Ahhhooojjjj ... evo me, ili eve me, k'o sto bi mi s juga (ne s Juga45).
Izvinjavam se sto sam nenadano (cak i za mene, vrlo organizovanu devicu) bio odsutan desetak dana. Naravno, bio sam u banji, neplanirano (al' kazu, sve sto je neplanirano je i najlepse).
Ovaj put (meni treci;kazu treca sreca) je stvarno bilo najlepse. Sto se tice zdravlja sve je i dalje ok, cak sam osetio i napredak. Naime, cesto mi se javljala "struja" u levoj ruci. Sada taj neprijatni osecaj vise ne postoji. Proslog puta sam u banji nosio stap. Ovog puta sam se kretao bez njega (posle 5 dana) iako je uspon do terapijskog bloka oko 15 - 20%. Da li je u pitanju autosugestija ili voda i terapije, ne znam, al' neceg ima.
Sto se tice prodaje banje:
Vidim da su se u novinama pojavili neki maliciozni komentari, pa bih je dao svoje, strogo subjektivno, misljenje. Banju je kupio konzorcijum ljudi koji se razumeju u posao i turizam. Jedan od vlasnika je i Milos Stankovic, vlasnik najboljeg hotela - Fontana. Covek stvarno, po svom pricanju, planira da od banje napravi mali raj na zemlji. Vec za jesen planira povecanje kapaciteta terapijskog bloka, tako da na prolece (kad odem) ocekujem da nema cekanja na terapiju. Takodje, ocekujem da u banji neka banka postavi bankomat. Sto se tice higijene, cista je LAZ da ima djubra u banji. Dok sam je bio smetlari su dolazili svaki drugi dan i iznosili djubre.
I jos nesto, planira se da se uspostavi kontakt sa Zavodom za socijalno, pa da bi moglo i preko socijalnog u banju. Inace, cene su u banji sasvim ok (za moje prilike).
Toliko o banji za ovaj put.
pOz