Autor Tema: Banje  (Pročitano 315701 puta)

Van mreže alfa166

• Član
  • **
Odg: Banje
« Odgovor #195 poslato: Januar 07, 2011, 09:42:23 posle podne »
Evo ukratko da napisem par reci o mom boravku u Ribarskoj banji.
Ribarska banja je mala banja ali po meni sasvim ok ,a da li je za osobe sa Ms-om neznam jer je moj boravak tamo trajao nepun a 48 sata.
Razlog mog prekida i odlaska iz banje je bezobrazno i neprofesionalno ponasanje menadzmenta banje koje se prema nama koji su dosli sa uputom Rzzo ponasali kao da smo stoka i da smo dosli tamo dzabe o njhovom trosku .
Razlog takvog ponasanja je to sto su gospoda prodala vise kreveta nego sto realno  imaju za  neka 2 seminara od 8 do 14 januara pa udri po nama koji su dosli sa uputom da oslobode krevete koji im nedostaju .
Poceli su da sele i tumbaju sve koje su mogli iz dvokrevetnih soba u trokrevetne i cetvorokrevetne sobe a radi se uglavnom o starijim osobama koji se i uglavnom nebune .
Ja sam dve noci spavao u razlicitim sobama prva noc u Pogledu gde su veoma slabo grejali pa su stariji ljudi napustali banju zbog hladnoce smestaj ok .
Drugu noc u vili Hercegovina jedina koja nije renovirana takodje u dvokrevetnoj sobi , ali to nije bilo sve.
Ujutru iznenadjenje slag na tortu selidba ali u cetvorokrevetnu sobu  gde mi je pukao film jer tu sigurno ne bih mogao da se odmaram jer se ipak radi o penzosima koje bi morao ili da trpim ili da postrojavam.
Doktorka iz banje je striktno bila protiv toga da se selim jer ne bih imao tamo uslova za odmor koji je nama sa Ms -om itekako potreban ,a sto ih nije ni zanimalo vec samo to da oslobode nedostajuce krevete.

Tako se zavrsio moj boravak u banji  sa tri seljenja u nepuna 48 sata i ostavljenim izborom iako se doktor izricito protivio tome cetvorokrevetna soba ili kuci, i sramnog ponasanja ljudi sa prijemne sluzbe pogotovo sefa MARTINA koji nas je seljakao kao da smo stoka i da nam poklanjaju boravak tamo iako i za nas Rzzo placa kao sto i ostali placaju .

Posto cvikaju od Beogradjana koji jedini neplacaju upotrebu bazena jer kao navodno samo nama placa Rzzo a ostalima ne  usta cisto sumnjam ,mora da ih je neko prijavio  posto su sva ministarstva u Beogradu.
Moracu i ja da odem u ponedeljak da se zalim za kriminalno i nehumano ponasanje odredjenih ljudi u banji kod zastitnika prava posto je njihov iz banje naravno bio nemocan i naravno pobegao

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: MS
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #196 poslato: Januar 07, 2011, 10:21:03 posle podne »
  I ja sam imao losa iskustva s tom banjom pre 5-6 godina. Mene su, iako su znali da bolujem od MS-e, smestili na 5 sprat zgrade. Grejanje nije radilo jer im je, toboze, crkla pumpa. Lift je radio jedan dan, pa dva nije ...treci nisam docekao jer sam pobegao glavom bez obzira :). Takodje, na obroke sam morao da idem preko zaledjenog dvorista do oko 200 m udaljenog restorana. (Nama, pokretnim bolesnicima, nisu dozvoljavali da idemo kroz podzemni prolaz).
  Ribarska banja - banja za izbegavanje (za nas MS-ovce).

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Grad: Beograd
« Odgovor #197 poslato: Januar 11, 2011, 11:49:45 posle podne »
Moracu i ja da odem u ponedeljak da se zalim za kriminalno i nehumano ponasanje odredjenih ljudi u banji kod zastitnika prava posto je njihov iz banje naravno bio nemocan i naravno pobegao

Obavezno uradi to.

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #198 poslato: Januar 12, 2011, 05:09:24 posle podne »
Naravno da cu isterati sve do kraja jer takav bezobrazluk nisam odavno video sto sam im i obecao ,tako da mislim da se vise nece tako ponasati prema nikome a kamoli prema bolesnim ljudima.
U petak idem kod nacelnika koji je glavni za rehalibitaciju  u Nemanjinoj sa kojim sam se danas cuo i koji me pozvao da odmah dodjem da dam pismenu izjavu tako da bi on mogao da to prosledi dalje da se ovakve stvari vise ne bi dogadjale.

