Molim prisutne za izvinjenje što sam im naneo štetu mojim pisanjem na Forumu b92.
Takođe, molim pojedince da se ne izvinjavaju u moje ime, a naročito ne u ime članova ovog Foruma, naročito za moje pisanje na drugim forumima. Dovoljno sam odrastao da mogu da stojim iza onoga što napišem i, ako treba, snosim posledice onoga što sam rekao:
http://forum.b92.net/index.php?showtopic=56329&st=90&gopid=2637514&#entry2637514Ako nekome ne odgovara moje pisanje, a ima tu moć da me izbaci odavde, neka to i uradi!!!_____________________________________________________________________________
Previse sam star da bih lagao bez potrebe:
xxxxxxxx
View Member Profile
Add as Friend
Send Message
Add to PM block list
Forward PM
Find Member's Topics
Find Member's Posts Obećala da ću ti preneti..., 12.01.2010, 11:19
Group: Members
Member No.: 20xx
Dragi Vladane, pre svega želim puuuuno da te pozdravim...
(već dugo ne pišem na ovom Forumu, distancirala sam se i okrenula drugim stvarima, ali se ipak nadam da me nisi baš sasvim zaboravio... pa da sad ne moram da ti objašnjavam ko ti šalje ovu poruku).
A evo zašto ti pišem - na temi o multiploj sklerozi jedan lik ti je uputio nebulozan i uvredljiv komentar... a ja sam obećala da ću ti preneti poruku (izvinjenje) - znaju da sam registrovana na Forumu B92. Ali da ne prepričavam, evo mejla koji sam dobila:
"Nisam član na forumu B92 a znam da mnogi forumi ni ne dozvoljavaju slanje privatnih poruka, tek registrovanim članovima, pa te molim za uslugu.
Videvši večeras komentar koji je ostavljen Vladanu, ostao sam bez teksta i u uverenju da mu je upućena teška uvreda i da je nama načinjena velika šteta.
Ako ne tražim mnogo, želeo bih da Vladanu preneseš izvinjenje u moje lično i u ime nas, bolesnih od MS-a, sa foruma. Ono što je Taurus napisao, prešlo svaku meru pristojnog ponašanja i nikako ne odslikava naš grupni stav. Iskreno mi je žao zbog toga.
Nakon ovog nemilog događaja, mislim da je najbolje obustaviti dalje slanje mejlova i otvaranje tema na drugim forumima. Bojim se da ćemo na kraju imati više štete nego koristi. Sačekaću sutrašnji dan, pa ću onda odlučiti da li ili ne ...
Ako je problem da Vladanu pošalješ ovo izvinjenje, onda bih te zamolio da mi daš njegovu e-mail adressu da bih to mogao lično da učinim. U svakom slučaju hvala i izvini i ti ako si dovedena u neprijatnu situaciju.
Pozdrav,
Sklerozica"
Ovaj čovek je administrator na forumu na kojem se okupljaju i oboleli od MS.
Eto, Vladane, obećala sam i ispunila obećanje... a koristim ovu priliku i da ti poželim sve najbolje u godini koja je tek počela.
Srdačno,
xxxxxxxx
p.s. Jednu poruku sam ti već poslala, ali je nemam registrovanu kao poslatu, pa šaljem ponovo - ako su ti ipak stigle dve, eto da znaš u čemu je štos.
Meni, kao coveku, moze zaista da bude zao sto bolujes od teske bolesti kao sto je MS, ali to nije razlog da treba ignorisati budalastine o MS koje pises. Takodje, razumem potrebu bolesnika obolelih od MS da cuju i procitaju dobre vesti o progresu u ispitivanju i lecenju MS, ali je nemoralno ulivati im laznu nadu, koja se bazira na sarlatanstvu.