Autor Tema: Kontrola posle intervencije i rezultati kontole!  (Pročitano 67465 puta)

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
Odg: Kontrola posle intervencije i rezultati kontole!
« Odgovor #90 poslato: April 11, 2011, 06:01:17 posle podne »

:) tako da ti vise nemas  ms.....ne treba ti neurolog....i to se desava....
ispada da su ti lekari dali pogesnu dijagnozu i sve vreme davali pogresnu terapiju interferonima i kortizonima (koliko samo zabluda potrosenog novca za lekove uzalud)
to je primer da za ms treba novi model i tumacenja i dijagnostikovanja i lecenja
nisi usamljen primer...
Po magnetu nisu pogrešili dijagnozu,postajale su lezije na malom mozgu i moždanom stablu.

ena, a da li bi ti pomogao kiropraktik?

Čitala sam o tome,ne znam još uvek šta ću i kako. ;)

pravac Ribarska banja :).
To mi je i dr Živić rekao. :)

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #91 poslato: April 11, 2011, 06:24:36 posle podne »
pretpostavimo da ti vise nemas lezija posle godinu dana od intervencije, posto nisi opet uradila MR koji bi to potvrdio
sta je sa ms simptomima? da li su i oni nestali kao sto su lezije?
ovo se pitam zato sto je u literaturi za ms navedeno da lezije ne moraju biti siguran pokazatelj ms-a

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #92 poslato: April 11, 2011, 06:28:32 posle podne »
Neki su se vratili,otežan hod,nestabilnost,mutna slika,ukočenost noge....
E sad da li su to ms simptomi ili od tih vratnih hernijacija nemam pojma.Ali sam ja dosta loše.

Van mreže barbika

• Član
  • **
  • Da vec danas bude bolje , daj nam Boze malo volje
  • Grad: Beograd
« Odgovor #93 poslato: April 11, 2011, 07:00:11 posle podne »
Ali sam ja dosta loše.

:n2: pa kako mislis onda da ides u kafanu  :)hah

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #94 poslato: April 11, 2011, 10:06:10 posle podne »
Pa do Andžine kafane nije teško doći. :n11:
Tamo ima puno b vitamina,a to mi odgovara i treba. :ye:

Sad stvarno,meni simptome tipa ukočenost noge i ukočen hod,smanjuje kompleks b vitamina u injekcijama.10 dana ohb12 b1 i b6.

Van mreže barbika

• Član
  • **
  • Da vec danas bude bolje , daj nam Boze malo volje
  • Grad: Beograd
« Odgovor #95 poslato: April 11, 2011, 10:22:47 posle podne »
 n32
znaci za 10 dana se nalazimo u kafani  :n1:
ali ne kod Andze  :n11:

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #96 poslato: April 12, 2011, 12:33:47 pre podne »

Sad stvarno,meni simptome tipa ukočenost noge i ukočen hod,smanjuje kompleks b vitamina u injekcijama.10 dana ohb12 b1 i b6.
[/quote]

I ja cu primati  injekcije b12..Pitala sam dr da li je bolje da primam taj komleks b1,b6 i  b12,ali mi ona rece da je najbolje da primam samo ohb12,a zbog cega   :m1:
Znaci i ja moram u kafanu  :n1:

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #97 poslato: April 12, 2011, 11:17:44 pre podne »
To sve zavisi od doktora,meni je prof Nadj ovu kombinaciju davao i to 10 dana zaredom.Delovalo je i sada deluje.
Iako OHB12 ide na drugi dan,ja ga primam svaki dan sa B1 i B6 kad mi treba.

Van mreže iva

• Član
  • **
« Odgovor #98 poslato: April 22, 2011, 08:40:16 posle podne »
E pa Ena ti si cudo! Ti bi mogla da radis kao terapeut za podizanje morala i da naplacujes po satu! Mene uvek obraduješ! Jos da nam javis kako ti je magnetna dobra i da slavimo!  :n16: :n1:

Van mreže iva

• Član
  • **
« Odgovor #99 poslato: April 22, 2011, 08:46:18 posle podne »
I moja komsinica ima diskuse na vratu i nize a ima i ms, javlja joj se ukocenost vrata, nekad nestabilnost, koliko je ukocena jedva su joj likvor vadili, boli su je nekoliko puta cak se i doktorka drala da se ona to koci od straha i namerno ali su joj sada rekli da je to sve naj verovatnije od diskusa i da dobar fizioterapeut moze da joj pomogne. Tako da ne mora da znaci da je od ms kod tebe.

Ja verujem u ono sto si napisala da ti vise nemas ms!

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #100 poslato: April 22, 2011, 08:51:08 posle podne »
Hvala Iva. :) idem još da probam da mi dr Dinić namesti atlas i pršljenove i te diskuse,pa ćemo videti kako ide dalje.
Očekujem da će biti dobro. :ok:

Van mreže ms italija

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Slobodan je SLOBODAN
« Odgovor #101 poslato: Maj 12, 2011, 08:23:05 pre podne »
Intervencija mi je uradjena pre skoro 9 meseci,i imao sam jedno pogorsanje pre mesec dana(paraliza lica sve se vratilo u normalu za 2 nedelje) isto sam zavrsio na pulsnoj 3 dana i od tad mi zdravstveno stanje ide silaznom putanjom!Vratila se vrtoglavica,otrnulost desne ruke,imam dosta manje snage pri hodu!Na kontrolu sam bio prvi put 6 meseci nakon intervencije,radjen mi je dopler i doktorka je ustanovila da je moja leva jugularna vena(koja je diletirana)uza nego sto bi trebalo da bude ali dosta sira nego pre intervencije!To je bilo 18.2.2011.kada sam se osecao perfektno kad nisam imao ni jedan simptom ms-a,isto mi je dr.Milojkovic rekla obavezna kontrola za 3 meseca!
E sad 3 meseca se blizi a problem ostaje isti!  :-\ 

Van mreže iva

• Član
  • **
« Odgovor #102 poslato: Maj 12, 2011, 10:10:34 pre podne »
Pa izjavili su da se kod velikog broja pacijenata kod kojih je odradjena intervencija restenoza vraca u koku od 6 meseci, a procenat je bio nesto veliki, necu sad da lupim jer nisam sigurna. Moguce da ce na kraju ipak morati svi da rade stentove ako se ispostavi ovokao tacno. Italijano, nadam se da ces se vratiti na stanje od posle intervencije.

Van mreže ms italija

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Slobodan je SLOBODAN
« Odgovor #103 poslato: Maj 12, 2011, 01:07:25 posle podne »
Hvala Iva na lepim zeljama!
Prof.Zamboni je potvrdio da se restenoza pojavljuje kod 53% ljudi koji su uradili intervenciju,a dr.Milic je isto u jednoj izjavi rekao da ne iskljucuje mogucnost da ce ova intervencija morati da se radi 2-3 puta godisnje,tada je rekao da je bolje i to nego da se stavlja stent!
E sad ne znam ni ja a ne znaju ni oni,meni je bitno da me sada pozovu na kontrolu da ne bude kao prosli put rat oko moje kontrole koji je trajao 3 meseca i umesto da me pozovu na kontrolu za 3 meseca pozvali su me na kontrolu za 6 meseci!

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #104 poslato: Maj 12, 2011, 01:33:54 posle podne »
Nadam se da ce ovog puta biti azurniji ,sto se poziva na kontrolu tice i da ce se tvoje stanje poboljsati..Pa,nije problem ni ako se radi 2-3 inervencije godisnje.Samo da pomogne.Drzim ti  :ye: da sve bude  :ok:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.