Autor Tema: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?  (Pročitano 802913 puta)

Van mreže Daca

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?
« Odgovor #1290 poslato: Februar 10, 2010, 02:51:42 posle podne »
Placa im se nego sta! Nisi valjda mislio za dzabaka?  :grr:

Van mreže Luca

• Član
  • **
« Odgovor #1291 poslato: Februar 10, 2010, 02:53:53 posle podne »
Potpuno se slazem Izgleda da je svima vise stalo da se otkrije lek osim neurolozima Jer koga ce onda oni da "lece" ako je ovo uzrok I kome ce farmaceutske kuce da daju novac da bi se promovisao betaferon.
da li ste se pitali kako to da CCSVI i stent ima svrhe raditi samo kod RR MS a kod PP I SP MS ne? Znaci ako je zastoj u protoku krvi doveo do SPMS onda ok ostavimo to tako neka bude jos gore do kraja jer nema svrhe??? Kako neko moze tako nesto i da pomisli akamoli kaze????
Nema svrhe raditi MRI glave jer niko tamo ne opisuje krvne sudove To mora da radi samo obucen strucnjak kod dr.Zambonija zato treba nekog poslati radiologa ili vaskularca.

Van mreže Daca

• Član
  • **
« Odgovor #1292 poslato: Februar 10, 2010, 03:00:09 posle podne »
Sutra iden u DR.Dragisa Misovic,pokusacu licno da nadjem dr.koja me je pitala da li sam ikad radila mr. sa opisom krvnih sudova.Verovatno da to negde rade,nije me badava pitala.  :m1:
E sad,ovo sto traze meni je obicna,radila sam je u junu,radiolog procitao da je u redu.Neurolog da nije,i traze da ponovo uradima da ne pricam i ne pokazujem prethodnu.  :(

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #1293 poslato: Februar 10, 2010, 03:06:56 posle podne »
Ja sam sada zvala Kamenicu,doduse meni treba obicna magnetna rezonanca.Dobila sam iz prve,ali ne rade sa placanjem,morala bih sa uputom-pa na komisiju.To mi niko nece dati.  ](*,)
Jos jedna informacija:zvali su me iz udruzenja na N.Beogradu.Sutra u 15h dolaze Nesa Stoisavljevic i Jelena Drulovic,drze predavanje o,necete verovati CCSVI-u.  :m3:
Sta mislite da se organizujemo i da odemo. Oni koji su iz BGD. Ja radim, ali bih se snasla za izlazak. Malo da ih pritisnemo, a mozda i nesto saznamo.

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #1294 poslato: Februar 10, 2010, 03:15:11 posle podne »
I Vi iz Bg i mi koji smo bliže,svi u kompletu.Jači smo kad nas je više  :D.

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #1295 poslato: Februar 10, 2010, 03:17:26 posle podne »
da li u bloku 70 ili u dr subotića?gdje tačno će se održati predavanje?

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #1296 poslato: Februar 10, 2010, 03:38:02 posle podne »
U ovim trenutcima ja sam samo posmatrac, ne mogu uopste da vam se priklucim niti sa razgovorom, niti sa bilo kakvom aktivnoscu. U nasim novinama, tema zdravlje se tretira iskljucivo u jednom malom nedeljniku koji je i sam dodatak dnevnih novina. Taj mali nedeljnik, nema nikakav kontakt, ni telefon ni mail..
Sto se tice sirenje teme preko pitanja upucenim dokorima, tu sam se odmah otkazala (imam loso iskuskustvo sa mail prepiskama).. Pokusacu, ali sama necu dalko stici.
Razmisljala sam o necemu, CCSVI sigurno je prav odgovor za MS, ali, ako je farmaceutska mafija toliko silna, boim se da za velike suma novca ne potkupe Zambonija, neterajuci ga da se sam pobije, da kaze, izvinite, pogresio sam, nije ovo uzrok, ili ako nemogu da ga potkupe, ucutkace ga na drugi nacin.  :m3:

Van mreže sale

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #1297 poslato: Februar 10, 2010, 03:52:41 posle podne »
Dolazim!