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #199 poslato: Januar 14, 2011, 09:13:41 posle podne »
Jutros sam bio kod nacelnika za komisje u Nemanjinoj koji mi je rekao da ce ubuduce spreciti bilo kakvo nenormalno ponasanje prema bolesnicima koji su upuceni na rehalibitaciju preko Rzzo i da ce povodom mog slucaja pokrenuti odredjene razgovore  sa odredjenim ljudima iz Ribarske banje da se takve stvari vise ne dogadjaju.
Takodje mi je rekao ali kako kaze ne obecava da ce mi Rzzo obezbediti da zavrsim zapocetu rehalibitaciju,i napomenuo da bi preko udruzenja trebali da pokrenemo da Trepca dobije licencu ,tako da i mi koji bolujemo od Ms-a konacno mozemo biti upuceni preko Rzzo u Trepcu.
U ponedeljak ponovo idem u Nemanjinu da odnesem moju zalbu u pisanoj formi tako da prodje kroz pisarnicu i tako udje u proceduru jer onda sve postaje zvanicno sto je i potrebno da bi se pokrenuo postupak i da bih ostvario svoja prava.
Toliko za sada

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #200 poslato: Januar 14, 2011, 09:18:01 posle podne »
Šta sledi? Jel najavio nešto kokretno?

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #201 poslato: Januar 14, 2011, 10:50:56 posle podne »
Ima jos nesto sto mi je rekao a to je da svi koji odu na rehabilitaciju preko Rzzo-a imaju potpuno ista prava sto se tice kvaliteta smestaja i tretmana kao i ostalog kao i svi koji dodju u banju i plate standardnu cenu banjskog ili bolnickog dana.
Nadam se da se vise nece desavati kao u Ribarskoj banju da naplacuju upotrebu bazena 300dinara svima koji su dosli preko Rzzo-a osim Beogradjanima jer kao nama zdravstvo placa a ostalima ne.
Rzzo je za sve isti samo je nasa prednost to sto mi mozemo da se zalimo na pravom mestu za razliku od ostalih i da ne ostane na tome rekla kazala,to uglavnom po banjama znaju

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #202 poslato: Januar 25, 2011, 03:41:38 posle podne »
Danas sam posle Ik svratio u Nemanjinu kod nacelnika lekarskih komisija da vidim sta se desava sa zalbom u vezi mog boravka u Ribarskoj banji.
Rekao mi je da je u toku i da cu veoma brzo dobiti odgovor i da ce mnogo toga uciniti tako da se nadam da NIKOM VISE NECE  NAPLACIVATI UPOTREBU BAZENA U RIBARSKOJ BANJI a da ga salje Rzzo i da se ponasaju kao da su nam poklonili taj boravak u banji ,iako je uredno placen od strane Rzzo kao bilo koji drugi boravak

Van mreže Rina

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #203 poslato: Septembar 13, 2011, 12:27:46 pre podne »
da vam se javim  :n23:.dosla sam iz Trepca banje pre neki dan.malo je mesto,selo...e sad,neki je hvale a neki su ravnodusni.ja sam ipak malo skepticna :m3:.bila je bas guzva,jedva sam nasla smestaj.ono sto je sigurno je da je prilicno skupo,bila sam smestena u FONTANI,i dan me kostao tacno 3900 dinara sa terapijama,ne racunajuci banjski list.bila sam i dr.Aleksica koji radi privatno,vrlo je ljubazan i kod njega se pregled ne placa.htela bih da pitam nekog od vas,da li ste pili STEL CELL ACTIVATOR,to mi je on preporucio,i kakva su vasa iskustva sa tim?

Van mreže D-47

• Član
  • **
« Odgovor #204 poslato: Septembar 17, 2011, 03:14:21 posle podne »
Строго сам против атомске бање, а и осталих, дефинитивно нису прилагођене нервним пацијентима у РС области. Има толико туриста и кафана да људи више долазе да се проводе а не лече. Музика до касно, слаби програми.. итд. Ово је моје мишљење и закључак од боравка у бањама за МС подршку.

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #205 poslato: Septembar 17, 2011, 03:21:16 posle podne »
ja sam bila sa sinom u Igalu mogu se pohvaliti uslovima ali sam isto poželjela da više ne idem u banje

Van mreže Fallout

• Član
  • **
« Odgovor #206 poslato: Septembar 23, 2011, 10:21:44 posle podne »
Pitanja,
ima li neko iskustvo ili neki savet vezano za Bogutovačku Banju,pošto planiram da odem u nedelju na nekoliko dana.
Tako da...ako neko zna nešto korisno...

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #207 poslato: Septembar 24, 2011, 12:56:04 posle podne »
Gledao, tražio ali izgleda da niko nije bio tamo pa preneo iskustva.  :m1:

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #208 poslato: Septembar 24, 2011, 01:53:33 posle podne »
od 26. 09. u Trepci ...

Van mreže Jellena

• Član
  • **
  • Nema granica za one koji ih ne vide...
  • Grad: Sokobanja
« Odgovor #209 poslato: Septembar 24, 2011, 02:32:39 posle podne »
Peco, nikako da dospem do te Trepce, a lekar mi savetuje. Kazi mi molim te koliko te od prilike iskosta ceo boravak sa terapijama i kako se krecu cene u privatnom smestaju ako znas  :)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.