Autor Tema: Vitamin D  (Pročitano 95577 puta)

Van mreže senna

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • "ja sam dečak iz vode" Milan EKV
  • Dg: MS
  • Grad: Kragujevac
Odg: Vitamin D
« Odgovor #90 poslato: Decembar 26, 2016, 09:12:44 posle podne »
ne znam za AD kapi, ali Vigantol može

Van mreže Alek

• Član
  • **
« Odgovor #91 poslato: Decembar 26, 2016, 09:14:40 posle podne »
Hvala lepo! :)

Van mreže Cika Djura

• Novi član
  • *
« Odgovor #92 poslato: April 25, 2017, 11:39:29 posle podne »
Vitamin D samo u tecnom stanju uzimam, vigantol deluje da je OK mada me cudi cinkenica da ga nema u prodaji nigde osim u Srbiji i Nemackoj. Zapadne EU zemlje ne prodaju vigantol iz nekog razlova (??!).
Nabavljao sam solgarove vitD3 tecne iz inostranstva i zadovpljan sam. Nivo vitD mi je bio 37 pre ppcetka terapije, a nakon 6 meseci je bio 87 (normalna vrednost).
Neurolozi su mi predlozili da nivo treba da bude oko 100 (mada po nekima oko 120). Sve prekp 120 je intoksikacija.... treba da opet odem na kontrolu da vidim kakv sam sad ☺

Van mreže senna

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • "ja sam dečak iz vode" Milan EKV
  • Dg: MS
  • Grad: Kragujevac
« Odgovor #93 poslato: April 26, 2017, 12:48:26 pre podne »
Čika Djuro, koliko se ja razumem u vit D3, Vigantol ulje je odlično, kao i Solgar ili Healthy Origins softgel tablete   :ok:
Moj nivo vitD je u nebesima i neću ga proveravati

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.