Autor Tema: Klinički centar Niš - zakazivanje intervencije  (Pročitano 302761 puta)

Van mreže Fox

• Član
  • **
Odg: Klinički centar Niš - zakazivanje intervencije
« Odgovor #60 poslato: Jul 18, 2010, 09:18:11 posle podne »
Telefon na koji mozes da proveris da li si i koji na listi je navela Roxi na prethodnoj stranici, to je 018/4221469 (osoba se zove Jelena). Sto se tice grupe na Fejsbuku mozes da odes na stranicu ccsviworldwidevictory.com/serbia.aspx i na njoj ces videti Facebook group, Click here to join i kada tu stranicu otvoris idi na Request to join.

Puno pozz

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Pol: Muškarac
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #61 poslato: Jul 18, 2010, 10:43:11 posle podne »
Irena, hvala ti mnogo na ovoj informaciji!
znaci: 018/4221469 ; osoba za kontakt se zove Jelena

Van mreže Fox

• Član
  • **
« Odgovor #62 poslato: Jul 18, 2010, 11:42:27 posle podne »
Ona mi je rekla da sa intervencijama pocinju u septembru, kada ce me zvati, i da ce sve ici jako brzo. Takodje je rekla da mi je, posto zivim van Niskog okruga, potreban uput za KC Nis od lekara opste prakse overen od komisije sa tri potpisa, ali ce mi detalje reci kad me bude pozvala.

Pozz :n23:

Van mreže Nesli

• Moderator
« Odgovor #63 poslato: Jul 19, 2010, 08:23:40 pre podne »
i ja sam jutros zvao [izgleda treba zvati posle 8h]
nisam bi ninakakvom spisku, bez obzira sto sam slao mail dr Zivicu i dr Milicu jos u martu i 4-5 puta posle toga [nisam dobijao odg.]
dao sam svoje podatke [ime, prezime i br. telefona]
pri tome mi je receno sve ono sto je Fox vec navela

Van mreže Maka

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #64 poslato: Jul 19, 2010, 10:50:15 pre podne »
Zvala sam i na spisku sam pri vrhu.

Devojka mi je poslala na e-mail dopis, sa potpisima doktora Bosnjakovica, Milica i Vojinovica u kome se ceo postupak ukratko opisuje i eksplicitno se kaze da je pacijentu poptreban validan uput. I dat je mail za kontakt.

Stvarno su carevi! :a10:

Van mreže novosadjanka64

• Član
  • **
  • Život ima više mašte od naših snova
« Odgovor #65 poslato: Jul 19, 2010, 11:10:33 pre podne »
I ja sam jutros zvala-rečeno mi je da će me zvati početkom septembra a da bi na programu mogla biti već krajem septembra ili početkom oktobra a što se tiče uputa pitala sam šta ako mi nedaju ona mi je odgovorila da odmah nju obavestim a ona će dalje.......šta je to dalje objasniće ako do toga dodje!!

Van mreže mishal

• Novi član
  • *
« Odgovor #66 poslato: Jul 19, 2010, 12:55:20 posle podne »
  :m3:     Zvao sam danas i isto mi je receno kao ostalima da ce me kontaktirati Septembra meseca da mi blize objasne u vrezi uputa i zakazivanja. Samo su trazili ime i prezime i br. telefona za kontakt.
   Ajde, pa valjda je i taj Septembar blizu. Meni je moja doktorka opste prakse obecala da necu imati problema da mi da uput, jedino ako ovi na komisiji nesto koce.  Nadam se da nece! :n4:

Van mreže Fox

• Član
  • **
« Odgovor #67 poslato: Jul 19, 2010, 01:15:11 posle podne »
Pitanje za Maku - posto smo svi sem nje dobili otprilike isti odgovor - da li je ona ranije zvala Nis telefonom pa se tako nasla na listi?

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #68 poslato: Jul 19, 2010, 02:04:41 posle podne »
Ja sam na onom spisku sto su Goxy i Taures nosili u martu u Nis kada su isli na intervenciju. A Dr Zivica sam jos pocetkom marta kontaktirala prvi put.

Ali i moj je odgovor isti, rekla mi je da ce me zvati krajem avgusta i poslala mi je papir da bih mogla da dobijem uput jer mi doktorka nece da da.

Van mreže novosadjanka64

• Član
  • **
  • Život ima više mašte od naših snova
« Odgovor #69 poslato: Jul 19, 2010, 03:20:46 posle podne »
Izvini Mako nisam razumela kakav papir ti je poslala?Jel to papir za dr opšte prakse ili za komisiju?

Van mreže Fox

• Član
  • **
« Odgovor #70 poslato: Jul 19, 2010, 03:32:05 posle podne »
Skapirala sam da je Maka iz Nisa dobila mejl koji treba da joj omoguci da dobije uput od lekara opste prakse (koja joj pravi problem, trazi misljenje neurologa :n22: ). Jedan decko je dobio isti mejl pa mi ga je poslao. U pravu si Mako, stvarno su carevi u Nisu. Sad svi cekamo poziv!

Van mreže Nesli

• Moderator
« Odgovor #71 poslato: Jul 19, 2010, 03:46:36 posle podne »
Uzgred, ko zeli da skine dokumenta koje je Maka spomenula, pozvao sam KC Nis i zamolio ih da mi ih posalju, pa sam ih smestio u pdf format koji svako moze da otvori i stampa.
Ko zeli neka mi posalje mail (ikonica koverte ispod mog avatara), pa cu mu poslati.

Van mreže Fox

• Član
  • **
« Odgovor #72 poslato: Jul 19, 2010, 04:38:58 posle podne »
Super, bas sam razmisljala kako da skeniram i posaljem ljudima taj mejl (posto ga imam samo na papiru odstampan). Odlicno su napisali.

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #73 poslato: Jul 19, 2010, 05:06:36 posle podne »
Nesli,Fox zašto ne stavite ovde da svi vide,ne morate čekati poruke jer verujem da sve zanima. :)

Van mreže Nesli

• Moderator

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.