Ćao noodle, ne žalost ne mogu da ti pomognem. Probaj da saznaš na specijalizovanim sajtovima vezanim za vožnju, polaganje, registraciju, MUP-a, i sl.
Možda bi bilo dobro da pišemo koje dijagnoze imamo i kako smo prošli na lekarskom za vozačku. Ja sam imao B kategoriju kada sam operisao srce, zamena zalistka i ugradnja pejsmejkera.To je bilo u februaru 2003., a vozačku sam produžio u decembru 2004. Tada su mi, uz konsultaciju sa kardiologom u istoj ustanovi ( Dom železničara - Novi Sad) produžili za tri godine. Novembra 2006. tražim lekarsko zbog polaganja A kategorije, koje dobijam uz pomoć izveštaja lekara u institutu u Sr. Kamenici ( kod kojeg idem na redovne kontrole) gde stoji da mogu da upravljam motociklima. Tada mi nije produžena i B kategorija, već je A kategorija data do isteka one tri godine što sam dobio za B 2004. Zatim sam normalno produžio važenje vozačke, naravno uz pregled gde sam prošao bez problema, dali mi na 4 godine ali zbog naočara - tako stoji u vozačkoj: uz nošenje naočara, kontrola za 4 god. kod očnog. Moram da naglasim da je na poslednjem pregledu lekar zadužen za celokupnu ocenu (onaj poslednji) bila neka nova doktorica, mladja, koja je odluku donela veoma brzo, ali ne i brzopleto - videlo se da zna šta radi. Pre toga, 2004. i 2006. taj poslednji (glavni) lekar što lupa pečate, bio je neki stariji gospodin, pomalo nervozan i nije baš bio oduševljen mojom odlukom da polažem za A, zato sam i nosio onaj izvaštaj iz Kamenice.
Eto, možda ovo nekome pomogne, a kolege neka pišu kako su oni prošli.