Van mreže Merso

• Član
  • **
« Odgovor #1298 poslato: Februar 10, 2010, 03:58:41 posle podne »
U ovim trenutcima ja sam samo posmatrac, ne mogu uopste da vam se priklucim niti sa razgovorom, niti sa bilo kakvom aktivnoscu. U nasim novinama, tema zdravlje se tretira iskljucivo u jednom malom nedeljniku koji je i sam dodatak dnevnih novina. Taj mali nedeljnik, nema nikakav kontakt, ni telefon ni mail..
Sto se tice sirenje teme preko pitanja upucenim dokorima, tu sam se odmah otkazala (imam loso iskuskustvo sa mail prepiskama).. Pokusacu, ali sama necu dalko stici.
Razmisljala sam o necemu, CCSVI sigurno je prav odgovor za MS, ali, ako je farmaceutska mafija toliko silna, boim se da za velike suma novca ne potkupe Zambonija, neterajuci ga da se sam pobije, da kaze, izvinite, pogresio sam, nije ovo uzrok, ili ako nemogu da ga potkupe, ucutkace ga na drugi nacin.  :m3:

Ako doživi neku "nezgodu" to će biti siguran znak da je u pravu. Treba sada da se oslonimo na vaskularce. Kao što je to neko ranije spomenuo to je njihova prilika da se vinu u naučni vrh.

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #1299 poslato: Februar 10, 2010, 04:04:14 posle podne »
Ako doživi neku "nezgodu" to će biti siguran znak da je u pravu. Treba sada da se oslonimo na vaskularce. Kao što je to neko ranije spomenuo to je njihova prilika da se vinu u naučni vrh.

U pravu je on.Nije on kriv što je ispao pametniji.A i nije sam,ima još lekara koji su uz njega.Tako da bi onda morali da računaje sve koji su uz Zambonija.

Nervozna sam što mi se ne javlja sestra iz Kamenice sada pa me nerviraju svi koji su protiv Zambonija(ako su) i farmacija i neurolozi. :-\

Van mreže Daca

• Član
  • **
« Odgovor #1300 poslato: Februar 10, 2010, 04:09:15 posle podne »
Nije u dr. Sibotica,na Novom Beogradu,blizu kineza (ako tako mogu da vam ojasnim).
Ne znam da li smem da ostavim ovde br. tel. sa kog su me zvali.

Van mreže sale

• Član
  • **
« Odgovor #1301 poslato: Februar 10, 2010, 04:15:37 posle podne »
UDRUŽENJE OBOLELIH OD MS BEOGRADA
11070 Novi Beograd,
Jurija Gagarina 81
Tel-fax:(011) 2160-498

jedste preko puta Kineza malo je uvučeno, pa se vidimo

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #1302 poslato: Februar 10, 2010, 04:24:14 posle podne »
ok znam,nadam se da ću uspjeti da dodjem,samo da se snadjem sa djecom ne želim opet prozivanje

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #1303 poslato: Februar 10, 2010, 04:25:06 posle podne »
Mala digresija, stigao mail još jedan sa rezultatima od čika Živadinova i radi se na dužem intervjuu s njim. Mislim, jeste da smo on i ja orataci, ali nije pisao meni. Znate već ko je zadužen za tekstove o njemu u novinama :).

Treba da mu odgovore na mail i dogovore se oko intervjua pošto dr ide uskoro u Australiju. Ako neko dobro zna Engleski, ne bi bilo loše da mi u par rečenica napiše šta je u rezultatima. Hvala!

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #1304 poslato: Februar 10, 2010, 04:27:34 posle podne »
Ne znam koliko sam bio razumljiv, ali poenta je da Živadinov hoće da da intervju za Politiku  :))))))))))

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.