Autor Tema: Klinički centar Niš - zakazivanje intervencije  (Pročitano 306727 puta)

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
Odg: Klinički centar Niš - zakazivanje intervencije
« Odgovor #345 poslato: Decembar 02, 2010, 09:53:42 posle podne »
Društvo nadam se i očekujem da će se početi uskoro,jer koliko sam razumela ima zakazanih za decembar i januar.
Ne trošite svoju energiju na Jelenu,na to ko se javi ili ne na telefon.Najvažnije je da svi budu urađeni.Zato budimo podrška jedni drugima,kao i do sada,jer to nam svakako treba. :ok:?

Van mreže seve

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: G 35 i M10
  • Grad: Beograd
« Odgovor #346 poslato: Decembar 02, 2010, 09:58:36 posle podne »
Jupi  !Super ! Resili smo problem? U to ime:n1:

Van mreže enadedic

• Član
  • **
« Odgovor #347 poslato: Decembar 02, 2010, 10:11:53 posle podne »
Stvarno super, resen problem!!!!!!!!!!!!
Pozdrav od prijavljenih u februaru i martu koji jos nisu pozvani na intervenciju.

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #348 poslato: Decembar 02, 2010, 10:48:04 posle podne »
Ja sam naravno zakazao mailom u avgustu a zivkao sam cisto onako da dobijem neku informaciju okvirno kada mogu da ocekujem intervenciju.
A sto se tice veze nepada mi napamet da je potegnem iz prostog razloga sto ima verovatno ljudi kojima je hitnija intervencija nego meni ,a ja cu lepo sacekati moj red ako sam mogao sa ms 17 godina a da nisam znao onda mogu i ovo da sacekam

Van mreže Nislika

• Novi član
  • *
« Odgovor #349 poslato: Decembar 02, 2010, 10:57:46 posle podne »
Evo i ja da nešto napišem kao lokal patriota.

Složila bih se sa većinom onoga što je „barbika“ napisala. Ako neko ima vezu, zašto je ne iskoristi? Neće? Ne sme? Ili samo folira da ima vezu?
Mislim da bi potezanje veze kod pomenutih lekara u Nišu imalo obrnuto dejstvo. Ja sam, lično, blizu Kliničkog centra u Nišu i znam ljude koji tamo rade, ali mi nije padalo na pamet da tražim nekog ko će da urgira za mene. Ako bih ja došla do lekara preko veze, to znači da bi neko ko je pre mene na redu neopravdano čekao. Moje mišljenje je da to nije u redu, jer su svi ovde bolesni, svakom je njegova muka najteža i nikad ne bih znala da li je neko ko je u lošijem stanju i kome je pomoć potrebnija, ostao iza mene.

Ja sam Jelenu dobila preko telefona. Odgovoreno mi je i na mail i to u roku od par sati. Možda je to zahvaljujući mojoj blizini Kliničkom centru, a možda i nisu baš sasvim tačne stvari koje neki pišu. Mislim da bi trebali da budemo srećni što kod nas postoje lekari koji hoće da nam pomognu, i to svetski poznati lekari, a ne da pričamo neproverene stvari o njima. Ako neko zna nekog ko je otišao preko veze, nek jasno i glasno kaže njegovo ime, a ne da prosipa konstatacije tipa „pouzdano znam“, „rekao mi čovek“ itd. Nek kaže i ime preko koga je taj „neko“ otišao na tretman. Neka kaže, ako ima petlju, ili neka ćuti.
Takođe, ako ste toliko sigurni da se rade neke nedozvoljene stvari, pa žalite se, recite to javno, podnesite prijavu, prozovite doktore..., ili niste baš sigurni u to što tvrdite, pa ne smete.
Na kraju, ima ovde dosta ljudi koji su prošli tretman u Kliničkom centru Niš (Maki, Ena, Nesli, amia, dani...). Neka se oni jave i kažu na koji su način stigli na red pre nas, preko veze ili na neki drugi način. Nema smisla ni prema njima iznositi ovakve insinuacije.

@seve

Ti momak, stvarno preteruješ.  Videla sam i na ovom i na nekim drugim forumima da namerno pokušavaš da izazoveš raspravu. To što si u svojim komentarima potpuno nepismen je tvoja stvar, ali nije u redu da nas svojim glupostima  sve uzbunjuješ. Ali ću ti reći da nismo svi baš tako glupi kao što ti zamišljaš. Nije bilo mnogo teško proveriti i doći do saznanja da su za tebe pokušali da urgiraju. Šta je, nije upalila veza, pa si ljut?
Zato nemoj da se praviš blesav i pokušavaš i nas da praviš blesavim. Ovde ljudi pokušavaju da pomognu jedni drugima, a ne da se iživljavaju kao ti.

