Autor Tema: Maki  (Pročitano 108537 puta)

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
Odg: Maki
« Odgovor #180 poslato: Mart 21, 2011, 01:38:56 posle podne »
Iva,nemoj gubiti nadu..Ja sam se bas dosta raspitivala 9kod ljudi koji su odradili intervenciju) i dosla do zakljucka da je sve individualno..Nekom pomogne bas dosta,nekom malo manje,a kod nekih(na zalost nema nikakvog poboljsanja)..Ali,ako se ne pokusamo,ne mozemo ni znati  :n14:

Van mreže djurkan

• Član
  • **
« Odgovor #181 poslato: Mart 21, 2011, 01:47:56 posle podne »
sjutra u 13h idem na konzilijum za interferon

Maki dali si primala intereferone dosad?...interesuje me poshto i ja imam oko 12 god. MS, primao intereferone 2001/2002 i sada mislim da je kasno da opet probam da ih dobijem na klinici :m3:

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • nova ja
  • Dg: MS
« Odgovor #182 poslato: Mart 21, 2011, 01:53:13 posle podne »
i meni je 12-ta godina,nisam nikad ništa.dr pregledala moj posljedji mr i smatra da mi treba,uostalom reći će mi sjutra

Van mreže djurkan

• Član
  • **
« Odgovor #183 poslato: Mart 21, 2011, 01:58:39 posle podne »
Vidish, znaci ide super kod tebe, ako si bez interferona "izdrzala" 12 godina. Obicno ih daju shto ranije, na pocetku bolesti. Ja mislim da sam dobar samo zato shto sam "navreme" primao intereferone, ili sam se tako ubedio :)....a mozda bi dobrodoshli i sada, ali je veooooooma teshko da me sada stave na listu :n24:.....Neka ti je sa srecom sutra ;)

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #184 poslato: Mart 21, 2011, 02:04:08 posle podne »
presretna sam,sjutra neurološka kl,za par dana Niš... ne znam šta da mislim

Van mreže djurkan

• Član
  • **
« Odgovor #185 poslato: Mart 21, 2011, 02:15:32 posle podne »
Posle kishe, sledi sunce...drago mi je za tebe, samo napred!!! :n23:

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #186 poslato: Mart 21, 2011, 10:44:10 posle podne »
Maki super. :ok:

Van mreže Dzoni

• Član
  • **
« Odgovor #187 poslato: Mart 29, 2011, 02:09:17 posle podne »
:D :) :D

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #188 poslato: April 13, 2011, 08:37:14 posle podne »
bojim se da sam ja završila sa intervencijom u Nišu,kako nisam od Jelene dobila ništa nakon kontrole jer sam zakasnila kod nje zbog pregleda kod neurologa,kad su prijatelji iu Niša svratili kod nje da bi uzeli izvještaj, rekla je da mi ne treba ništa da ću dobiti poziv mailom,a meni samo nije jasno kako bez izvještaja da sam bila na kontroli da dobijem uput...

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #189 poslato: April 13, 2011, 10:28:30 posle podne »
Maki ne brini,imaju oni sve zapisano.;)

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #190 poslato: April 15, 2011, 06:34:38 pre podne »
znam ,dugo je tri mjeeca imaju me kad zvati :D. juče govorim majci,e majko sad mi palo na pamet da idem i da mi okreću vratne pršljene sigurno će mi biti još bolje,o dijete oli stati više sa svojim ,tvojim ispitivanjima :)hah

Van mreže goran

• Član
  • **
« Odgovor #191 poslato: April 21, 2011, 03:06:48 posle podne »
Sve najbolje, svim oslobodjenima, ja tek trebam da budem oslobodjen i konacno slobodan.

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #192 poslato: April 22, 2011, 11:36:41 pre podne »
i tebi gorane sa srećom u oslobodjenje :D

sve zaboravljam da napišem.kada sam bila na neurološkom pregledu u Nišu,požalih sa na moje zaboravljanje,dr je odmah i navela ime,da zna šta je u pitanju,i da će mi sledeći put,na sljedećoj kontroli,raditi mr i da će mi reći koju terapiju da uzimam ukoliko mi moj neurolog ne prepiše nešto,i da ,u pitanju su lezije koje su na jako gadno mjesto stigle ](*,) i naravno zaboravila sam kako se to zove :m2:

Van mreže goran

• Član
  • **
« Odgovor #193 poslato: Maj 04, 2011, 08:50:10 pre podne »
Jel bio neko skoro na intervenciji u Nisu, i kakvi su rezultati i utisci?

Van mreže iva

• Član
  • **
« Odgovor #194 poslato: Maj 17, 2011, 10:42:40 pre podne »
Maki, da te nisu pozvali za betaferon?

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.