Autor Tema: Vitafon  (Pročitano 34324 puta)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Vitafon
« poslato: Decembar 12, 2007, 07:38:13 posle podne »
Ko šta zna o ovoj spravi? Čitajući neke forume, naleteo sam par puta na komentar da su ga koristile osobe obolele od MS-a.
Na njihovom sajtu, zaista stoji podatak da se koristi i za multipla sklerozu, od nekih 50 dg.

http://www.vitafon.co.yu/indikacije.htm

Hendi-društvo

Vitafon
« poslato: Decembar 12, 2007, 07:38:13 posle podne »

Van mreže sama

• Član
  • **
Odg: Vitafon
« Odgovor #1 poslato: Decembar 12, 2007, 08:13:50 posle podne »

Ja imam mali Vitafon.Neko smo ga vreme koristili,sada vise ne.
Koristi se po semi tri puta na dan, dvadeset dana pa se pravi pauza.
Treba mnogo strplenja da bi se koristio.
Neka pobolsanja bas i nisam primetila,mozda malo u neki del i pomaze.

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #2 poslato: Jun 02, 2008, 06:04:03 posle podne »
Kupila sam vitafon 2004. (100evra) ne zbog ms-a vec sam uganula nogu pa zbog bolova i da ubrzam oporavak. I pomoglo je. Onda sam koristila i za Ms i tu mi je krenulo na gore. Naime posle nekih nedelju dana koriscenja imala sam oscaj tezine u stomaku jer se primenjuje po semi u tom delu ali na ledja se mecu slusalice, tako da sam odustala.

Van mreže lucija

• Član
  • **
« Odgovor #3 poslato: Jun 02, 2008, 06:42:08 posle podne »
I ja kupila,koristila par meseci ,ali bez napretka. Znam ljude koji se hvale i koriste dugo,kod mene nije sllucaj.

Van mreže BsAs

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #4 poslato: Jun 02, 2008, 10:20:48 posle podne »
Mene licno vitafon ne zanima, ali sam pricala slucajno sa predsednikom udruzenja MS novi beograd. Covek mi je rekao da vitafon osobe sa MSom treba da izbegavaju. Ne znam zasto, a ne znam ni sta radi taj vitafon.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #5 poslato: Jun 02, 2008, 11:02:22 posle podne »
Gde je to udruženje????

Van mreže BsAs

• Član
  • **
« Odgovor #6 poslato: Jun 02, 2008, 11:03:02 posle podne »
na novom beogradu, blok 70

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #7 poslato: Jun 02, 2008, 11:05:12 posle podne »
Zabuna. To je udruženje Beograda. Već sam počeo da se pitam, kada je otvoreno udruženje Novog Beograda.

Van mreže BsAs

• Član
  • **
« Odgovor #8 poslato: Jun 02, 2008, 11:06:45 posle podne »
da, tacno

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #9 poslato: Avgust 03, 2008, 07:15:15 posle podne »
Kasnim....I ja sam kupila vitafon i nisam ga koristila mozda dva meseca,jer nemogu sama da drzim na ledjima ispod lopatica i na kicmenom stubu.A da zamaram druge da mi drze po pola sata tri puta dnevno nemogu, jer nisu uvek tu i tako sam ja to spakovala i ostavila.A da li mi je nesto pomoglo...pa i nije.Cak sam razgovarala sa Dr.Zelenovic koji mi je rekao da cerka drzi na svom licu zbog bubuljica i da ce joj brzo proci,sto se nije desilo dok nismo otisli kod koznog.To je neko moje iskustvo sa vitafonom.A probavala sam mnogo toga,cak i TODOKSIN  koji mi je tako ruzan,alojin tonik koji je jos ruzniji,neku gljivicu kojoj neznam ni ime znam samo da je bela i nema sta nisam probala.a sada nista od toga nekoristim samo Beviplex svaki drugi mesec.

Van mreže MilanBG

• Član
  • **
« Odgovor #10 poslato: Mart 09, 2009, 05:36:55 posle podne »
Ja imam samo  POZITIVNA  iskustva sa VITAFONOM . Koristim ga vise od godinu dana i astma mi je sada u daleko blazoj formi. Sto se tice mog invaliditeta (amputirac) nisam ga koristio, bilo je precih bolesti da se saniraju.
Inace, kao sto znate, on radi na principu frekvencije, vibracija i podrzava teoriju da svaka celija od rodjenja
poseduje svoju maticnu, prirodnu frekvenciju koja se gubi vremenom (usled, nezdravog zivota, toksicne ishrane, zracenja, genetskog koda...).Koresteci VITAFON pacijent "vraca" patolosku" frekvenciju obolele celije u normalu samim tim sto celija "prepoznaje" prvobitnu zdravu frekvenciju iz opsega koji emituje VITAFON  i prihvata je kao svoju "first born".Neodoljivo podseca na princip maticne celije.To sad ja "lupetam".

Svakako bih preporucio VITAFON ali ipak nisam iz te struke., meni je izuzetno pomogao.
VITAFON  sam se trudio da pisem velikim slovom iskljucivo iz zahvalnosti.

Van mreže biljka r

• Član
  • **
« Odgovor #11 poslato: Mart 13, 2009, 01:56:24 posle podne »
Pošto ste me povukli za jezik,evo...vitafon je za ms,po meni,i moram to da napišem-sranje-
Izvinjavam se,ali ja sam baš loše prošla sa njim :'( Koristila sam ga godinu i po dana po šemi 20 dana ga koristiš pa 20 dana pauza.Kada sam počela mogla sam da napravim 3 koraka.Žena iz firme vitafon mi je svakih 20 dana davala nove šeme i rekla da će doći do pogoršanja,ali da ne brinem to će proći i biću baš super.
I došlo je do pogoršanja,takvog da nisammogla da stanem na noge,muka,vrtogglavica...jednom rečju,užas.
Posle jedno 15 dana jedva sam se povratila,ali bila sam u gorem stanju nego pre vitafona i oprostila sam se i od ona 3 koraka ](*,)
Inače ta žena iz vitafona,Nataša Z.vrlo je koristila vitafon,a ubrzo je preminula od karcinoma za dva meseca u 39. godini.
Eto,toliko o vitafonu. :'(

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #12 poslato: Maj 03, 2009, 10:21:04 posle podne »
i rekla da će doći do pogoršanja,ali da ne brinem to će proći i biću baš super.

Ovo me podsetilo na slučaj sa forum.hr kada je jedan čovek sa MS-om krenuo sa terapijom (dal neka kineska, ne sećam se) u kojoj je isto trebalo da dođe do pogoršanja pa tek onda ide oporavak. Na žalost, ta osoba nije preživela. :(

Btw, dobio sam neku knjigu o fitafonu pa ću je sada malo studirati.

Van mreže biljka r

• Član
  • **
« Odgovor #13 poslato: Maj 05, 2009, 01:48:31 posle podne »
Skler,baš si me utešio ;D
U stvari,ja sam dobro i prošla,još sam tu :cheers:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #14 poslato: Maj 05, 2009, 10:06:14 posle podne »
Sve u svemu, treba biti oprezan.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.