Van mreže Anaid

• Član
  • **
  • Dg: Always look on the bright side of life
« Odgovor #350 poslato: Decembar 02, 2010, 11:12:35 posle podne »
Nema potrebe da se vrsi neka rasprava o nekim vezama i slicno.Ja licno prijavio sam se preko maila,a kasnije i telefonom se cuo sa Jelenom...znaci nikakva vezica i stela :) Prije par dana Jelena me pozvala.ali ujutro u 10.06min a ja sam bio u kupatilu i nisam cuo mob....tako prodje moj termin :) kasnije sam zvao citav dan no ne moze se dobiti :) Sta cu sada,ne mogu plakati,bice kad bude...

-Najvaznije je da se radi,a svi cemo doci na red kad tad...moramo imati razumjevanja  :n14:

Van mreže enadedic

• Član
  • **
« Odgovor #351 poslato: Decembar 02, 2010, 11:31:32 posle podne »
Zanimljivo. Secam se kad si pisao da si se prijavio. Bilo je to nekoliko meseci posle mene.
Izvini Anaid, ti si skroz ok ali zgodno se namestilo posle ovoga sto je Nislika, naravno pismeno, napisala.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
« Odgovor #352 poslato: Decembar 02, 2010, 11:33:14 posle podne »
Evo i ja da nešto napišem kao lokal patriota.

Ko, šta i zašto ovo radi?

e-mail u tvom profilu http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php?action=profile;u=2112 je isti e-mail Jelene Stanković na koji se piše radi zakazivanja http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php/topic,3322.0.html
Imajući u vidu, da je aktivacija naloga na forumu moguća samo preko e-maila koji je unešen prilikom registracije, nije moguće da neko registruje nalog sa e-mailom, kome nema pristup!!!

Objašnjenje, moliću.

Svi ostali, pogledajte i sami profil Nislike i e-mail koji je u profilu.

Van mreže seve

• Član
  • **
« Odgovor #353 poslato: Decembar 02, 2010, 11:34:51 posle podne »
@ Nislika
Vidim da sve znas ,donela si zakljucak nema sta - upravu si.

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #354 poslato: Decembar 02, 2010, 11:45:24 posle podne »
Anaide,posalji mail..odgovara u toku dana ili sutradan..mislim da je Nislika u pravu.I u ovom slucaju svako igra po svojim pravilima i savesti  :n14: .I ne treba dizati tenziju,ako nema proverenih informacija.Svako ce od nas doci na red.

Van mreže seve

• Član
  • **
« Odgovor #355 poslato: Decembar 02, 2010, 11:45:47 posle podne »
Koliko sa ljudi prijavilo do 24.3 za intervenciju?

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #356 poslato: Decembar 03, 2010, 08:50:41 pre podne »
intervencija u nisu pomaze obolelima od ms-a! to su ockinuta vrata koja mesto da se sirom otvore mnogi pokusavaju da zalupe!
jos uvek su ockinuta samo zahvaljujuci covecnosti i postenju ljudi u nisu!

a ti seve si ovde vec optuzivao da smo mi koji smo prosli intervenciju mladi aktivisti i sl. idiotluci...
optuzivao si beskrupulozno i perfidno, u natuknicama da se za mesto za int. uzima novac... koje sada gluposti pokusavas da valjas?
odvojio sam vreme i citao tvoje komentare ovde i na fb i dosao do zakljucka da ti je ili cilj da na perfidan nacin pokusas da ubacujes klipove u tockove studiji koja se odvija u nisu ili si... nije vazno, u svakom slucaju, ako sam ranije imao otklon i sumnju, sada nemam, ti si zlonameran!

Van mreže seve

• Član
  • **
« Odgovor #357 poslato: Decembar 03, 2010, 10:04:28 pre podne »
Kako moze da se nazove to sto od marta  sam jos uvek 200 ti?
 Najmanje to sto mislis ali nema svrhe da zavrsim pisanje, resili smo problem.

Van mreže putnik

• Član
  • **
« Odgovor #358 poslato: Decembar 03, 2010, 02:16:52 posle podne »
Vi svi ponavljate da je ovo studija a ne nesto sto je i zvanicno intervencija za MS,pa se pitam jel znate mozda koliko ljudi ucestvuje u studiji.Kolko ja znam u svakoj studiji postoji odredjen broj pacijenata koji ucestvuju pa sto onda mislite da je ovde nesto drugacije.Kad se zavrsi studija i ozvanici se da intervencija daje rezultate onda verujem radice se i u drugim klinickim centrima a ne samo u Nisu.Pozdrav za sve i sta da vam kazem ostaje samo da se nadamo da ce od svega toga nesto biti,ja licno nastavljam sa zivotom pa sta bude.

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #359 poslato: Decembar 03, 2010, 05:25:17 posle podne »
u studiji je 80-100 i oni ce biti praceni narednih godinu dana
ali posto su se u medjuvremenu zainteresovao veliki broj ms pacijenata da lece vene CNS KC Nis je odlucio da svako ko bude zainteresovan bude i odradjen

posle ove studije i njenih rezulatata kao i drugih CCSVI studija koje se rade u svetu odlucice da li ce odobriti dilataciju vena kod ms pacijenata
taj vremenski rok je 5 godina a mozda i vise, ako se ne desi neko cudo pa ne odobre i pre

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.