Cao narode,

ja sam nova na ovom forumu...

, relativno, pratim ga vec par meseci, ali ne stizem da se javim zato sto sam se vise predala "istrazivanju" bolesti i zdravlja uopste. Bolest ni ne volim da nazivam tim imenom jer verujem da joj time vise dajem na znacaju i da joj dajem snagu ako je nazovem tako. Vise volim to da nazivam stanjem, jer zaista cvrsto verujem da je to stanje u koje smo sebe doveli, sto sami, sto zbog okolnosti u kojima smo se tokom zivota nalazili i isto tako verujem da iz tog stanja sami sebe mozemo i izvuci, ako prepoznamo i osvestimo neke stvari i ako drasticno promenimo neke svoje navike..., ali o tome mozda na nekoj drugoj temi, mozda MS Filozofija:). Uglavnom na internetu tragam iskljucivo za pricama sa pozitivnim ishodom, citam o ljudima koji su sami sebe izlecili ishranom, vezbama, usvajanjem nekih novih obrzaca ponasanja, itd. Ako nekoga bas zanima, mogu i podrobnije da objasnim zasto tako mislim:).
Trazeci pozitivne price dosla sam i do otkrica dr Zambonija i ,nedavno, o nasim sjajnim doktorima iz Nisa, pa se tako zajedno sa vama radujem novim mogucnostima na temu izlecenja i narocito porukama nekih vasih clanova koji su prosli kroz taj tretman i sa vama dele svoja pozitivna iskustva

! Ja licno jedino verujem da problem sa venama nije kod svih ljudi urodjen vec da su ga neki od nas stekli tokom zivota, narocito ako su u kuci imali nekog svog dragog "energetskog vampira" koji ih je stalno cedio, davio i gusio, itd. Ali to je opet moje vidjenje, meni su intersantne kineska i kvantna medicina, qigong i cela ta stvar u vezi blokada i zbrke sa energetskim kanalima, pa stvari dosta gledam i tumacim sa tog aspekta

.
Da se manem filozofiranja, elem kod mene je sve pocelo sa optickim neuritisom pre cetiri meseca. Nakon godinu dana intentenzivnog i visecasovnog blejanja za kompjuterom ( pokrenula sam neku svoju internet prodaju stvarcica koje pravim ) pocese odjednom da me bole oci i BUM, na desno oko odjednom skoro da nista nisam videla, sve isprano. Drz-nedaj, zavrsih na neurologiji, odradih sve one grozomorne i nehumane preglede i tako mi nadjose i neke lezijice ( kao jako su male i retke ) na mozgu i IgG trake u likvoru. Sve u svemu, doktorka rece da ne sme da mi pise dijagnozu MS vec da se vodim kao CIS, a da zatim moraju da me prate bar godinu dana da bi znali o cemu je rec. Pre neki dan sam se vratila sa tromesecne kontrole, sve je isto kao sto je i bilo, nemam novih promena sem upisane nove dijagnoze G37.9 !??? Pretpostavljam da to znaci da jeste u pitanju MS ( pardon, CCSVI! ), samo da jos ne znaju o kom je obliku rec..? Ako neko zna bila bih mu zahvalna na pojasnjenju:)! I da, zivot mi se drasticno promenio, slatkisima koje sam tamanila u ogromnim kolicinama sam istog trenutka rekla zbogom, isto tako svoj preradjenoj hrani i mesima sem ribe, kafi takodje, hleb takodje polako izbacujem ( zbog glutena ), radim neke qigong vezbice, praktikujem vezbe disanja po Kacudzo Nisiju ( mnogo dobra knjiga koju je on napisao, zove se Lecenje Disanjem ). Rekla sam zbogom i svojoj profesiji koja je mnogo stresna i iscrpljujuca, a bogami i nekim ljudima u cijem se prisustvu osecam lose. Usporila sam drasticno tempo i trudim se da ni u cemu vise ne preterujem. Planiram jos da uradim totalnu detoksifikaciju, narocito od teskih metala, ali to tek kad povadim ostatak amalgamskih plombi. Udavih
I tako, necu vise da pisem da imam nesto i za kasnije

Veliki pozdrav!