Ja moram priznati da sam bila malo zbunjena kada sam od Jelene prosle nedelje dobila ovaj email:
" Poštovani,
Dobili smo vaš mail i stavili vas na listu. Termini nisu unapred definisani i u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta vršimo zakazivanje. Bicete obavešteni na vreme kada je vaš termin. Imacete dovoljno vremena da nabavite uput i izvršite sve ostale pripreme za intervenciju. Uput nemojte uzimati pre našeg poziva i dobijanja termina za intervenciju.
Ukoliko do sada niste poslali potrebne podatke (ime, prezime,kontakt telefon), molimo vas da to ucinite.
Zahvaljujemo se unapred na vašem razumevanju."
Na osnovu toga ja ne znam da li ona zna da sam prvi put pisala jos polovinom marta, a sredinom Jula mi je u telefonskom razgovoru rekla da ce mi se javiti krajem Avgusta, da sam ja u drugoj turi (?! ) i da cu biti odradjena u Septembru.
Ja je svejedno nisam pitala za detalje vec sam se samo zahvalila na javljanju, verujem da cu onda doci na red bar u Oktobru.
Ima li jos nekog ko je pisao u tom nekom periodu kad i ja ( polovina Marta ), a da ima detaljniju informaciju ili pretstavu kad bi mogao da dodje na red?