Autor Tema: Klinički centar Niš - zakazivanje intervencije  (Pročitano 302802 puta)

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Klinički centar Niš - zakazivanje intervencije
« Odgovor #120 poslato: Avgust 24, 2010, 11:08:49 pre podne »
Velja, sabirem informacije pa videcu kako se odvijaju stvari. A i si velim, pa zasto toliko se borim za istinu, za pravdu,  zasto da budem transparentna kada drugi nisu. Opet cu na kraju da ispadnem luda.. E necu!  :n7:

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Pol: Muškarac
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #121 poslato: Avgust 24, 2010, 11:31:45 pre podne »
U prvom licu, nemoj se ljutiti, znam dobro kako ti je kada saznas da nisi na spisku, veruj mi, ne mora to biti nizbogkakvih zakulisnih igara, polako, tu smo da pomognemo jedni drugima, ajde da probamo tako, ok?

Van mreže Bobocko

• Novi član
  • *
« Odgovor #122 poslato: Avgust 24, 2010, 11:38:45 pre podne »
Molim te budi malo konkretnija, na kakve nefer igre, spekulacije i malverzacije mislis?

Ni meni nije jasno o kakvim nefer igrama, špekulacijama i malverzacijama pričaš. Ko, šta, zašto...? O kom spisku pričaš? U čemu si to transparentna? Stvarno te  ne razumem šta hoćeš da kažeš.
Pozvali desetak, petnaest ljudi od par stotina. Nisu mogli da pozovu sve odjednom. Koliko vidim pozvali su one koji su u toj grupi od njenog osnivanja, što je, po meni sasvim fer. I ja čekam svoj red, a da li će to biti u septembru, oktobru ili kasnije, nije toliko važno. Važno da bude.

Van mreže Bobocko

• Novi član
  • *
« Odgovor #123 poslato: Avgust 24, 2010, 11:43:30 pre podne »
Velja, sabirem informacije pa videcu kako se odvijaju stvari. A i si velim, pa zasto toliko se borim za istinu, za pravdu,  zasto da budem transparentna kada drugi nisu. Opet cu na kraju da ispadnem luda.. E necu!  :n7:

I još nešto: nije baš lepo da čovek hvali sebe da je borac za pravdu i istinu. To DRUGI treba da kažu za njega!

Van mreže Velja

• Član
  • **
« Odgovor #124 poslato: Avgust 24, 2010, 11:51:07 pre podne »
Bobocko hvala za info, kao da sam ja nepismena..pa neznam koliko se ceka.. To sto su 600 ljudi na fb neznaci da su svi na spisku..Opet kazem, ja se ne zurim ali vidim nefer igre, spekulacije i malverzacije..To nemogu da podnesem.

Nemas razloga za ozlojedjenost i ljutnju. Sve ide svojim tokom, polako ali sigurno!

Ni meni nije jasno o kakvim nefer igrama, špekulacijama i malverzacijama pričaš. Ko, šta, zašto...? O kom spisku pričaš? U čemu si to transparentna? Stvarno te  ne razumem šta hoćeš da kažeš.
Pozvali desetak, petnaest ljudi od par stotina. Nisu mogli da pozovu sve odjednom. Koliko vidim pozvali su one koji su u toj grupi od njenog osnivanja, što je, po meni sasvim fer. I ja čekam svoj red, a da li će to biti u septembru, oktobru ili kasnije, nije toliko važno. Važno da bude.

Bas tako, pa odnekud su morali krenuti. Stvarno ne vidim u cemu je problem ako se krene od pocetka?!

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Dg: MS
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #125 poslato: Avgust 24, 2010, 11:52:19 pre podne »
  Mislim da je U prvom licu rekla neke stvari u afektu i da ne misli bas tako. Zato, nemojmo biti bukvalisti i shvatati sve izreceno licno. Ja nesto ne verujem da postoje neke nefer igre, spekulacije, ali treba razumeti nekog ko u danasnje vreme ne dobije ono sto misli da mu pripada (po bilo kom osnovu).
  Strpljen-spasen !
pOz

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #126 poslato: Avgust 24, 2010, 11:53:23 pre podne »
Polako ljudi ja sam u toj grupi od pocetka. Jos nisam dobila poziv. Nadam se uskoro.  :)

Peco, da li si ti dobio poziv?

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
« Odgovor #127 poslato: Avgust 24, 2010, 11:54:39 pre podne »
Nisam Mako, eto vidis :)

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #128 poslato: Avgust 24, 2010, 11:55:43 pre podne »
Bice. Krenulo je bas ozbiljno

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #129 poslato: Avgust 24, 2010, 11:57:11 pre podne »
Imamo isti staz i ovde i tamo. Mora da su nas planirali zajedno, u istom danu ;D

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
« Odgovor #130 poslato: Avgust 24, 2010, 11:58:13 pre podne »
Znam, zato i ne "dramim" bas mnogo :)
p.s. Znaci, vidimo se u Nisu :)

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #131 poslato: Avgust 24, 2010, 12:01:23 posle podne »
I ja ne mnogo. :a21m:
Mnogo mi se vise svidja kada sam videla koliko je ljudi dobilo pozive, nego onaj period neizvesnosti. Stalno sam se plasila da neko ne prekine celu stvar. Sad mi je lakse. Doci cu na red sigurno

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
« Odgovor #132 poslato: Avgust 24, 2010, 12:06:22 posle podne »
Upravo me zvala Jelena iz Nisa.  15.09. dobijam najbolji rodjendanski poklon do sada :)

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #133 poslato: Avgust 24, 2010, 12:09:31 posle podne »
Bravo Peco!!! :n1:

Van mreže Velja

• Član
  • **
« Odgovor #134 poslato: Avgust 24, 2010, 12:10:36 posle podne »
Upravo me zvala Jelena iz Nisa.  15.09. dobijam najbolji rodjendanski poklon do sada :)

Bravo Peco! Eto vidis!!!! Sve ide svojim tokom. Samo trebamo biti strpljivi i sve ce biti ok!

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.