Autor Tema: Klinički centar Niš - zakazivanje intervencije  (Pročitano 306935 puta)

Van mreže gordana

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • život je lep-iskoristi ga
  • Dg: G35
Odg: Klinički centar Niš - zakazivanje intervencije
« Odgovor #330 poslato: Decembar 02, 2010, 03:17:44 posle podne »
tatjana jedno pitanje-kad si zvala da zakažeš
-da se možemo orentisati mi malo. :m3:. ;)

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #331 poslato: Decembar 02, 2010, 03:33:05 posle podne »
Poštovana,
jeste u samom vrhu spiska. Žao nam je što je došlo do usporavanja u sprovođenju intervencija kod obolelih od MS-a. Razloga je bilo više, nedovoljnost kapaciteta, otvaranje kardio hirurgije, nedostatak materijala... Nadamo se vrlo brzoj normalizaciji stanja. Time i Vi možete da očekujete poziv u skorije vreme.
Hvala na razumevanju

Ovo je mail koji mi je stigao danas od Jelene..eto-nista konkretno  :m3: :n14: ,al da podelim sa vama  :a21m: i hvala joj sto mi je odmah odgovorila.. :D

Drago mi je da konačno prestaje ono iščekivanje za sve vas.Nadam se da će materijal stići što pre,da se počne sa radom. :ok:

Van mreže seve

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: G 35 i M10
  • Grad: Beograd
« Odgovor #332 poslato: Decembar 02, 2010, 03:45:41 posle podne »
Moje iskustvo govori da to nema mnogo uticaja,ako imas nekog da ti sredi ne cekas red jer dok cekas red neki stignu da se nadju i vise puta na intervenciji. Nedavno se jedan takav oglasio na FSB da ne kazem da je to javna tajna.Takvih je mnogo odjednom ispade da se jos u mart za intervenciju se prijavilo preko 500 osoba ,idok budes strplivo cekala oni ce da prolaze a ti cekaj strpljivo dok te ne pozovu.Kad kazem ti mislim i na sebe i na one koji jos od marta strpljivo cekaju.

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #333 poslato: Decembar 02, 2010, 04:00:24 posle podne »
Sto se toga tice i ja se slazem sa time da ti treba veza ja licno znam neke koji ce imati veoma skoro intervenciju a da  nisu zakazivali telefonom ili mailom kao mi vec su  skoro bili u Nisu i tako zavrsili posao .
A nama ostaje samo da cekamo, ja sam zakazao pre tri i po meseca i jos uvek se nadam da necu cekati vise od 6 meseci koliko je odprilike trebalo dok dodjem na red

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #334 poslato: Decembar 02, 2010, 04:04:10 posle podne »
Da ne zaboravim i ovo da kazem da se ljudi ne trude  da zaskazu telefonom jer im se verovatno niko nece javiti.
Ja sam zvao milion puta u razna vremena od 8 ujutru pa nadalje nekad i po sat vremena neprestano i nista,pre bih ubo 6 ili 7 na lotou nego da se neko javi .

Van mreže gordana

• Član
  • **
  • život je lep-iskoristi ga
  • Dg: G35
« Odgovor #335 poslato: Decembar 02, 2010, 04:08:31 posle podne »
  i ja znam za jednog koji je preko tatine stranke već bio
 u Nišu.nema veze doči ćemo i mi na red.

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #336 poslato: Decembar 02, 2010, 04:13:45 posle podne »
Znam ali u principu svi mi tu i tamo imamo neku vezu pa opet cekamo a dovoljno je da imas nekog u Nisu i ocas posla ce se naci veza .

