Evo ukratko da napisem par reci o mom boravku u Ribarskoj banji.
Ribarska banja je mala banja ali po meni sasvim ok ,a da li je za osobe sa Ms-om neznam jer je moj boravak tamo trajao nepun a 48 sata.
Razlog mog prekida i odlaska iz banje je bezobrazno i neprofesionalno ponasanje menadzmenta banje koje se prema nama koji su dosli sa uputom Rzzo ponasali kao da smo stoka i da smo dosli tamo dzabe o njhovom trosku .
Razlog takvog ponasanja je to sto su gospoda prodala vise kreveta nego sto realno imaju za neka 2 seminara od 8 do 14 januara pa udri po nama koji su dosli sa uputom da oslobode krevete koji im nedostaju .
Poceli su da sele i tumbaju sve koje su mogli iz dvokrevetnih soba u trokrevetne i cetvorokrevetne sobe a radi se uglavnom o starijim osobama koji se i uglavnom nebune .
Ja sam dve noci spavao u razlicitim sobama prva noc u Pogledu gde su veoma slabo grejali pa su stariji ljudi napustali banju zbog hladnoce smestaj ok .
Drugu noc u vili Hercegovina jedina koja nije renovirana takodje u dvokrevetnoj sobi , ali to nije bilo sve.
Ujutru iznenadjenje slag na tortu selidba ali u cetvorokrevetnu sobu gde mi je pukao film jer tu sigurno ne bih mogao da se odmaram jer se ipak radi o penzosima koje bi morao ili da trpim ili da postrojavam.
Doktorka iz banje je striktno bila protiv toga da se selim jer ne bih imao tamo uslova za odmor koji je nama sa Ms -om itekako potreban ,a sto ih nije ni zanimalo vec samo to da oslobode nedostajuce krevete.
Tako se zavrsio moj boravak u banji sa tri seljenja u nepuna 48 sata i ostavljenim izborom iako se doktor izricito protivio tome cetvorokrevetna soba ili kuci, i sramnog ponasanja ljudi sa prijemne sluzbe pogotovo sefa MARTINA koji nas je seljakao kao da smo stoka i da nam poklanjaju boravak tamo iako i za nas Rzzo placa kao sto i ostali placaju .
Posto cvikaju od Beogradjana koji jedini neplacaju upotrebu bazena jer kao navodno samo nama placa Rzzo a ostalima ne usta cisto sumnjam ,mora da ih je neko prijavio posto su sva ministarstva u Beogradu.
Moracu i ja da odem u ponedeljak da se zalim za kriminalno i nehumano ponasanje odredjenih ljudi u banji kod zastitnika prava posto je njihov iz banje naravno bio nemocan i naravno pobegao