Autor Tema: Maki  (Pročitano 108534 puta)

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • nova ja
  • Dg: MS
Odg: Maki
« Odgovor #165 poslato: Januar 15, 2011, 10:15:19 pre podne »
da,na čekanje ...

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #166 poslato: Januar 25, 2011, 12:24:43 posle podne »
ne znam šta da mislim,pomislim. :-\ čini mi se da meni bolest ,ms,ide na gore.imam problema sa ikontinencijom a nikad prije je nisam imala,opet se brzo zamorim,samo bih spavala,noga mi bježi ako malo duže hodam...a na kontrolu ne zovu da znam da nije došlo do restenoze :n15: ili da bar nešto znam,da ne prihvatim interferon ako nema potrebe :m2:

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #167 poslato: Januar 25, 2011, 01:45:49 posle podne »
Maki  :n29: ,pa kako sad taj problem sa besikom,kad ga nisi imala pre intervencije  :m1: ..bas mi je zao ,sto tako stoje stvari :'( ..i kod mene je cas ovako-cas onako(ali se plasim da odem do dr,da mi koknu pulsnu,jer mi se bas taj problem od poslednje doze kortica pogorsao  :sad: ..)Probaj sa vezbama i cajem od brusnice_ja ga sad pijem,pa cemo videti efekte  :n14: ..i probaj da odmaras sto vise  :n20:

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #168 poslato: Januar 25, 2011, 02:43:08 posle podne »
a na kontrolu ne zovu da znam da nije došlo do restenoze :n15: ili da bar nešto znam,da ne prihvatim interferon ako nema potrebe :m2:
Maki već sam ti rekla nekoliko puta pa ću opet.Zašto ne pošalješ poruku ili e-mail dr Miliću i pitaš kad ćeš na kotrolu,kažeš koliko je vremena prošlo od intervencije i opišeš trenutno stanje?

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #169 poslato: Januar 26, 2011, 01:00:13 posle podne »
napokon dobila odgovor od jelene. a sinoć sam joj opet poslala mail

termini za kontrolu se zakazuju onim redosledom kojim nam odobre. U svakom slučaju, nismo Vas zaboravili i nadamo se da ćemo Vas uskoro precizno obavestiti o Vašoj kontroli.
i opet čekanje....barem mogu mirno spavati :n11:

Van mreže ms italija

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Slobodan je SLOBODAN
« Odgovor #170 poslato: Januar 26, 2011, 04:59:31 posle podne »
Ako nista drugo bar se upristojila da odgovori,vidite da dobronamerna kritika ipak pomaze!

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #171 poslato: Februar 21, 2011, 07:27:52 posle podne »
moram da priznam nešto.izgubila sam vjeru u intervenciju,sve mi djeluje nekako neorganizovano,možda zato što je u pitanju studija ,ili je problem u meni, jer sam ja u prilično dobrom stanju iako ms imam 12 godina, nikad se nisam kretala uz pomoć štapa ili štaka ,a kad mi se desi napad isprimam kortikosteroide i već poslije 3 mi je bolje.ne znam, pričam napamet,uostalom ,imam fore do septembra kada se meni prekida studija u nišu. :o

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #172 poslato: Februar 21, 2011, 10:07:50 posle podne »
Maki šta te navelo na to da izgubiš veru u intervenciju?

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #173 poslato: Februar 22, 2011, 08:30:44 pre podne »
ne znam,ena,možda što si me izbacili sa peticije na fb,što nije ništa kako sam mislila da će biti a i ja moram dalje ,dokle da čekam, a što je najgore meni je isto kao i prije,pih,pih. ](*,)

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #174 poslato: Februar 22, 2011, 08:34:43 pre podne »
nisu me makli sa peticije ali me nema kao da sam radila int,greška u koracima,valjda :n15:

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #175 poslato: Februar 22, 2011, 09:58:48 pre podne »
Maki ne nerviraj se,odradićeš tu kontrolu i sve će biti ok. ;)

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #176 poslato: Februar 22, 2011, 07:34:03 posle podne »
čas me ima .čas me nema,sad me ima,na peticiji !

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #177 poslato: Mart 21, 2011, 09:39:34 pre podne »
sjutra u 13h idem na konzilijum za interferon

Van mreže iva

• Član
  • **
« Odgovor #178 poslato: Mart 21, 2011, 12:35:04 posle podne »
I ja isto, sutra u 13h u PG. Ne znam da li bih zelela da ih dobijem ili ne. Strah me kako cu reagovati na njih u slucaju da ih dobijem. Ja se sve nadam da ce me pozvati iz Nisa pa da cu ako nista drugo intervencijom barem dobiti na vremenu. Bas mi je krivo sto kazes da gubis veru u intervenciju, koliko zbog tebe toliko i iskreno zbog sebe, puno sam nade u to polagala pa me to pogodi. Kako si sad? Je li sve ok?

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #179 poslato: Mart 21, 2011, 12:51:41 posle podne »
vidjećemo se sjutra pa se ispričati,može?

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.