Autor Tema: Pogoršanje posle intervencije  (Pročitano 103597 puta)

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
Odg: Pogoršanje posle intervencije
« Odgovor #105 poslato: Februar 28, 2012, 09:23:56 posle podne »
da,i ne treba ljudima davati prevelike nade..posle toga sledi razocarenje i onda..  :m1:ali ,opet treba pokusati..ne zna se kod koga ce uroditi plodom,a kod koga ne

Van mreže ms italija

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Slobodan je SLOBODAN
« Odgovor #106 poslato: Februar 28, 2012, 09:36:15 posle podne »
Bencio je najverovatnije misli na mene, ja primam i rebif 22 i u pravu si Bencio necu se vise javljati da komentarisem nista meni je nabitnije da ja mogu da uradim bilo koje fizicke zadatke kao i zdrava osoba isto kao sto moze i Anaid a u njegovom slucaju smo i videli kako je izgledao pre intervencije jer je covek sve ovekovecio video snimcima!
I za kraj pre nego sto prestanem da komentarisem moram da kazem ovo: meni nije bitno od cega mi je dosao boljitak da li od intervencije, da li od rebifa, da li od ishrane, da li od pozitivnih misli, da li od sticaja okolnosti, meni je bitno da sam ja u odlicnom stanju za razliku od juna 2010 godine(2 meseca pre intervencije)!

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #107 poslato: Februar 28, 2012, 09:42:08 posle podne »
ms italija, zašto se ne bi javljao. Koliko sam puta do sada čuo suprotstavljen stav, odavno sam trebao da nestanem sa interneta. Pominjanje lekova u ovom slučaju ne smatram suvišnom informacijom ali ako neko ima terapiju i uradio je intervenciju valjalo bi napomenuti to jer je drugima bitno od čega je nekome bolje. 

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #108 poslato: Februar 28, 2012, 09:42:54 posle podne »
meni je nabitnije da ja mogu da uradim bilo koje fizicke zadatke kao i zdrava osoba isto kao sto moze i Anaid a u njegovom slucaju smo i videli kako je izgledao pre intervencije jer je covek sve ovekovecio video snimcima!
To je svakako najvažnije,i drago mi je što tako nešto mogu pročitati.Momci  :ye1:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #109 poslato: Februar 28, 2012, 10:00:30 posle podne »
Da ne sudim ... zadržaću se na tome da obojica dajete informacije koje će neko pročitati i uvažiti, verujem.

Takođe meni je u interesu da pomognem ljudima ako mogu! znači, nema povlačenja i predaje. ;)

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #110 poslato: Februar 28, 2012, 10:08:58 posle podne »
 ms italija@,
Meni se ne čini, da ja svojim postovima koliko mi je loše i to posle DVE intervencije, ne iritiram samo pojedince ovde, već i na fejsu. Koristim reč POGORŠANjE, a to je izgleda zabranjena reč. Eh, da je samo reč.

Van mreže ms italija

• Član
  • **
  • Slobodan je SLOBODAN
« Odgovor #111 poslato: Februar 28, 2012, 10:11:34 posle podne »
U pravu si Skler! I ja sam mozda malo energicno reagovao!

To je svakako najvažnije,i drago mi je što tako nešto mogu pročitati.Momci  :ye1:
Ja kad napisem da je meni bolje i da se osecam stabilno(da ne kazem odlicno) ja to pokusam da kazem sto objektivnije i moj cilj je da ohrabrim ljude a ne da ih iritiram! A Ena sto se tebe tice ti si veliko SRCE, hvala ti sto si tu da vedrim duhom podrzis sve bilo da se oni osecaju dobro ili lose!

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #112 poslato: Februar 28, 2012, 10:14:42 posle podne »
Meni se ne čini, da ja svojim postovima koliko mi je loše i to posle DVE intervencije, ne iritiram samo pojedince ovde, već i na fejsu.
Ne,ovde nije kao na fejsu niti će biti.Nikoga ne iritiraš ;)

A Ena sto se tebe tice ti si veliko SRCE, hvala ti sto si tu da vedrim duhom podrzis sve bilo da se oni osecaju dobro ili lose!

Hvala Italijano  n32

Van mreže ms italija

• Član
  • **
  • Slobodan je SLOBODAN
« Odgovor #113 poslato: Februar 28, 2012, 10:16:47 posle podne »
@Bencio
Ocigledno da ja ne znam ko si ti, a ocigledno je da smo u proslosti bili u sukobu interesa a ti si to preneo i u ove poruke! Da li sam u pravu?
Posto ja ne znam ko si ti, ja cu se prvi predstaviti, ja sam Jotic Slobodan izvoli predstavi se da vidim sa kim imam "cast"!

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #114 poslato: Februar 28, 2012, 10:19:04 posle podne »
ms italija, imaš li nešto protiv da potražim tvoje poruke iz ovog dela i izdvojim ih u posebnu temu sa naslovom ms italija?

Van mreže ms italija

• Član
  • **
  • Slobodan je SLOBODAN
« Odgovor #115 poslato: Februar 28, 2012, 10:22:54 posle podne »
Skler naravno da nemam ja stojim iza mojih poruka!

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #116 poslato: Februar 28, 2012, 10:26:04 posle podne »
Nisam mislio zbog toga da li stojiš ili ne već na samu preglednost. Inače, našao sam tvoju poruku u kojoj kažeš da i dalje koristiš Rebif http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php/topic,3573.msg199623.html#msg199623

Malo je to razbacano i zbog toga sam još u startu navijao da svako ima svoju temu no ...  :m1:

Van mreže ms italija

• Član
  • **
  • Slobodan je SLOBODAN
« Odgovor #117 poslato: Februar 28, 2012, 10:36:38 posle podne »
To je ok skler ja se slazem!  :ye1:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #118 poslato: Februar 28, 2012, 10:48:05 posle podne »
Ok, gledaću da sutra to uradim. ;)

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #119 poslato: Februar 28, 2012, 10:48:47 posle podne »
Izgleda da neke ljude istina boli. ms italija@, ne znam o kakvoj prošlosti govoriš i o kakvom sukobu interesa. Meni su ovo čiste gluposti. Ljudima treba reći celu istinu, pa neka zaključuju sami. Inače, ovo nije prvi put, da me istina košta. Ljudi uglavnom ne žele da čuju istinu do kraja. Opet kažem, da mi je drago zbog svih ljudi kojima je bolje ili dobro. Nisam ni malo ljubomoran. To bi bilo krajnje glupo. Moje puno ime i prezime je poznato ADMIMISTRATORU grupe. Ne znam što bih ga javno iznosio.  :n1:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.