Asja uz duzno postovanje , ali su ti stavovi malo preradikalni sto se tice lekara. Ako nam nisu potrebni , zasto onda u opste idemo kod njih i po dijagnozu ?! Ili smo mi bolji i dijagnosticari i terapeuti ?!
Ja moram reci da imam izuzetno dobro iskustvo sa mojim neurologom Dr Miletom Krkljesom sa novosadske neurologije. Covek koji i pored svojih zdravstvenih problema , nadje vreme i brigu za svakog svog pacijenta.Kojemu nikada nije problem da saslusa , da informacije koje nas interesuju , kod koga se ne ceka na red. Ako ima vise pacijenata u isto vreme koji su dosli kod njega na pregled , prednost uvek daje onome ko je losije. Koji se od kuce , telefonom , u svoje slobodno vreme , raspituje za stanje pacijenata. Koji ima jedan vanredan odnos prema svakom , pun postovanja i uvazavanja. Kod njega pacijent nije statistika , broj , zamorce , posao- on pacijenta gleda kao osobu , licnost , coveka iu potpunom smislu te reci . Nadam se da ima jos takvih lekara i takvih iskustava sa njima. Ne kazem da i ja nisam imala i losih iskustava sa lekarima , ali puno vise sam imala onih dobrih , nego losih.