Autor Tema: Problemi sa izabranim lekarima  (Pročitano 10938 puta)

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
Odg: Problemi sa izabranim lekarima
« Odgovor #15 poslato: Oktobar 29, 2011, 11:18:30 pre podne »
ma da  n32 ..bicemo mi ok..odoh da sredim nesto po kuhinji i da iskljucim masinu,pa se kuckamo posle  :n20:

Van mreže Džudi

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Ex Zbunjena
  • Dg: G80.2
  • Grad: Beograd
« Odgovor #16 poslato: Avgust 21, 2012, 12:00:18 pre podne »
Lekarka kod koje odlazim sada je ok, i ona i sve koje rade u tom DZ. ALI!!!!

Znam da mnogi recepti idu na mesec dana i to je ok. Međutim, uputi ne idu na mesec dana, već na 6 meseci.

Da li su dobili neko uputstvo ili ne vole da ih daju, ne znam, ali znam da sam jedva dobila potrebne upute jer su stari istekli.
Gledala je dr u karton kada su izdati prethodni i tek onda, na moje insistiranje jer moram ovih dana da zakažem kontrole je dala.

Da li je to nešto novo sa uputima za specijaliste a samo su kontrolni pregledi u pitanju?

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
« Odgovor #17 poslato: Avgust 21, 2012, 01:01:44 pre podne »
ali znam da sam jedva dobila potrebne upute jer su stari istekli.
Gledala je dr u karton kada su izdati prethodni i tek onda, na moje insistiranje jer moram ovih dana da zakažem kontrole je dala.

Da li je to nešto novo sa uputima za specijaliste a samo su kontrolni pregledi u pitanju?

To ne deluje kao jedva ali da, mislim da su dobili neke instrukcije (možda još početkom godine) jer uput važi 6 meseci pa čak iako si bila kod specijaliste, uput koji je ostao kod njih i dalje važi. Tako meni rekoše kada sam trebao na kontrolu.
Birokratija i njihova prepucavanja ...

Van mreže Džudi

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Ex Zbunjena
  • Dg: G80.2
« Odgovor #18 poslato: Avgust 21, 2012, 11:35:30 pre podne »
Skler, nisam baš najbolje objasnila. Dobih ja te upute za kontrolu uz konstataciju "pa da dam te upute kad trebaju" ali ne dobih upute za dermatologa i oftamologa jer treba da čekam i da tu "ništa ne diram"..zapravo sam na to mislila.

Bez obzira na to, nemam nekih primedbi, lekarka je bolja od prethodne kod koje sam išla godinama.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
« Odgovor #19 poslato: Avgust 21, 2012, 12:38:47 posle podne »
Ti reci da te to na oku psihički deprimira i baca u minus fazu što dodatno utiče na tvoju dg i da zahtevaš uput za specijalistu. ;D

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.