Autor Tema: Pomoć-Savet  (Pročitano 18170 puta)

Van mreže deklan

• Član
  • **
Odg: Pomoć-Savet
« Odgovor #15 poslato: Jul 17, 2007, 10:52:19 posle podne »
Citat: Sklerozica
Citat: deklan
Nesto sam nacuo da se sprovodi neka akcija zaposljavanja ljudi sa invaliditetom. Kao samo budzetski finansirane firme zaposlice, posle adaptacije radnog prostora, oko 200 lica. Zna li neko nesto vise. Inace ovo sam video na sajtu republickog zavoda trzista rada:  http://www.rztr.co.yu
Znao sam da je taj zakon u pripremi ali tada nije bilo spomenuto da je samo 200 osoba u "igri".
 :(

Evo linka ka tekstu: http://www.rztr.co.yu/NszWeb/showNewsDetailStatic.do?newsId=1836&from=list&filijalaId=-1

Van mreže leon

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #16 poslato: Decembar 09, 2009, 04:18:34 posle podne »
DAa li neko zna broj za zakazivanje kod imunologa u bg?ili adresu ako ne sme broj da se pise?trebamo ponovni nalaz

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #17 poslato: Decembar 09, 2009, 04:21:42 posle podne »
Ovo sam našao na netu:
KC Srbije - institut za alergologiju i imunologiju
361 7777
Dr Koste Todorovića 2
Beograd

Van mreže leon

• Član
  • **
« Odgovor #18 poslato: Decembar 10, 2009, 10:49:21 pre podne »
Dobili smo kontrolu sa nalazom imunologa,pise zakazati za mesec dana-u kcs -dr.S andrejevic.da li znate,mozda koji je to doktor,imunolog?nemozemo naci ni br.telefona

Van mreže leon

• Član
  • **
« Odgovor #19 poslato: Decembar 13, 2009, 09:24:56 posle podne »
dali ima neko  vezbe za ms na dvd-u i gde mogu da nabavim????

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #20 poslato: Decembar 13, 2009, 10:33:30 posle podne »
ima na youtube

Van mreže leon

• Član
  • **
« Odgovor #21 poslato: Januar 14, 2010, 04:30:31 posle podne »
Pozdrav za sve vas,mom sinu je malo bolje cak mu je i spazam popustio.Interesuje me da li je neko od vas bio u banji GORNJA TREPCA?koliko je potrebno dana biti tamo za neki bolji oporavak i cene kako se krecu?malo sam trazila ali o cenovniku nista!

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Grad: NBgd
« Odgovor #22 poslato: Januar 14, 2010, 04:52:12 posle podne »
Ovde ima o banji Gornja Trepča,iskustva,cene i sl.Ima dosta da se pročita.
http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php/topic,13.0.html
i poslednje iskustvo iz banje:
http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php/topic,13.msg123777.html#msg123777

Van mreže leon

• Član
  • **
« Odgovor #23 poslato: Januar 26, 2010, 06:51:44 posle podne »
Dragi moji,da li neko od vas zna nesto o tome Kad je dete oslobodjeno fizickog a mora da prisustvuje casu?Jako lose to deluje na njegovu psihu!Da li moze da se trazi neki dokument od dr.napismeno?

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Grad: Beograd
« Odgovor #24 poslato: Januar 26, 2010, 08:35:54 posle podne »
Nekada (kada sam išao u školu), je moralo. Ruka u gipsu ali sam morao da sedim i gledam ostale.

Van mreže sama

• Član
  • **
« Odgovor #25 poslato: Januar 26, 2010, 08:38:38 posle podne »
Moze da bude oslobodjeno fizickog,tako sto ce da uzmes dokumenat (potvrda) iz maticnog doktora na koju ce da bide napisana dijagnoza ili samo sifra dijagnoze.sa naglaskom da se oslobadja fiziskog radi zdrastvenih problem.
Tako da sa tom potvrdom on moze da prisustvuje na cas ali  ne i da radi vezbe.  

Van mreže Ljubomir

• Moderator
« Odgovor #26 poslato: Januar 26, 2010, 09:05:00 posle podne »
 Ja sam bio oslobodjen (tj zabranjeno mi je bilo) u 7. i 8. osnovne, 1. srednje sam normalno radio jer im ništa nisam rekao, a 2. i 3. uhvatio me mladalački bunt, nisam hteo da vežbam pa i nisam, ali sam stalno morao da budem prisutan. Tada mi je delovalo glupo, a i sada  :m4:
  Jedini dobar razlog za ovo mi zvuči to da dete bude u školi a ne na ulici u to vreme.
  Što se tiče psihološkog uticaja, na mene je ostavilo traga. Ne znam kakav bih bio da sam rodjen zdrav, ali da je sedenje na klupi dok ostali jurcaju okolo ostavilo traga to je velika istina. Možda zato što sam u duši bio veliki sportista. Često razmišljam o mom životu i sportu, meni je život izmakao iz ruku kad sam shvatio da zaista imam srčanu manu zbog koje neću moći da se bavim sportom. Imao sam tada desetak godina. U šali kažem da kada ne bih imao srčanu manu Jugoslavija bi par puta bila prvak sveta u fudbalu  ;)
  Moram da napomenem da sam načuo negde da postoji opcija da sva deca učestvuju na času fizičkog aktivno, u skladu sa mogućnostima (da budu sudije, golmani...). To je ili rekao moj bivši profesor fizičkog ili sam čuo na TV a vezano za inostranstvo.
  Probaj da porazgovaraš sa razrednim i prof. fizičkog u vezi ovoga.

Van mreže leon

• Član
  • **
« Odgovor #27 poslato: Februar 17, 2010, 08:41:03 posle podne »
Da li je neko od vas bio u Maloj Krsni,bilo je na tv-u na prvom programu u ponedeljak cini mi se.Dosta nam je to blizu pa me interesuju vasa misljenja.To su kao krugovi sa pozitivnim zracenjem jedino je mesto nasred neke ulicice i deluje malo smesno..

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.