Autor Tema: Pogoršanja i trenutna stanja  (Pročitano 1524069 puta)

Van mreže Maka

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Pogoršanja i trenutna stanja
« Odgovor #255 poslato: Decembar 29, 2008, 02:06:16 posle podne »
Super, Majo! Bas mi je drago.

Mozete 01.01. da svi zajedno dodjete u Ulicu otvorenog srca. To ume da bude lepo.

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
  • Dg: MS
« Odgovor #256 poslato: Decembar 29, 2008, 02:24:11 posle podne »
da naravno
da kupimo nos!

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #257 poslato: Januar 13, 2009, 12:27:49 posle podne »
je li iko od vas imao ili ima probleme sa cvidom ,meni je znalo jedno oko da ne stima ali oba nikad? :'(

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #258 poslato: Januar 13, 2009, 12:42:34 posle podne »
Majo ja sam imala problema sa vidom, to je bila diplopija-dupla slika.Sada mi se to ne javlja već duže vreme.
Ako postoji nešto novo idi lekaru to ti je najsigurnije  ;)

Van mreže cecam

• Član
  • **
« Odgovor #259 poslato: Januar 13, 2009, 06:21:38 posle podne »
Ja sam imala i imam problema sa vidom-potpuni gubitak vida na jednom , a delimicni na drugom oku , plus diplopija .

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Grad: NBgd
« Odgovor #260 poslato: Januar 13, 2009, 09:04:47 posle podne »
Ja imam problem diplopije,nistagmus (ostao trajni) i povremeni gubitak vida (to se meni za sad dešava na bliceve).Inače nemam dioptriju.

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #261 poslato: Januar 14, 2009, 09:12:25 pre podne »
I meni je nistagmus ostao pri pogled na levo. Sto se tice vida nekad vidim bolje a nekad losije. Nekada imam bol pri pomeranje zenice..

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #262 poslato: Januar 28, 2009, 12:52:49 posle podne »
jao,trebala sam za par dana da podjem na zakazani pregled kod mog neurologa kad me jutros zovu iz neruloske klinike da mi kazu da je na bolovanju da ce me primiti tek u aprilu.ovih mojih  6 mjeseci cekanja na pregled mi se oduzi....

Van mreže naca

• Global Moderator
« Odgovor #263 poslato: Januar 28, 2009, 01:02:19 posle podne »
Eh,em jedva zakažeš,em tada ne radi.
Jedan od razloga što više i ne idem na kontrole.

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #264 poslato: Januar 28, 2009, 01:44:51 posle podne »
jao,trebala sam za par dana da podjem na zakazani pregled kod mog neurologa kad me jutros zovu iz neruloske klinike da mi kazu da je na bolovanju da ce me primiti tek u aprilu.ovih mojih  6 mjeseci cekanja na pregled mi se oduzi....
Gde ides kod neurologa?

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #265 poslato: Januar 28, 2009, 01:54:00 posle podne »
u dr.Subotica kod dr.Drulovic jer kad sam ljetos bila na pulsnoj  th ,  pregled mi je zakazan za fabruar

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #266 poslato: Februar 02, 2009, 12:41:19 posle podne »
e pa ja stvarno nemam srece.osjecam se jako lose vec danima i snadjem se sta cu sa djecom,i sama se taxijem uputim u klinicki centar ja se u zivotu bednije nisam osjecala,isla sam kod  dr nisam joj zapamtila ime    nije htjela da me pregleda neka sto nije htijela da me pregleda ja sam bukvalno bila izbacena iz ordinacije pa ko me je poslao kod nje pa.   zasto ...ja se toliko unervozila da mi glas nije izlazio htjela sa mnom da ide  do kartotekae da vidi koja me je to sestra poslala...kad sam izasla ni malo snage nisam imala sestra me je pridrzala da ne padnem,u hitnoj me salju u klinicki iz klinickog u hitnu ,dokle cu ja ovako da se vrtim u krug i kad cu ja vise biti pregledana?niti znam tsa mi je dalje raditi?znam samo da mi se jako vrti i da sve vidim duplo i da .....

Van mreže olja

• Član
  • **
  • Grad: Bg
« Odgovor #267 poslato: Februar 02, 2009, 01:08:14 posle podne »

Žao mi je što ja nisam bila sa tobom da joj kažem i pokažem ko te uputio, SRAM JE BILO!!!!   :a13:

Van mreže naca

• Global Moderator
« Odgovor #268 poslato: Februar 02, 2009, 02:33:00 posle podne »
e pa ja stvarno nemam srece.osjecam se jako lose vec danima i snadjem se sta cu sa djecom,i sama se taxijem uputim u klinicki centar ja se u zivotu bednije nisam osjecala,isla sam kod  dr nisam joj zapamtila ime neka sto nije htijela da me pregleda ja sam bukvalno bila izbacena iz ordinacije pa ko me je poslao kod nje pa.   zasto ...

O čemu mi pričamo danima. >:D
Koja god DR da je bila trebalo je da te pregleda,pa makar ti sačekala dok ne bude slobodna da te primi.Neću o njima više ništa reći,a tebi želim da pored svih neprijatnosti ipak smogneš snage da ponovo odeš večeras preko hitne,valjda će se tamo neko iz Subotića koji je dežuran udostojiti da te pregleda i pomogne ti.

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #269 poslato: Februar 02, 2009, 02:35:33 posle podne »
Nemoj da se nerviras Maki, ostani hladna... Izgleda da smo svi mi preosetljivi.. :(

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.