Autor Tema: Pogoršanja i trenutna stanja ~ 2  (Pročitano 593141 puta)

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • nova ja
  • Dg: MS
Odg: Pogoršanja i trenutna stanja ~ 2
« Odgovor #180 poslato: Novembar 02, 2012, 09:50:11 pre podne »
idem u srijedu a magnet sam ljetos radila ,pronadjene su i lezije na vratu ,povecava im se broj  ](*,)

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #181 poslato: Novembar 02, 2012, 09:52:04 pre podne »
Maki  :n29:

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #182 poslato: Novembar 02, 2012, 01:05:14 posle podne »
sta je ovo sa mnom,prije samo mjesec dana sam primila pulsnu 5 dana nakon toga i infuziju mitoxantrona i opet mi je  jako lose  ](*,)sta li ce mi reci u srijedu dr ,u cemu je sad problem samnom?

Van mreže miloskg

• Član
  • **
« Odgovor #183 poslato: Novembar 02, 2012, 05:47:42 posle podne »
Maki, drzi se! Vidi ja sam bio malopre kod doktorke, ja imam 19 aktivnih lezija  ](*,) ](*,) ](*,) posle primanja pulsne se uvek oporavim ali to traje 2 meseca dok se oporavljam, nakon toga krece pogorsanje  ](*,) ](*,) ](*,)

Za godinu i 4 meseca moje bolesti bio sam 8 puta hospitalizovan na pulsnoj, al opet se drzim i ne ocajavam! Bitno mi je da imam podrsku svih oko mene al znam da vise necu da slusam nikoga oko mene nego use i u svoje kljuse i radim kako meni odgovara!

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #184 poslato: Novembar 02, 2012, 05:54:25 posle podne »
moram,moram i zbog djece ako zelm da ostanu sa mnom,sta cu im ovakva  :(

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #185 poslato: Novembar 02, 2012, 06:02:37 posle podne »
uh, ja od 1999g, imam ovo zlo ,sad je doslo do  pogorsanja  :(

Van mreže Vila

• Član
  • **
  • Ako hoces da pobedis,ne smes da izgubis :DDD
« Odgovor #186 poslato: Novembar 02, 2012, 08:17:34 posle podne »
Maki veruj u mitroxsanton,ne deluje odmah ali posle 2,3 doze bice ti bolje.

Van mreže Benćo

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Grad: Beograd
« Odgovor #187 poslato: Novembar 02, 2012, 11:29:04 posle podne »
Mitoxantrone, uff...  >:D

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #188 poslato: Novembar 02, 2012, 11:37:03 posle podne »
Sećam se kad sam bila na pulsnoj proletos,da sam upoznala jednu devojku koja je u jakooo lošem stanju i rekla mi je da mitoxantron prihvatim,samo u slučaju da nemam drugi izbor.Tj kad mi bude toliko loše da nemam šta da izgubim ako ga primim.Jer je to lek mač sa dve oštrice.

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #189 poslato: Novembar 02, 2012, 11:38:28 posle podne »
sta je ovo sa mnom,prije samo mjesec dana sam primila pulsnu 5 dana nakon toga i infuziju mitoxantrona i opet mi je  jako lose  ](*,)sta li ce mi reci u srijedu dr ,u cemu je sad problem samnom?
Maki,kako si se osećala posle pulsne a pre Mitoxantrona?Ili si ga primila odmah dan posle završene pulsne?

Van mreže Benćo

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Grad: Beograd
« Odgovor #190 poslato: Novembar 03, 2012, 12:02:38 pre podne »
Pa mitoxantron i daju na kraju, kada nema više šta... Ja sam primio samo pet doza i onda mi ga je dr obustavio. Konačno se uverio, da mi je od njega sve gore! A gore mi je bilo vidno, već od druge-treće. Mislim čak, da je to početak mog kraja. Tada sam još hodao. Bivalo mi je sve gore i sve sam teže hodao. I opšta slabost me je tada pratila. Po prestanku primanja sam malo došao sebi, ali nikada kao pre primanja. U takvom sam stanju i otišao na ccsvi intervenciju 2010. god. Bilo mi je dobro samo 2,5 nedelje i potom su krenula još dodatna pogoršanja. 11 meseci kasnije, odlazim na drugu intervenciju, u nadi da će mi bar popraviti to loše. Međutim, umesto boljitka, dodalo se još lošeg, na već loše od pre. Danas eto, uglavnom sedim. Vežbam samo sa fizioterapeutom kad dođe. Ponekad me digne na hodalicu... i tu malo hodam po stanu. Njegova je zasluga da i tiliko mogu. Ponekad sa nekim članom porodice takođe prošetam, ali sam više ne.

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #191 poslato: Novembar 03, 2012, 02:17:17 pre podne »
sad mi je jasno zasto su me svi dr-i cudno gledali,a meni nije bilo jasno zasto su takvi prema meni,vidjecu u srijedu kad budem isla na novu inf metoxantrona sta ce mi reci i uraditi  ](*,),bilo mi je i cudno sto nije bilo nurologa ,nazalost znam svakoga ko me nije pogledao,pregledao,ovog puta cu zamoliti oca da podje samnom i prica sa mojom dr da i njemu objasne sta to primam,i zasto mi je tako lose. :(

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #192 poslato: Novembar 03, 2012, 02:20:39 pre podne »
Maki,kako si se osećala posle pulsne a pre Mitoxantrona?Ili si ga primila odmah dan posle završene pulsne?
napissala sam ena,5 dana pulsne i 6-ti dan mitoxantron a pulsna me jeste vratila na noge i to je to ali mi je bio potreban neko uz mene,nisam mogla sama

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #193 poslato: Novembar 03, 2012, 09:52:40 pre podne »
A zašto su ti onda da li mitoxantron,ako ti je pulsna pomogla kolko tolko?

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #194 poslato: Novembar 03, 2012, 10:12:08 pre podne »
mozda sto mi je druga pulsna nakon 4mj ,pokusali su sad i sa tim,neznam vise nekad imam osjecaj da me truju sa toliko ljekova,bolje da me posalju u Igalo  ](*,)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.