Autor Tema: Aparat za vestacku kontrakciju misica  (Pročitano 6063 puta)

Van mreže nikola123

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: Paraplegija
Aparat za vestacku kontrakciju misica
« poslato: Jun 12, 2012, 10:47:11 pre podne »
Ovo sam skoro procitao na internetu da je pronadjem medicinski aparat koji simulira mozdane impulse i na taj nacin stimulise misice. Ne kao ove gluposti sto prodaju na tv sto prze misice a nikakvog efekta. Pa me zanima  da li je iko dolazio u dodir sa ovim i da li ima uopste da se kupi kod nas....

Van mreže Roxi

• VIP
  • Pol: Žena
  • MS
Odg: Aparat za vestacku kontrakciju misica
« Odgovor #1 poslato: Jun 12, 2012, 04:33:28 posle podne »
Hajde postavi link sa tom vesti da procitamo i mi o cemu se radi.

Van mreže nikola123

• Član
  • **
« Odgovor #2 poslato: Jun 12, 2012, 11:25:13 posle podne »
http://www.currentbody.com/performance/compex-mi-sport.html evo ga roxi gledao sam po netu i ovo je stvarno dobro tako kazu... Isto tako ima medicinski atest dakle potvrdjeno deluje...

Van mreže nikola123

• Član
  • **
« Odgovor #3 poslato: Jun 12, 2012, 11:31:22 posle podne »
http://compex.rs/compex_mi-fitness/ sutra ih zovem i javljam. Ako bude sve ok kupujem ...

Van mreže Roxi

• VIP
  • Pol: Žena
  • MS
« Odgovor #4 poslato: Jun 13, 2012, 12:25:10 posle podne »
Sjajno, onda cemo imati informaciju iz prve ruke!
Ovo se cini da ima smisla...

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.