Autor Tema: Moj neurolog  (Pročitano 149896 puta)

Van mreže Vila

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Ako hoces da pobedis,ne smes da izgubis :DDD
Odg: Moj neurolog
« Odgovor #75 poslato: Oktobar 15, 2012, 09:36:00 posle podne »
Sto imam neurologa,danima se ne javlja na mob.niti odgovara na poruke.Ja zovem i molim Boga da je ne navatam.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #76 poslato: Oktobar 15, 2012, 09:38:14 posle podne »
 :)hah
Зашто је зовеш онда?

Van mreže Vila

• Član
  • **
« Odgovor #77 poslato: Oktobar 15, 2012, 09:40:33 posle podne »
Ne idemi se kod nje.Provedem u putu 3h za njenih 2min.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #78 poslato: Oktobar 15, 2012, 09:42:21 posle podne »
Зовеш због контроле?

Van mreže Vila

• Član
  • **
« Odgovor #79 poslato: Oktobar 15, 2012, 09:45:42 posle podne »
Cekam od maja da dobiju mitroxsanton,ostalo mi jos 2 komada a poslednji sam primila u maju prosle god i od tada nista.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #80 poslato: Oktobar 15, 2012, 09:47:08 posle podne »
Има ли сврхе примити те две дозе након толике паузе?

Van mreže Vila

• Član
  • **
« Odgovor #81 poslato: Oktobar 15, 2012, 09:52:39 posle podne »
Kazi mi da ti kazem. Ne znam sta se vise i smatra pod relapsom. Htela sam da vidim s njom u vezi interferona da li bi mi koristio u mom stanju jer bih mogla da ga ja nabavljam ne zavisi od njih.

Van mreže kraljica

• Član
  • **
« Odgovor #82 poslato: Oktobar 19, 2012, 10:52:04 pre podne »
Pozdrav ima li neko da mi preporuci dobrog neurologa u srbiji sarajevski ljekari su me izludili sto dijagnozama sto terapiom prije dvije god.su mi ustanovili MS.posle dva puta primljene pulsne na koju nisam poz.reagovala radila sam angiografiju krvnih sudova mozga,da bi mi promjenili dij.u cerabralni vaskulitis dobila sam medrol tab.48 mg.Zadnjih 8 mj.trosila sam ovu ter.koju su mi iskljucili prije sedam dana.Imam uzasne glavobolje i utrnolost,skoro pa ukocenost desne noge,brzo se zamaram i jako cesto vrtoglavice.Molim sve koji imaju bilo kakav savjet u vezi mog prob.da mi se jave.

Van mreže Daca

• Član
  • **
« Odgovor #83 poslato: Oktobar 20, 2012, 12:43:03 posle podne »
Ја чуо да иде у пензију. :(
  Bila sam u sredu na redovnu kontrolu.Zakazao mi za 6 meseci ponovnu.Na salteru gde se overava izvestaj,sestra je trazila knigu sa imenom dr.Stojsavljevica i zakazala mi za pocetak maja.Nisam pitala,a sve mislim da bi mi rekla da on ide u penziju.  :n14:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #84 poslato: Oktobar 20, 2012, 03:46:36 posle podne »
Pozdrav ima li neko da mi preporuci dobrog neurologa u srbiji sarajevski ljekari su me izludili sto dijagnozama sto terapiom prije dvije god.su mi ustanovili MS.posle dva puta primljene pulsne na koju nisam poz.reagovala radila sam angiografiju krvnih sudova mozga,da bi mi promjenili dij.u cerabralni vaskulitis dobila sam medrol tab.48 mg.Zadnjih 8 mj.trosila sam ovu ter.koju su mi iskljucili prije sedam dana.Imam uzasne glavobolje i utrnolost,skoro pa ukocenost desne noge,brzo se zamaram i jako cesto vrtoglavice.Molim sve koji imaju bilo kakav savjet u vezi mog prob.da mi se jave.

Pročitajte ovu temu.

Van mreže hannah

• Član
  • **
« Odgovor #85 poslato: Oktobar 20, 2012, 07:55:44 posle podne »
Otici cu malo u off, te se izvinjavam, ali deluje mi da je ovo mesto gde bih mogla nesto da pitam. Sad kad Daca pomenu salter i evidencije, znate li mozda kada je kartoteka sa  podacima o pacijentima azurirana? Meni se cini od skoro nesto od kad su se kompjuterizovali, ali ne znam jesu li ubacivani raniji podaci? Meni je vecina relapsa bila izmedju '93-'99. a nemam ni jedan podatak o tome. Bilo je i posle par njih ali sitno. Nemam ni otpusnu listu iz bolnice od '93. Sta mislite, ima li sanse da negde sve to postoji? :n12:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #86 poslato: Oktobar 20, 2012, 10:53:32 posle podne »
Ima šanse ali, zar nisi sačuvala svoje primerke?

Van mreže hannah

• Član
  • **
« Odgovor #87 poslato: Oktobar 21, 2012, 12:20:17 pre podne »
Pa cuvala sam neko vreme, ali u medjuvremenu koliko je selidbi bilo, renoviranja, premestanja... Skoro sam trazila  dokumentaciju cisto zbog sredjivanja-ma nista nemam. Imala sam mali relaps na pocetku trudnoce (drugi-treci mesec otprilike), te otisla kod lekara. Trebalo mu je pola sata da me se seti (i setio se na kraju i to do detalja, ali nije to poenta).
A, kazes ima sanse, kako? Na Institutu ili mozda u Klinickom centru (tada je dnevna bolnica bila u zgradi KCS)? Mislis da pokusam na tom salteru u Institutu prvo? Ne znam ima li smisla to sa KCS jer cujem da moj lekar vec godinama ne prima pacijente tamo... Ne znam gde bi mogle da budu bolje evidencije. :m3:

Van mreže Daca

• Član
  • **
« Odgovor #88 poslato: Oktobar 21, 2012, 09:44:03 pre podne »
Hannah,to sto si cula da tvoj (a i moj) dr. ne radi na KCS godinama je stoprocentno tacna informacija.Ambulantno prima pacijente sredom u dnevnoj bolnici.Inace je i nacelnik iste.Do dokumentacije mozes doci...imala sam iskustva,ne sa neurologijom i ne u BG ali nebitno.Javi mi se na p.p.  ;)

Van mreže kraljica

• Član
  • **
« Odgovor #89 poslato: Oktobar 21, 2012, 05:09:00 posle podne »
Pročitajte ovu temu.

IMA LI IKO NA FORUMU DA mi odgovori i da kakav savjet:)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.