...Da budem iskren, smučio mi se taj izraz od zlonamerne upotrebe. Ne zanima me to "nema dokaza". Dokažite suprotno ili potvrdite. Floskula "nema dokaza" nema nikakvu težinu ni u kom obliku. Izgleda da se farmaceutska aždaja budi.Upravo to. Ne znaju šta je uzrok, ne znaju kako se leči, ne znaju kako će se razvijati..., ali ZNAJU da nema dokaza.
Ja se jesam primio, probudila mi se nada, želim da ovo bude rešenje..., ali takođe znam da sledi opstrukcija od mnogih nerurologa, farmaceutskih kuća... Zamisli da si neurolog koji se čitav život bavi problemom MS-a i preko noći ti neko dokaže da je većina toga što si radio pogrešno. Zamisli da ti preko noći odlaze povlastice koje si imao, jer se nazire rešenje. A kongresi, seminari, pokloni, putovanja... sve se to smanjuje ili nestaje. Zamisli da si farmaceutska kuća, da ne kažem mafija i da ti odlaze milioni koje si zarađivao na interferonu ili nekom drugom leku za MS.
Sve pada u vodu, jer bi rešenje moglo da bude u običnom balončiću koji širi venu. Pa ja znam nekoliko njih kojima su slične stvari rađene, naravno iz drugih razloga.
Da ne pišem dalje, počinjem da se nerviram.