требам ли напоменути да је због свега овог и дугог боравка у болници јако ослабила (а била је слаба и прије) и питање је како ће се све завршити поготово ако буде требало радити неки захват јер можда има и воду у плућима...

Van mreže tatijana

• Član
  • **
« Odgovor #370 poslato: Decembar 13, 2010, 03:00:08 posle podne »
Zaista mi je zao,sto ti je majka u bas teskom stanju..Zasto ne pozoves (ali je pitanje kada ces dobiti,bolje posalji mail i objasni kakva je situacija)Naravno da je nekom intervencija hitnija..posto je vec u tako losem stanju mozda ce imati razumevanja..Mada je i to pitanje da li se sme raditi kada je stanje tako kriticno .nadam se da ce na kraju sve biti u redu

Van mreže Бањалучанин

• Član
  • **
« Odgovor #371 poslato: Decembar 15, 2010, 01:16:41 posle podne »
ево био сам послао јуче мејл Јелени и већ данас ми је одговорила да јој се опет јавим чим мама буде боље и не буде на интензивној.
Данас ми рекоше да је мало боље и да ће убрзо прећи на неки други одјел са осталим болесницима.
Мало добрих вијести за промјену...
Само да издржи још мало, ићу код Додика ако треба, ал отиће она мени у Ниш!
Немамо шта да изгубимо.

Van mreže Бањалучанин

• Član
  • **
« Odgovor #372 poslato: Decembar 18, 2010, 01:09:25 posle podne »
проблемима никад краја..
сазнао сам да наш фонд више не покрива трошкове интервенције у Нишу...
била је као нека комисија неуролога која је ишла у Ниш и установила да је то све још несигурно и не даје увијек резултате, а и ови из фонда су једва дочекали јер је вјечито криза и немање пара..ал битно је да се дочек нове године на трговима са нашим "звијездама" нигдје не смије отказати...жалосно
упркос томе, нећу одустати.
Звао сам конзулат Србије у Бањалуци и речено ми је да им се опет јавим послије празника кад конзул буде ту па да мајци покушам обезбједити држављанство Србије како не би плаћали.. дај Боже да дочека то све..
друга опција је кредит који бог зна како бих враћао..

Van mreže tatijana

• Član
  • **
« Odgovor #373 poslato: Decembar 18, 2010, 08:07:05 posle podne »
nadam se da ces uspeti i da ces doci do Nisa  :ok:

Van mreže Бањалучанин

• Član
  • **
« Odgovor #374 poslato: Decembar 24, 2010, 09:56:23 pre podne »
због генерално лошег стања маме, неизвјесности исхода самог захвата, дугог пута до Ниша и немања пара, одустајем од Ниша..
у овој ситуацији већа је шанса да не преживи захват него да јој буде нешто боље..
биће како буде..
поздрав свима..

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.