Autor Tema: Pogoršanja i trenutna stanja  (Pročitano 1524079 puta)

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
Odg: Pogoršanja i trenutna stanja
« Odgovor #285 poslato: Februar 06, 2009, 09:19:47 posle podne »
U toku samo jednog dana znaju da se smene razliciti simptomi tako da to stvarno moze biti zbunjujuce. Mnoge senzacije znaju da prodju kako su i dosle, a neke znaju i da potraju.

Mene ovih dana bole ledja, sto mi je cudno jer me nisu nikada bolela, pa verujem da ce tako i proci. I pad koncentracije, tako da sam opet bila prinudjena da odlozim knjigu...
Ali za pravo cudo evo nekoliko meseci nemam problema sa mokrenjem, kao da sam zdrava.
Jutarnja ukocenost i dalje prisutna, ili ako sedim u istom polozaju duze vreme. Ali, ruku na srce, prava sam lencuga, ne radim vezbe tako da tu nemam pravo da se zalim.

Van mreže BorisD

• Član
  • **
« Odgovor #286 poslato: Februar 06, 2009, 11:15:49 posle podne »
Da dodam

- u ponedeljak me obavestili da vise nisam na spisku za Betafero
- Glava teska (mamurno teska-ne pijem)
- Sunce prija ali bih ipak da se izlezavam u kuci
- Noge utrnule
- Imam osecaj umora u listovima obe noge 

Ne bas sjajno ali bice bnolje...od ponedeljka

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #287 poslato: Februar 06, 2009, 11:23:49 posle podne »
Zašto su te Borise obrisali sa spiska za betaferon?
I ja imam osećaj umora u nogama,najviše u listovima ali sam se i umorila jurcajuči ovih dana na sve strane.

Van mreže BorisD

• Član
  • **
« Odgovor #288 poslato: Februar 06, 2009, 11:38:07 posle podne »
E sada ....

Meni, i po licnom misljenju i po misljenju dr, Betaferon mi bas i nije radio ili ne radi.... Mislim imao sam "epizoda" ... pa vise nego bez. Ma koliko ja sada to posmatram iz pozicije "Bude koji se pretvara u drvo i susti liscem"...moram da kazem da me je malo (vise) pogodilo. Narocito zbog toga sto  bas i nemam neke dalje alternative...

Ima ih samo jos nisam bas najspremniji da se pozabavim njima....to cu za dve-tri nedelje ...kada odem na pregled...
A i to je za drugu temu...  :D

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #289 poslato: Februar 07, 2009, 07:34:40 posle podne »
Danas mi se desilo nesto po drugi put:
- odjednom peckanje u deo ispod vrata i na licu, odjednom zarenje lice i deklte a posebno jedno uvo crveno-zar. I to traje nekih dva minuta...i prodje.
- Asja, i mene boli danas donji deo ledja, negde oko krsta..ludacki tup bol.
- Umor (posle setanja niz grad)

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #290 poslato: Februar 08, 2009, 08:18:38 pre podne »
Ljudi, nije sve od MS-a.
Mnoge stvari koje nabrojite desavaju se i zdravima.
Ne obracajte paznju toliko.
Ja bih to pisala ovako. Juce mi je bio super dan. Kupili smo detetu pancerice, meni tegice za vezbanje.  :-X
Bili smo na tenisu. Super se proveli. Samo jednom isla u toalet i to posle prvog meca kada i svi zdravi.
Jurila kao lujka Jelenin potpis za loptu za dete. I necete verovati, stigla i do svlacionice i konacno uspela da uzmem potpis. I to sa srcem. Posle nam bili gosti. I nocas nisam isla u toalet :cheers:
Ja to gledam tako.
Ja cu pisati sta je bilo dobro. To me vise veseli.
Da, osecam se super.

Van mreže Goga

• Član
  • **
« Odgovor #291 poslato: Februar 08, 2009, 09:59:46 pre podne »
 :cheers: Mako, svidja mi se tvoj pristup temi :cheers:
 Sigurno da ima puuuuno veze kako razmisljamo.
 I kvantni fizicari su dokazali da su nase misli oblik energetskih talasa, i da imaju uticaja na nase zdravlje.
 :cheers: Samo tako dalje! I ja sam u tom camcu i odlicno veslamo, juhuuuuuuuuuuuuu :cheers:

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #292 poslato: Februar 09, 2009, 07:36:03 pre podne »
Da, Gogo. :a2:
Htela sam samo da kazem da je bolje gledati sa one strane da je casa polupuna, a ne poluprazna.
I zasto se secati loseg. Ono ce te samo podsetiti.
Mislim da je bolje da se covek bodri onim sto je dobro, a ne da broji lose dozivljaje.
Svidja mi se ovo za kvantne fizicare. Ima tu logike. Jer lekari nigde nemaju ukljucen faktor energije kada nas lece.

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #293 poslato: Februar 09, 2009, 10:38:26 pre podne »
Gogo,Mako nemam šta da dodam  :a2:

A ovo mi se baš svidelo
da je bolje gledati sa one strane da je casa polupuna, a ne poluprazna.
I zasto se secati loseg. Ono ce te samo podsetiti.

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #294 poslato: Februar 09, 2009, 11:30:42 pre podne »
I meni se svidja vasa pozitivna vibracija, svaka cast, ali ovo je druga tema... Zato sam i napomenula na pocetku da zelim da bude sto manje postova ovde. Ima druge teme gde moze da se nazdravlja i cestita.. A ako sada se osecate lepo, jos bolje, to prija i onima koji imaju los dan..
Da produzim. Meni je danas vrat skroz ukocen (imam spondiloza i diskus hernija), od nepravilno drzanje tela i od sedenja. Da napomenem, na vratu nemam lezije, ali ovo drugo da. Za bol ovakve vrste ne pomaze nijedan analgetik ni anti reumatik, samo ga malo ublazava.

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #295 poslato: Februar 09, 2009, 11:45:19 pre podne »
A vezbe? Probaj sa vezbama.

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #296 poslato: Februar 09, 2009, 01:16:23 posle podne »
Vezbe treba da radim, ali kada nemam bolove... A kad nemam bolove, onda zaboravim da ih radim. nema neke koristi ni od terapije, tako barem kazu, ovo ostaje za ceo zivot.. Jedino i najvise  pomaze plivanje, ali ovde u Sk nema ni jedan bazen... Samo neki wellness centar gde se mesecno placa oko 150 eura..

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #297 poslato: Februar 09, 2009, 03:40:07 posle podne »
evo sam zavrsila sa kontrolom,i dalje  tacnije narednih 10 dana pijem  pronizol,zakazana mi je ipak komisija za interferon ali za nekih mjesec dana jer ne smije prije zbog pogorsanja mora da prodje bar mjesec dana,nalazi mi nisu losi mislim na orl pregled i kks...ostaje mi da smanjim tempo i da smirujem sebe kako znam i umijem....
pozdrav

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Grad: NBgd
« Odgovor #298 poslato: Februar 09, 2009, 03:48:43 posle podne »
Eto Majo neke ipak malo bolje vesti nego pre par dana. :)
A to što kažeš,treba da se opustiš i primiriš malo,jeste najteže,al moraš da daš sve od sebe.

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #299 poslato: Februar 09, 2009, 04:09:44 posle podne »
Maki drago mi je da si dobro.Sad se malo opusti i posveti sebi  ;)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.