Autor Tema: Multipleks skleroza i kičma  (Pročitano 31224 puta)

Van mreže naca

• Global Moderator
  • Pol: Žena
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Dg: MS
  • Grad: NBgd
Odg: Multipleks skleroza i kičma
« Odgovor #15 poslato: April 15, 2013, 07:15:26 posle podne »
Da li ste probali tretman kod prof. Dinica? Ja sam isla kod njega zbog atlasa, i posle toga osecam se neuporedivo bolje. Mnogo manje sam nestabilna, imam bolju koncentraciju i bolje vidim. Doduse dugo se ceka za pregled, ali vredi cekati.

ima iskustava u ovoj temi  :)

http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php/topic,3326.msg250353.html#msg250353

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #16 poslato: April 15, 2013, 10:49:24 posle podne »
ja imam jake bolove u lumbalnom delu kicme,i verovatno odatle i krece spazam unogama.Nisam radila magnet kicme,ali planiram u skorije vreme bar skener da uradim,jer me bas izludjje vise,a narocito kad je neka promena vremena..ne pomaze ni diklofenak,ma nista  :m2:

Van mreže Benćo

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Grad: Beograd
« Odgovor #17 poslato: April 15, 2013, 10:57:09 posle podne »
Tatijana, a đumbir? :m1: Deluje 100% :ye1:

Van mreže tatijana

• Član
  • **
« Odgovor #18 poslato: April 15, 2013, 10:59:01 posle podne »
ma jok ,i to sam probala  :m1:

Van mreže Rina

• Član
  • **
« Odgovor #19 poslato: April 16, 2013, 01:03:46 pre podne »
mene vrat konstantno boli i verovatno zbog toga imam ove nesnosne glavobolje jako cesto,tada mi bas nista od lekova ne pomaze,uzas!

Van mreže Jellena

• Član
  • **
  • Nema granica za one koji ih ne vide...
  • Grad: Sokobanja
« Odgovor #20 poslato: April 16, 2013, 10:07:23 pre podne »
ja imam jake bolove u lumbalnom delu kicme,i verovatno odatle i krece spazam unogama.Nisam radila magnet kicme,ali planiram u skorije vreme bar skener da uradim,jer me bas izludjje vise,a narocito kad je neka promena vremena..ne pomaze ni diklofenak,ma nista  :m2:
Tajci, verovatno i boli spazam  :n29:

Van mreže tatijana

• Član
  • **
« Odgovor #21 poslato: April 16, 2013, 11:01:30 pre podne »
mrzim spazam  :n15:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.