13.10.počeli su jaki bolovi u abdomenalnom delu (pre toga nikada nisam osećala bolove u tom delu tela),budući da nisu prestajali,pozvali smo hitnu,dobila injekciju buskopana i predlog da me odvezu na Urgentni.Odbila sam ,misleći da će proći,ali nažalost,ipak sutradan sam završila na urgentnm,UZ,CT ... upala pankreasa,žuči,bubrega,...ležala sam tri dana na urgentnom i posle premeštena na Abdomenalnu hirurgiju,prvu noć su mi postavili kateter,primila preko 90 boca infuzija za 13 dana...bolovi se smirili,ALI posledica svega ...DEKUBITUS na gluteusu,ne mogu više hodati i koristim pelene.
Da napomenem,pre bolnice sam samostalno mogla kontrolisati fiziološke potrebe i nikada do sada nisam koristila pelene.Da li netko ima slično iskustvo,da posle dužeg ležanja u bolnici dođe u takvo stanje i da li se to može ponovo vratiti na staro?...prvi put sam pokleknula

...5.dan sam kod kuće,ležeći na bok i čekajući patronažnu sestru za previjanje...tužno...a samo zato što me nisu hteli okrenuti u toku dana na bok,jer ležeći na leđima to sama ne mogu...