@sklerozica pa to me drži već oko 2 sedmice,ali znaš kako...naleti da se jedva razumije što govorim,a onda par sati ili dan ništa,ili minimalno frfljanje.Pa bolovi u udovima,pa kočenje vrata,pa ništa...Ono,prije su mi relapsi bili takvi da počnu "sitno" i onda se sve pojačava i izmjenjuju se simptomi,ali bez prestanka.
@borisD jesu li tebe odmah stavili na kortiće? Je li se povuklo ili je ostalo nekog traga tom frfljanju?
Zamislite ovo:Gospodin me na moje insistiranje uputio na MR koji moram čekat 15 dana,pa još 7 nalaz.ALI...U uputnom nalazu je napisao sve krive podatke! Umjesto MS,koja je 100% dijagnosticirana,jer su mi nekih 5 parametara bili pozitivni,uz nekoliko pulsnih terapija,on meni piše encef.disem..Nadalje je napisao da imam neku terapiju :oxetin 20mg1/2 tabl. 3 dana,a onda 1 ujutro
i bedoxin 2x1 tableta,ne piše koliko dugo.Ja nikad ni čula nisam za te lijekove,nije ih meni ni spomenuo,a kamoli recept napisao!!! Sad kad sam se pobunila,muž se ljuti,kaže valjda on zna...Baš sam pod stresom,ljuta sam..Kako mogu takvi biti,pa moja su djeca mala,trebaju me,a i da nisu-trebam sebi! To sam ja!To moje zdravlje je jedino koje imam!Samo mi jedni druge razumijemo.Šta su ovi lijekovi,znate li vi možda?