Koja je verojatnost da u isto vreme kada je konferencija dr. Zambonija da ovako agresivno nastupaju sa reklamom za pilulama za ms?? Bas je cudno..
Ove pilule deluju mi kao samoubistvo. Dr. na videu objasnjava kako oni deluju tako sto T celije namesto da ubijaju neurone oni jedu same sebe.. Ali rizik je u tome sto te T celije ne treba sve unistiti posto oni sluze i za borbu organizma protiv gripa, kancera i drugih bolestina.. Jos uvjek lekuju posledice, a neznaju uzrok..Zamboni ce im odrzati predavanje..Daj boze da prodje njegova teza.
ja ramisljam isto tako,slicno,daj Boze da nadju,lek,pilulu,inekciju ....sta bilo i to primis,i ajde kuci,zdrav si...to bi radije voleo nego neku operaciju i da mi neko ceprka po mozgu,ali polako i daj Boze da se nadje neko resenje...sto bi mangupi rekli stvari se ubrzavaju! ja im neverujem u neke basnoslovno skupe lekove ili procedure,jer niti imam da platim,niti vidim razlog njihovog lecenja kada je veliki novac u pitanju,"bure drzi vodu dok majstori odu....",a ako oni ne mogu da me izlece da budem "zdrav" i da mogu fukcionisem to je druga prica iz domena prave humane nauke i za sada naucne fantastike.......jer kada ozdravimo,pre nego uzmemo rolere,moracemo kolica na reciklazu da odnesemo,a za rolere cemo dobiti popust!? ha,ha....malo sale,nemojte se ljutiti.....voleo bi da smo svi zdravi i da su nas neke srecne okolnosti spojile....bice i toga,u zdravlje!