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #337 poslato: Decembar 02, 2010, 04:16:07 posle podne »
tatjana jedno pitanje-kad si zvala da zakažeš
-da se možemo orentisati mi malo. :m3:. ;)
[/quote

ja sam se prijavila pocetkom juna(nisam sigurna kog datuma)..i tada sam bila u samom vrhu spiska,kako mi je receno..al, sad su me seve i alfa malo  :m1: :m2: ..ne znam sta da mislim  :m1:

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #338 poslato: Decembar 02, 2010, 04:25:07 posle podne »
ja sredinom avgusta i nemam nikakvu informaciju osim da sam na spisku i da cu imati dovoljno vremena za uput i ostalo ,a inace racunao sam da cu odprilike doci za 6 meseci na red

Van mreže seve

• Član
  • **
« Odgovor #339 poslato: Decembar 02, 2010, 04:42:05 posle podne »
 Nikad se ne zna ,mozda nisi te "srece" kao ja .Kada bi se svi javili oni koji su otisli preko veze onda bi videli koliko je ne zahvalno biti strpljiv.

Van mreže barbika

• Član
  • **
  • Da vec danas bude bolje , daj nam Boze malo volje
« Odgovor #340 poslato: Decembar 02, 2010, 06:54:04 posle podne »
Da ne zaboravim i ovo da kazem da se ljudi ne trude  da zaskazu telefonom jer im se verovatno niko nece javiti.
Ja sam zvao milion puta u razna vremena od 8 ujutru pa nadalje nekad i po sat vremena neprestano i nista,pre bih ubo 6 ili 7 na lotou nego da se neko javi .

Izvini ali gresis,ja sam Jelenu dobila telefonom i to iz drugog puta a na email mi je odgovorila u roku od 10 dana.To sto ti nisi imao srece ne znaci da oni ne rade kako treba i da je u pitanju samo veza.Jos uvek nisam dosla na red ali se nadam uskoro da ce i mene pozvati.

Van mreže seve

• Član
  • **
« Odgovor #341 poslato: Decembar 02, 2010, 08:00:26 posle podne »
Nije samo veza da ali ima nesto u samo finansiranju intervencije pa ostali preko RZZO,to sto si dobila nekog na telefon je dobro-imala si srece ne znaci da ja i mnogi drugi izmisljamo.Cinjenica je da na taj info tel. tesko dobiti vezu i cinjenica je da  redosled prijavljivanja nije u skladu sa pozivanjem na intervenciju.

Van mreže barbika

• Član
  • **
« Odgovor #342 poslato: Decembar 02, 2010, 08:24:08 posle podne »
Aman ljudi, :n22:
realno gledano ni hleb vise ne mozete da kupite bez veze.Samo me zanima da bi li neko od nas (koji jos uvek cekamo poziv) da ima neku vezu u KC Nis sedeo i cekao svoj red zbog drugih ili bi iskoristio to.Nemoj da se lazemo, svi bi mi da mozemo otisli da imamo vezu i to je ovde nekako postalo normalno.Nema potrebe polemisati o toj temi,kaze se u narodu STRPLJEN-SPASEN !!!!!!!
Naoruzajmo se strpljenjem i pozitivnom energijom i sacekajmo svi taj dugo ocekivani poziv od Jelene ... :n21:  :a11:

Pozdrav svima od Barbi  :a6:

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #343 poslato: Decembar 02, 2010, 09:03:46 posle podne »
Vidis recimo da ja verovatno imam vezu pa opet cekam,a recimo radio sam magnet na Bezaniskoj kosi  danas za sutra takp bi verovatno bilo i za Nis pa cekam.
Kao sto rekoh zvao sam milion puta u raznim terminima dobijao mnogo puta vezu ali se niko ne javlja ,veruj mi odzvonilo je najmanje 500 puta i corak.

Van mreže barbika

• Član
  • **
« Odgovor #344 poslato: Decembar 02, 2010, 09:43:35 posle podne »
Ako imas vezu zasto uopste pokusavas da ih pozoves telefonom da zakazes? Tesko se dobija zato sto imaju konferencijsku vezu,tebi zvoni a ona razgovara sa nekim na drugoj liniji. ](*,)Resi problem tako sto ces poslati e-mail sa svim podacima i Jelena ce te kontaktirati.  :a18:
Naj vaznije je da se strpis i sacekas ili da aktiviras tu tvoju vezu koja ce te upisati u sam vrh liste cekanja. :ye1:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.