Autor Tema: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?  (Pročitano 798011 puta)

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
Odg: Vaskularni problem mogući uzrok za MS?
« Odgovor #45 poslato: Novembar 26, 2009, 12:05:25 posle podne »
http://www.youtube.com/watch?v=OO6g9SVxWD8&feature=related

bolesnik poziva na brzu organizaciju oko CCSVI
video je postavljen juce na youtube

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #46 poslato: Novembar 26, 2009, 12:08:30 posle podne »
He-he daj Bože da ovo bude prava stvar i da pomogne ako treba zato bih promijenio i grb i uzeo Juventusov.I mi smo se napalili a godina-dvije nije strašno samo da bude prava stvar...

I ja ću da promenim grb ako ovo bude prava stvar. Mada ću se opredeliti za Milanov, a ne Juventusov. Ma nek bude prava stvar, lako ćemo da se složimo oko grba.

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #48 poslato: Novembar 26, 2009, 12:18:03 posle podne »
Cekacemo do god treba, samo da je to to. Nekako, ova teorija cini mi se najlogicnija (osim ona sa psihom). Pitam se, kako toliko neurologa, koji su citav zivot i znanje usmerili ka neuroloskim bolestima, nisu ni malo prosirili vidike i u druge grane medicine, nije mi shvatljivo. Ako je neka bolest u mozgu, nemora znaciti da je uzrok isklucivo tamo, u cns. Ovo su samo neke moje dileme i pitanja koje si sama sebi postavljam.

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #49 poslato: Novembar 26, 2009, 12:26:06 posle podne »
http://www.youtube.com/watch?v=8R66r1qpawY

jos jedan bolesnik govori da kada radi vezbe da se glava zacrveni sto je znak da ima ovaj CCSVI problem
jos jedan apel jer mnoga Udruzenja ne podrzavaju ovo otkrice kao i lekari

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #50 poslato: Novembar 26, 2009, 12:27:13 posle podne »
Cekacemo do god treba, samo da je to to. Nekako, ova teorija cini mi se najlogicnija (osim ona sa psihom). Pitam se, kako toliko neurologa, koji su citav zivot i znanje usmerili ka neuroloskim bolestima, nisu ni malo prosirili vidike i u druge grane medicine, nije mi shvatljivo. Ako je neka bolest u mozgu, nemora znaciti da je uzrok isklucivo tamo, u cns. Ovo su samo neke moje dileme i pitanja koje si sama sebi postavljam.

izgleda da se znalo i ranije :(

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #51 poslato: Novembar 26, 2009, 12:41:19 posle podne »
http://www.youtube.com/watch?v=8R66r1qpawY

jos jedan bolesnik govori da kada radi vezbe da se glava zacrveni sto je znak da ima ovaj CCSVI problem
jos jedan apel jer mnoga Udruzenja ne podrzavaju ovo otkrice kao i lekari

Nešto me zeza you tube, a i nisam baš fluent in english, pa mi treba vremena da sve isprevedem.
Međutim, što se tiče "...kada radi vezbe da se glava zacrveni...", ja često budem vruć u licu (na dodir), mozda i crven (nisam se gledao u ogledalo). Takođe, kad se malo zamorim, budem i prilično vruć po grudima, pa skoro do stomaka. Ta "vrućina" prolazi ako sednem ili legnem.

Van mreže gliša

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #52 poslato: Novembar 26, 2009, 12:48:09 posle podne »
Po meni najveći protivnici ovoga će biti farmaceutska industrija i svi koje oni kontrolišu.Taurese je... grb, da ovo pomogne svima vama evo ja ti obećajem da ću istetovirati najodvratniji znaš već koji...Mi smo se baš napalili u vezi ovoga i kao Taurus bojim se da se poslije ne razočaramo,mada mi ovo izgleda dobro i otvara nove puteve nade...

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #53 poslato: Novembar 26, 2009, 01:10:29 posle podne »
Navedeno je i da kod nekih slucajeva vene su deformisani i u predelu grudnog kosa. Nekada imam cudnu bol nad grudima i to osecaj kao me bole krvni sudovi, bol se proteze tacno tamo gde mi je vena. Imam tanku kozu i nekad mi se vide. Ovo na youtube, slusacu doma, ovde nemogu.
Mozda farmaceutska industrija pomogne sa nekim novim odgovarajucim lekovima.
Izvinite, zanela se, samo glasno razmisljam.

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #54 poslato: Novembar 26, 2009, 01:21:36 posle podne »
Po meni najveći protivnici ovoga će biti farmaceutska industrija i svi koje oni kontrolišu.Taurese je... grb, da ovo pomogne svima vama evo ja ti obećajem da ću istetovirati najodvratniji znaš već koji...Mi smo se baš napalili u vezi ovoga i kao Taurus bojim se da se poslije ne razočaramo,mada mi ovo izgleda dobro i otvara nove puteve nade...

Ma naravno, ko je.. grb, ovaj ili onaj. Ja priznajem da sam se primio. Slušao sam malo i ono što je Asja postavila, pa ko velim, ako sam ja budala, teško da su budale i svi oni iz MS udruženja Australije, Britanije...
Može da bude problem sa raznoraznim proizvođačima "jeftinih" interferona i drugih lekova.
Evo da malo spustimo loptu. Ako ništa drugo, dobro je da se dosta pažnje posvećuje našem problemu.

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #55 poslato: Novembar 26, 2009, 01:55:40 posle podne »
a godina-dvije nije strašno samo da bude prava stvar...
Nije dugo naravno,vreme ide brže nego što nam se čini.I ako vredi čekati čekaćemo-Drugu opciju čini mi se ionako nemamo,za sada ;).Još kad bi znala Engleski dobro. :m2:

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #56 poslato: Novembar 26, 2009, 02:00:15 posle podne »
imaš li na kompu opciju prevedi,klikneš i eto znaš engleski!?

Van mreže ms italija

• Član
  • **
  • Slobodan je SLOBODAN
« Odgovor #57 poslato: Novembar 26, 2009, 03:30:40 posle podne »
Ma da daj boze da nam pomognu makar cekali godinu dve,ma makar taurusa primili da navija za Partizan  ;D

Van mreže gliša

• Član
  • **
« Odgovor #58 poslato: Novembar 26, 2009, 03:41:10 posle podne »
Ma primićemo ga,samo da ovo bude prava stvar!

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #59 poslato: Novembar 26, 2009, 03:47:10 posle podne »
Svejedno čekamo neki lek,pa ako je ovo dobro,nije teško da čekamo. :)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.