Sada ću morati da se vratim nazad i da vidim kaki si bio.
Skler ajd da ti pomognem malo u kratkim crtama!

Jedan od glavnih problema kod mene je bio vid ,imao sam ocni neuritis na oba oka,na desnom oku sam video 10% a na levom nekih 30%,sve u svemu nisam mogao da vozim auto jer kao da sam imao kesu na glavi!Pre intervencije sam 3 puta bio kod ocnih lekara(razlicitih)i svi su mi rekli isto a to je da meni dioptrija ne moze pomoci!
15-tak dana posle intervencije odlazim kod ocnog lekara i on mi pronalazi dioptriju da na levo oko vidim 100% dok na desnom oku je situacija nepromenjena i tako je ostalo da danasnjeg dana!
Onda sam imao problem sa desnom rukom sve mi je bezalo iz nje nisam imao nikakav osecaj,morao sam da pocnem da pisem levom rukom,vremenom posle intervencije taj problem je nestao tako da ja sada ponovo imam 100% funkciju desne ruke ponovo pisemdesnom rukom ali mi je rukopis i dalje kao da pisem levom,ali takav je bio i dok nisam oboleo od ove bolesti

!
Imao sam problem urgentnost odlaska u wc i ucestalost odlaska u wc, pre ove intervencije sam tokom noci ustajao i po 4-5 puta da idem u wc, ja to poredim kao iz vremena kad sam pio pivo pa na primer popijem 10-tak piva tokom veceri pa onda nema spavanja tokom noci

!To je sada 100% regulisano tako da ne ustajem tokom noci da idem u wc!
Imao sam i jake vrtoglavice koje su takodje posle intervencije nestale!
Snaga mi se vratila 100%,pre ove intervencije nisam imao velikih problema sa hodom ali sam se brzo umarao tako da posle npr.1 km pesacenja pocinjao sam da osecam kako mi se noge koce i morao sam da pravim duze pauze!Vremenom posle intervencije sam dosao da pesacim 4km brzog hoda za nekih 40-tak minuta i tako da sada 4 puta nedeljno hodam tu distancu i 2 puta nedeljno odlazim na bazen na plivanje po 1 sat!
U razgovoru sa starim prijateljima kazu mi da nemam mozak ali mi kazu da ja mozak nisam ni imao tako da tu nije doslo do nekog preokreta

!Salim se!
To bi bilo to u kratkim crtama!Ako ovo mozemo da nazovemo kratke crte!