Autor Tema: Klinički centar Niš - zakazivanje intervencije  (Pročitano 306452 puta)

Van mreže Dunja

• Član
  • **
Odg: Klinički centar Niš - zakazivanje intervencije
« Odgovor #195 poslato: Septembar 08, 2010, 08:01:27 pre podne »
Roxi hvala puno sto si mi odgovorila!!!
Zelim ti sve najbolje i brz oporavak!!!

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #196 poslato: Septembar 08, 2010, 12:33:03 posle podne »
Sa srecom!

Van mreže Roxi

• VIP
  • MS
« Odgovor #197 poslato: Septembar 08, 2010, 01:57:07 posle podne »
Hvala svima! Javljam se posle intervencije.

Van mreže Lili123

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #198 poslato: Septembar 08, 2010, 06:23:49 posle podne »
Maki i Roxi, sve najbolje..!!! :D

Van mreže Jelenko

• Član
  • **
  • nista se ne mora, a i sto se mora, ne mora odmah!
« Odgovor #199 poslato: Septembar 13, 2010, 08:02:01 posle podne »

Van mreže milka

• Novi član
  • *
« Odgovor #200 poslato: Septembar 20, 2010, 06:47:14 pre podne »
Jesu li ovo dvoje ostali zivi nakon intervencije,mislim kada se ne javljaju uz dato obecanje.Licno mi smetaju ti hvalospevovi o CCSVI, nigde postzahvatnih komentara.Zivimo li ipak u zabludi kao i uvek?

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Pol: Muškarac
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #201 poslato: Septembar 20, 2010, 07:50:55 pre podne »
"to dvoje" nasih prijatelja su, hvala vam na pitanju, odlicno!
milka, forum je podeljen u vise tema.
tema koju niste pogledali je: http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php/board,92.0.html
na vase poslednje pitanje vam mogu odgovoriti kada ga postavite u prvom licu jednine

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #202 poslato: Septembar 20, 2010, 09:17:32 pre podne »
Ljudi, zelim da vam kazem da mi je Jelena pre neki dan poslala mail i kaze da posto sam pisala dr.Milicu jos u martu, automatski me stavljaju na listi, samo treba da im posaljem podatke oko broj telefona itd. Ja njoj uopste nisam pisala. Svaka cast!

Van mreže Nesli

• Moderator
« Odgovor #203 poslato: Septembar 20, 2010, 11:03:17 pre podne »
 :cheers: :cheers: :cheers: super, ja sam isto dobio mail u kome mi potvrdjuje da sam na listi

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
  • Dg: MS
« Odgovor #204 poslato: Septembar 20, 2010, 11:14:21 pre podne »
bravo  :cheers:
koliko sam ja shvatila dr Živića ,kad sam bila,oni su svoj mail tačnije svoj pass dali jeleni da bi mogla da odgovara svima jer oni nemaju vremena,mailova je puno  a žele da svi budu ispoštovani :D

Van mreže busybee

• Član
  • **
« Odgovor #205 poslato: Septembar 20, 2010, 11:29:23 pre podne »
Ja moram priznati da sam bila malo zbunjena kada sam od Jelene prosle nedelje dobila ovaj email:

" Poštovani,
Dobili smo vaš mail i stavili vas na listu. Termini nisu unapred definisani i u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta vršimo zakazivanje. Bicete obavešteni na vreme kada je vaš termin. Imacete dovoljno vremena  da nabavite uput i izvršite sve ostale pripreme za intervenciju. Uput nemojte uzimati pre našeg poziva i dobijanja termina za intervenciju.
Ukoliko do sada niste poslali potrebne podatke (ime, prezime,kontakt telefon), molimo vas da to ucinite.
Zahvaljujemo se unapred na vašem razumevanju."

Na osnovu toga ja ne znam da li ona zna da  sam prvi put pisala jos polovinom marta, a sredinom Jula mi je u telefonskom razgovoru rekla da ce mi se javiti krajem Avgusta, da sam ja u drugoj turi (?! ) i da cu biti odradjena u Septembru.

Ja je svejedno nisam pitala za detalje vec sam se samo zahvalila na javljanju, verujem da cu onda doci na red bar u Oktobru.

Ima li jos nekog ko je pisao u tom nekom periodu kad i ja ( polovina Marta ), a da ima detaljniju informaciju ili pretstavu kad bi mogao da dodje na red?

Van mreže enadedic

• Član
  • **
« Odgovor #206 poslato: Septembar 20, 2010, 04:38:02 posle podne »
Busybee ja sam isto kao i ti pisala marta meseca i od dr Milica 21. marta dobila odgovor da sam stavljena na listu potencijalnih pacijenata.
19. jula sam u telefonskom razgovoru od Jelene dobila odgovor da cu biti pozvana krajem avgusta ili pocetkom septembra.
Odgovor dr Milica sam prosledila na Jeleninu adresu sa pitanjem kad mogu da ocekujem poziv i dobila identican odovor koji si i ti dobila.
Nemam nikakvu dodatnu informaciju ali sam zelela da ti kazem da nas ima jos koji smo se prijavili marta meseca.
I ja se nadam pozivu u oktobru. Pozz

Van mreže busybee

• Član
  • **
« Odgovor #207 poslato: Septembar 20, 2010, 05:25:32 posle podne »
Hvala ti na odgovoru:), znaci svi smo manje-vise dobili neki uopsteni email. Ma nije mi frka cekanje, nije mi frka ni intervencija, frka mi je od vadjenja uputa verovala ili ne, a jos vise od toga da cu morati da idem kod neurologa da bih ga dobila.

Van mreže musoki

• Član
  • **
« Odgovor #208 poslato: Septembar 20, 2010, 05:37:55 posle podne »
I kod mene je identičan slučaj.  Mail je isti, a kad sm se čuo s Jelenom dobio sam iste informacije: kraj septembra, eventualno oktobar.  Normalno, i dalje ler-gas.   :)

Van mreže Nesli

• Moderator
« Odgovor #209 poslato: Septembar 20, 2010, 05:39:40 posle podne »
takodje

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.